推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

26 12
發新話題

[灌水] 大家的揀囡囡心得???

大家的揀囡囡心得???

各位通常要咩類型囡囡呢??

後生,樣靚,身型好,大波,腳長,dup得,招呼好,聲音甜美,女友feel,溫柔可愛???
鬼唔想樣樣有咩,真係咁ferfect先得架
所以我就隨緣啦,係休息室幻想下一陣既囡囡係邊一種都幾刺激

世事就係咁得意,最好就唔一定最靚,但一定最得你歡心,希望大家都搵到好野

你說的未常無道理,隨緣都是另一路的玩法,

小弟曾在<一樓一>的討論坊也開了一個相近的討論,集合一些兄弟的意見亦可以分享一二. (當然因為此處要論及手骨,所以應略有不同!)

我絕對同意服務態度排名一定高,而bone skill亦一定不能差; 至於做愛技巧(包括小妹妹一定不可以鬆)亦重要,但brother們的排名卻仍有分別.其中skyline1977兄及烏蠅兄就既有相同又有差異,係好好既例子.

skyline1977:
1。樣貌
2。服務態度
3。傾談對象
4。身材
5。風騷
6。環境
7。收費
8。交通方便
9。做愛技巧

烏蠅:
1.服務態度
2.做愛技巧
3.樣貌   
4.傾談對象   
5.風騷         
6.環境
7.收費     
8.交通方便

我自己會將樣貌排第一,試想像個囡囡樣貌唔得,唔通自己可以閉目傾談,更加唔想做.但又唔一定要驚豔嗰種.
而服務態度決定我會唔會再搵的先決條件.
bone skill唔需要出神入化,但很怕那些錢收多多,但全無力水,又或只得死力大推大踏!
做愛技巧唔使會飛,但一定要唔鬆,又要肯投入(相信各位試過啲<只係循例>嘅囡!!!)

1。  樣貌
2。  服務態度
3。  bone skill
4。  做愛技巧
5。  傾談對象
6。  身材
7。  環境
8。  風騷
9。  收費
10。交通方便

各位兄台意見如何?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-10-18 07:28
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-10-18 07:28

但桑拿房黑, bg樣有時看不清, 按摩床窄發揮ml技巧有限,
去sauna無去141可考慮咁多.

本地、斯斯文文、識DUP、不擺款、樣順眼、識服侍男人..............

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-10-18 07:27 發表
小弟曾在<一樓一>的討論坊也開了一個相近的討論,集合一些兄弟的意見亦可以分享一二. (當然因為此處要論及手骨,所以應略有不同!)

我絕對同意服務態度排名一定高,而bone skill亦一定不能 ...
Johnny's criteria match with mine.....

引用:
原帖由 骨仔 於 2007-10-18 01:40 發表
各位通常要咩類型囡囡呢??

後生,樣靚,身型好,大波,腳長,dup得,招呼好,聲音甜美,女友feel,溫柔可愛???
鬼唔想樣樣有咩,真係咁ferfect先得架
所以我就隨緣啦,係休息室幻想下一陣既囡囡係邊一種都幾刺激

世事 ...
Totally agree with you!!
Kind of gambling for your coming hour~~
(I've never 彈 bg cos...........淆)

For me:

1。  服務態度 (一定唔可以寸寸咁, 正所謂夢醉溫柔鄉)
2。  樣貌 (但唔使超靚, 港姐咩)
3。  傾談對象 (我比較奇怪, 我想傾談多過攪野...)
4。  交通方便
5。  身材
6。  做愛技巧
7。  環境
8。  收費

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-10-18 00:33 發表
本地、斯斯文文、識DUP、不擺款、樣順眼、識服侍男人..............
最緊要出入平安

引用:
原帖由 sita 於 2007-10-18 04:48 發表

最緊要出入平安
同意、同意!

這個當然啦......
大細都要出入平安

剛剛喺一樓一嗰邊更正咗啲資料,所以亦略作修正放埋喺呢度. 歡迎各有心兄弟加入補充資料: (壇主骨仔兄唔該寫番啲正料過比我哋?)

尖沙咀發利603D 銅銅 (年青杭州靚女/笑聲充滿歡樂/身材一流/胸型靚而超挺/西毛超正/腰幼而軟/皮膚白滑/靚腳)(動情後超風騷/享受做愛/小妹妹緊湊/叫床聲引死人)(樓上骨,技術好力度夠)服務態度一流/服侍細心

天文台道4號一樓3房<豆豆> (年青靚女 /身材好,腰幼而軟/喜歡以 高壓眼神含情脈脈電人/喜歡笑/小妹妹緊湊) ( 樓上骨/技術好)服務態度正

尖沙咀發利604D Yuki (年青/似日本樣靚女 /有制服,絲襪,跳舞,一字馬 /身材好腰幼而軟)(樓上骨,技術好)(做愛投入/小妹妹緊湊)

北角Zoe (年青/靚腳)斯文,按摩,但做愛時風騷

北角文蘭樓Maggie(中女)風騷按摩囡(服務正)

相關搜索目錄: 跳舞
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-10-20 08:48
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-10-20 08:48

有時選囡囡的心得只是看當時的氣氛
主要還會有注意囡囡的樣,高度及身材....

