推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
共投資:$1'000.-
結存:$15'510.-

第11注:主客和 6串1 @$1000.-  
9/9 22:00 六22  樸茨茅夫(主)@1.85
9/9 22:00 六25  伯明翰(主)@1.50
9/9 22:00 六47  赫斯(主)@1.33
10/9 00:15 六54  曼聯(主)@1.42
10/9 02:00 六59  巴塞隆拿(主)@1.25
10/9 20:30 日4  阿積士(主)@1.23

彩金:$8'058.-;除本穫利:$7'058.-

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-8 05:14 PM 發表
06~07年度足球投資
---------------------------------
cat 兄唔買利物浦就放心 la      一於齊齊收錢  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-8 05:14 PM 發表
06~07年度足球投資

9/9 22:00 六25  伯 ...
CAT兄呢條飛好分BOR,一於跟番2舊先

馬會錢,祝各位今晚一齊拎!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-9 12:21 發表

CAT兄呢條飛好分BOR,一於跟番2舊先

多謝支持!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-9 17:11 發表

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-8 17:54 發表

cat 兄唔買利物浦就放心 la      一於齊齊收錢  
利記唔係打比作客兼周中有歐聯,怕且已經買o左佢啦

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-9 06:21 PM 發表

好彩你冇買      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Mazda 9 於 9/9/06 17:11 發表
愛華頓 3-0 利物浦

波膽又爭少少! 3-1@40,4-0@100 好彩中番個案3.5主勝

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-9 21:47 發表

好彩你冇買      
好彩係贏錢o既重要元素

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-9 21:59 發表

愛華頓 3-0 利物浦

波膽又爭少少! 3-1@40,4-0@100 好彩中番個案3.5主勝
恭喜贏錢!
其實3:0個波膽都唔係野少喎

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-9 06:21 PM 發表

好彩你冇買        

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-9 09:59 PM 發表

愛華頓 3-0 利物浦

頭威頭勢, 呢獲掂晒, 繼續中

大家咁話!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-8 17:14 發表
06~07年度足球投資

9/9 22:00 六25  伯明翰(主)@1.50
9/9 22:00 六47  赫斯(主)@1.33
10/9 00:15 六54  曼聯(主)@1.42
10/9 02:00 六59  巴塞隆拿(主)@1.25
10/9 20:30 日4  阿積士(主)@1.23
...
無論聽日阿積士賽果如何,本注已經斷o左第三關。
查本季賽績,赫斯8月頭主場贏榜首些路迪2:1。一星期後,聖美倫作客些路迪卻慘吞光蛋兩只。論球隊實力、狀態、近績及財力,赫斯全部都勝過客軍。主勝賠率只有1.33,雖然並未完全熱透,但要勝出應該不是太困難o既事。好可惜赫斯早段時間把握唔到入球機會,又係戰至末段(82分鐘)失利輸0:1斷攬
類似o既情況已經多次發生o係我先前o既投注上面。我只能夠籠統咁講係季初強隊表現唔穩定所致。當然,我o既運氣不佳亦係一個原因。睇o黎,真係要諗下計仔去對付佢(馬會)至得!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-10 04:13 AM 發表

無論聽日阿積士賽果如何,本注已經斷o左第三關。
查本季賽績,赫斯8月頭主場贏榜首些路迪2:1。一星期後,聖美倫作客些路迪卻慘吞光蛋兩只。論球隊實力、狀態、近績及財力,赫斯全部都勝過客軍。主勝賠率只有 ...
cat 兄,唔緊要,慢慢來,我地係一季計算家馬
昨晚十二點前我都一注都未嬴過,十二點後先中番條 5 串 6,又搵夠今個星期使用  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-10 10:56 發表

cat 兄,唔緊要,慢慢來,我地係一季計算家馬
昨晚十二點前我都一注都未嬴過,十二點後先中番條 5 串 6,又搵夠今個星期使用  
多謝中兄o既鼓勵!我只係覺得有d可惜,但唔會洩氣。

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-10 09:37 PM 發表

多謝中兄o既鼓勵!我只係覺得有d可惜,但唔會洩氣。
當然不能洩氣
我會默默咁支持你地架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-11 08:53 發表

當然不能洩氣
我會默默咁支持你地架

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-27 05:04 AM 發表
唔計華倫鴽擭鬺痡5串1已經斷2次!季初波好惡估,睇螺ㄚY時候要暫時歇黻捸C抖番兩個禮拜先,等到9月13日歐聯分組賽開波再戰。順便利用呢段時間好好做骾功課。
Cat兄做好功課未呀 ???就夠鐘交功課o勒  

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-12 18:09 發表

Cat兄做好功課未呀 ???就夠鐘交功課o勒  

今日比較忙。
好快就得,等多個零鐘頭o左o右。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-12 06:23 PM 發表

今日比較忙。
好快就得,等多個零鐘頭o左o右。

06~07年度足球投資
結存:$14'510.-

第12注:主客和  6串1  @$500.-  
13/9 02:45 二4  巴塞隆拿(主)@1.10
13/9 02:45 二6  車路士(主)@1.40
13/9 02:45 二20  狼隊(主)@1.80
13/9 02:45 二30  諾定咸森林(主)@1.45
14/9 02:45 三1  AC米蘭(主)@1.20
14/9 02:45 三7  曼聯(主)@1.33
中!  >>>  彩金:$3'207.-;除本穫利:$2'707.-

第13注:主客和  7串1  @$500.-  
13/9 02:45 二9  利物浦(客)@2.50
中!  >>>  彩金:$8'018.-;除本穫利:$7'518.-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-12 08:16 PM 發表
06~07年度足球投資

中!  >>>  彩金:$3'207.-;除本穫利:$2'707.-

第13注:主客和  7串1  @$500.-  
13/9 02:45 二9  利物浦(客)@2.50
中!  >>>  彩金:$8'018.-;除本穫利:$7'518.-
   今次低調的,齊齊收錢   

引用:
原帖由 cationic 於 12/9/06 20:16 發表
06~07年度足球投資

第12注:主客和  6串1  @$500.-  
13/9 02:45 二6  車 ...
cationic 兄呢條飛都幾穩陣

不過有小小擔心呢隻餓狼鬼鬼地

上個禮拜作客食飽,週中至怕佢]奸狗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。