推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

50 12
發新話題

[灌水] 2007&2008馬季即場吹水.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-21 09:53 發表
韋達扑街, 騎隻"一號種籽三百米"望空唔打鞭(打假鞭)又唔推!!!!!!!!!
佢老板鄉里隻馬佢敢劏嗎?

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-10-21 18:08 發表

佢老板鄉里隻馬佢敢劏嗎?
賽後報告問都唔問??!!!!

成條直路望空真係無抽過鞭架!!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-22 10:02 發表

賽後報告問都唔問??!!!!

成條直路望空真係無抽過鞭架!!!
我睇賽馬結果 開跑前曾由八倍多跌到五倍 你係唔係跟呢注飛入

相關搜索目錄: 賽馬
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-22 11:52 發表

我買左50蚊win估唔到會影響到個彩池!!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-22 11:52 發表

亚视赛马结果条女,讲野一旧旧,连基本朗诵技巧都无,早抄早着!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-22 16:53 發表

y赛结果蝷k,讲野一旧旧,连基本朗诵技巧都荂A早抄早荂I
我一早打佢入冷宮啦
其實係我從來唔睇亞視

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-22 12:13 發表

我買左50蚊win估唔到會影響到個彩池!!!
呢招拋磚引玉勁woh

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-22 16:58 發表

呢招拋磚引玉勁woh
可惜50蚊都變成炮灰~~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-24 19:36 發表

可惜50蚊都變成炮灰~~
第二場, 12.)友活力初出我中位置, 上次跑泥地?? 為咩呢?

今次排9檔, 同初出排十二檔一樣有賠率, 我搵左佢做膽!!

聰明錢......萬歲.....

點諗都唔明....富士加心福點解有重q,pq飛
兩隻愛駒都唔敢買.......

跑完就知點解.....

幾次都係咁......暫停.....賭馬....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-10-24 22:30 發表

跑完就知點解.....

點解o的馬話黎就黎??

係減分成功??

係一早操起態, 收埋唔曝光??

定係有針藥, 一谷就起??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-24 14:57 發表

點解o的馬話黎就黎??

係減分成功??

哈哈 ... 打通經針 ma ...

十賭九 ...

尾埸 大圓機? B2

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-10-24 23:00 發表
尾埸 大圓機? B2
place都好分, 不過隻馬咩131未win過.

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-10-24 14:30 發表

跑完就知點解.....

如果可以永遠停,not暫停,那KMY更恭喜

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-24 22:57 發表

點解o的馬話黎就黎??

係減分成功??

全晚投注二百九,輸晒就早抖,明知搵笨七,重同佢博命?標叔話,賭細d吊住條命
你的美出自你的內涵。胡小姐,可以和你做朋友就好了

引用:
原帖由 mark+gor 於 2007-10-24 23:15 發表

全晚投注二百九,輸晒就早抖,明知搵笨七,重同佢博命?標叔話,賭細d吊住條命
我賭左200, 今季新低

我都係賭左兩百0者...

不過呢期d馬唔係我心目中既賽馬,唔係優勝劣敗
太多投注門路

我特別有留意呢幾次跑馬既聰明錢

以前大注係賭wp,而家可以有信心到
wp唔落,pq唔落....係食注大q....

而家d路真係太通.....不如迫幾個騎師走啦

明天那個d君會好開心....因為洗有一手好馬

另外我放棄了的老戴都係

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-2 15:37 發表
明天那個d君會好開心....因為洗有一手好馬

另外我放棄了的老戴都係
高見

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-10-25 09:37 發表
我都係賭左兩百0者...

不過呢期d馬唔係我心目中既賽馬,唔係優勝劣敗
太多投注門路

我特別有留意呢幾次跑馬既聰明錢

以前大注係賭wp,而家可以有信心到
wp唔落,pq唔落....係食注大q....

而家d路真係太 ...
“聰明錢”有幸有不幸!
上周六JOHN SIZE发威,跑到第九场已尾4W,我当时在深圳皇御苑朋友家参加HOME WARMING 新居入伙PARTY。。。
当第九场派彩作实D飞过落第十场时,蔡生只“威马加鞭”当然三级跳变了大热。派彩作实那时我很清楚看到,只只马DW飞都冷了,唯独是一件冷马13[欢笑星]D飞一直保持在40倍,动也不动,然后只“威马加鞭”慢慢退飞,由告仔只“威利来变会大热,但过程中看到,13[欢笑星]W飞仍不变,反而慢慢落到37-8倍开跑。。。我拿佢做胆买10元全餐Q,因为估计“威马加鞭”会钉(上次初出就硬食,跟未来的一里王“幸运勇将”硬拼,可能今次会走样,而就算只”威利来“或“幸运勇将”入Q,都有成7-80倍Q,假如它们都钉,就分到笑。。。结果,13[欢笑星]真的一如所料博命,演出“后上不及,过终点赢晒”呢个剧本,唉!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

回復 #46 求其 的帖子

后上不及,过终点赢晒 ....

哈哈...屢見不鮮...

引用:
原帖由 求其 於 2007-11-7 16:59 發表

“聰明錢”有幸有不幸!
上周六JOHN SIZE发威,跑到第九场已尾4W,我当时在深圳皇御苑朋友家参加HOME WARMING 新居入伙PARTY。。。
当第九场派彩作实D ...
第二個貼士係....
今年d聰明錢比你想像中更利害

我賭咁多年馬都未見過...win,place唔落飛...
剩食q同pq咁大贍既
你可想而知,今年d冷q食得幾正
d路開得幾0岩...

咁仲點賭

明天(11月17)是大赛日,很多场次都可能难中而又不会太好分(因头二三四势力马有飞,其他普通马过不到他们,博他们全钉仲更难!)
反而第二场,1[十则围之]肯定大热,而其他马不是全无赛积就是未知实力!
假如它一钉,肯定爆大冷,上次它钉,跑出神奇马车搭銀鑽,条Q成4000元,就算佢入来都可能Q好分,佢一钉,分到笑!

今日栢寶手馬惡到出汁。

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。