我很少到桑拿搵囡,因為要搵嘅囡未必一定返咗工,而且好多時啲囡話我知有啲經理/主任中意益<自己啲囡>,特別係嗰啲願意另外比錢收買佢哋嘅囡.所以我比較喜歡上樓骨,因為可以搵自己中意嘅囡囡,可以打定電話預約好時間,又有較私人嘅地方做part 1同2.

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-10-18 00:33 發表
完全同意
只是有沒有這麼多本地的選擇....???

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-18 09:03 發表
For me:

1。  服務態度 (一定唔可以寸寸咁, 正所謂夢醉溫柔鄉)
2。  樣貌 (但唔使超靚, 港姐咩)
3。  傾談對象 (我比較奇怪, 我想傾談多過攪野...)
4。  交通方便
5。  身材
6。  做愛技巧
7。  環境
8 ...
我同意Bro Jeanne的睇法, 不過我對ML Skill就要求不太高...

引用:
原帖由 blackhawk 於 2007-10-25 16:21 發表

我同意Bro Jeanne的睇法, 不過我對ML Skill就要求不太高...
me too~~
I prefer bm & 傾計多d.....
(所以沉船意外我實死沒生!)

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-24 13:24 發表

完全同意
只是有沒有這麼多本地的選擇....???
同跟你嗰個職員要求囉!不過事實歸事實北地胭脂應該多過本地的很多.......

所以要求陀地是有一定難道!有又有可能令人沉船!尤其是同聲同氣!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-25 21:16 發表
所以要求陀地是有一定難道!有又有可能令人沉船!尤其是同聲同氣!
各大佬有事請教!為何用沉船來形容、怎樣量度是否己沉呢!指教下!分享下丫

這只是個人意見
"沉船"=朝思暮想著她,忘了身邊人
好像她才是你的另一半....

而且當你無端白事時, 有個女仔唔知點解對你千依百順,
又攬又鍚咁對你, 又話你好靚仔, 好鍾意你,
咁作為一個多情的雄性動物, 你就會不知不覺地愛上她,
平時你的女上司, 女同事, 女性朋友同學等都不會這樣對你的,
那之後你就會常常想起她, 腦海裡會重覆那次溫馨的場面,
繼而再幻想下一步可能會發生的事, 例如: 你倆可能會一起, 拍拖等等~~~~~~

但是!! 這一切一切.........其實只是建築在那幾百元的 '肉金' 份上!!!
因苦海無邊, 在這個大海中的囡囡實在是多不勝數, 就好比每一架船, 你只不過是其中一個乘客,
駕駛船隻的囡囡是不會記得你的, 沉醉在這樣的一條船, 結局就真的只會是沉淪。

(唉......)

相關搜索目錄: 建築
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 寫得好 2007-10-26 09:40
  • 白貓兒 威望 +60 寫得好 2007-10-26 09:40

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-26 01:12 發表
這只是個人意見
"沉船"=朝思暮想著她,忘了身邊人
好像她才是你的另一半....
Thank you !!!!! 我同意你所提及的同聲同氣觀點!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-10-24 01:28 發表
我很少到桑拿搵囡,因為要搵嘅囡未必一定返咗工,而且好多時啲囡話我知有啲經理/主任中意益<自己啲囡>,特別係嗰啲願意另外比錢收買佢哋嘅囡: ...
所以揾囡囡都係親身簡最好,唔會比人均

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-10-26 09:37 發表
而且當你無端白事時, 有個女仔唔知點解對你千依百順,
又攬又鍚咁對你, 又話你好靚仔, 好鍾意你,
咁作為一個多情的雄性動物, 你就會不知不覺地愛上她,
平時你的女上司, 女同事, 女性朋友同學等都不會這樣對你的 ...
所以,當我哋愈來愈將服務態度,傾談,笑容..等等標準放得愈高,便會愈容易沉船.因為不是所有囡囡都可以如此(一般非一樓一,樓上骨,按摩囡的女士更難有這些高水準素質), 而上述囡囡又很靈巧,所以較易吸引寂寞男士!!!

上船啦! 小心呀!

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。