推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] CA盲摸摸食鮑之旅PART 2(完結篇)

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2007-10-14 00:21 發表

我著波孩去佢地都話要同我刷干淨。

另外洗瓜可以去膿倒匯。

我果對係就黎爛o既懶佬孩呀,
膿倒匯好嗎?有機會去試試,
到時一定再整個報膠出來

Excellent report with lots of info. Funny and exciting as well. Good job.

good good !!! 感謝分享

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-13 02:39 發表

no呀,原本我個friend話帶數碼,但係佢竟然無到,唉...
好詳細既潮吹報告,我都想拍幾張相返黎出報告,但無奈女女多數唔比影,下次我同0912去一去睇過如何先,唔錯既報告

c兄, 真利害, 搞到條女潮吹. 希望有機會遇上此奇景.

c兄好強和好勇
小弟就唔係好敢

不過都好多謝你的report,好睇

好文材,很久沒有看過
我可以告訴c兄  tpy是什麼
長安太平洋

What is the number/name of the MM in TPY? Please advise. Thanks.

引用:
原帖由 步京雲 於 2007-10-13 11:05 發表
7.唔知點解的士大佬要按錶收多一蚊,係咪燃油附加費? - 無錯.
可唔以教我地點整到條女潮吹啊
多謝師兄回覆,而家明點解多一蚊囉

點整到條女潮吹?
好難一概而論噃,
1.要條女夠放,好多女你攪佢幾下就唔俾你攪,想潮吹好困難
2.要溫柔d,咪一開始就死抄,囡囡都係肉做,會痛o架
3.每個人身上敏感地帶都不一樣,要慢慢搵
4.建議先用finger在囡囡要害四周玩下漫遊,等囡囡興奮先再進攻妹妹,進攻時要先溫柔,最好慢慢打圈磨,再慢慢入洞,當然妹妹粒"的的"唔好放過啦,不過記住,果度好敏感,唔好用太大力
5.如果夠膽食鮑,一定要慢慢黎,唔好一下就伸入去,在佢妹妹四周玩下先,含下佢個,"的的"等地方,啜啜下,忽然問又輕輕咬,囡囡會好有快感,加快潮吹
6.挖掘到G點都唔好客氣啦,主力進攻,但唔好一下去到盡,等囡囡有較大反應時又停下,玩下周圍,然後再黎,囡囡會好興奮的

以上只是我個人經驗,可能有其他師兄功力更高深,不訪指教下,多多交流嘛

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-15 12:01 發表
What is the number/name of the MM in TPY? Please advise. Thanks.
師兄,唔好意思嘞,我報告都寫o左,唔會公開xxx的號碼及手機,希望你諒解,其實我希望佢快d轉行,係咪好自私呢我?

相關搜索目錄: 手機

睇完之後,

攪到我想即刻去!!

我都未見個女人潮吹
好想見識一下

師兄,不知可否pm 蘭蘭電話作訂房之用
不是要xxx的號碼及手機

引用:
原帖由 thkttt 於 2007-10-16 17:04 發表
師兄,不知可否pm 蘭蘭電話作訂房之用
不是要xxx的號碼及手機
蘭蘭電話已pm

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-16 14:58 發表

蘭蘭電話已pm
CHing,
我也想要

CHing,

我又要....請PM蘭蘭的電話給我

#41,42,所需电话已PM,祝玩得开心点

THANKS 4 SHARING, C HING!

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-13 09:22 發表

唔係個個囡囡我都敢黎,呢次食鮑的原因

1.氣氛好溫馨
2.先聞過d水,無味
3.再望過d顏色,pink
佩服师兄的勇气

師兄, 我都想要蘭蘭電話, 可以pm 我嗎?? thx

引用:
原帖由 papipu 於 2007-10-18 12:13 發表
師兄, 我都想要蘭蘭電話, 可以pm 我嗎?? thx
電話已pm,祝玩得happy,另外好多師兄問我xxx的詳細資料,再說一次,我真的不會講的,不好意思了,因xxx昨天竟然到深圳找我....當然,其實係搵佢d朋友,只不過順道打個電話比我,我當然同佢食o左個飯啦,越睇越順眼,有小小拍拖feel添,不過我諗我唔會沉船

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-19 09:51 發表

電話已pm,祝玩得happy,另外好多師兄問我xxx的詳細資料,再說一次,我真的不會講的,不好意思了,因xxx昨天竟然到深圳找我....當然,其實係搵佢d朋友,只不過順道打個電話比我,我當然同佢食o左個飯啦,越睇越順眼,有 ...
还是小心沉船吧,哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。