推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-12 21:14 發表

cationic 兄呢條飛都幾穩陣

不過有小小擔心呢隻餓狼鬼鬼地

上個禮拜作客食飽,週中至怕佢]奸狗
我都有小小擔心~
上星期佢作客91分鐘入波贏列斯1:0有dd運仔,好可能連佢後面果d米飯班主都執唔到添。今次主勝有1.8倍幾好分頭。對手打比郡已經今非昔比,仲次次俾隻餓狼恰死,所以我估餓狼可勝1球。

10賭9騙!

古惑餓狼

有賭未謂輸,密密又o黎過!
今晚足協杯o黎料~

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
3注共投資:$1'000.-
結存:$13'510.-

第14注:主客和  4串1  @$500.-  
14/9 23:30 四4  歷基亞(主)@1.80
15/9 00:15 四9  莫斯科火車頭(主)@1.28
15/9 01:00 四14  布加勒斯特迅速(主)@1.70
15/9 02:00 四18  阿爾克馬爾(主)@1.30

>>>>>> 彩金:$2'545.-;除本穫利:$2'045.-

第15注:主客和  4串1  @$300.-  
15/9 00:00 四8  布加勒斯特戴拿模(客)@2.45
15/9 02:45 四37  薩爾斯堡(主)@2.10

>>>>>>  彩金:$2'568.-;除本穫利:$2'068.-

第16注:主客和  6串1  @$200.-  
14/9 23:30 四4  歷基亞(主)@1.80
15/9 00:15 四10  阿積士(客)@1.55
15/9 01:00 四14  布加勒斯特迅速(主)@1.70
15/9 03:00 四38  西維爾(客)@1.30

>>>>>> 彩金:$2'052.-;除本穫利:$1'852.-

相關搜索目錄: 投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

莫斯科火車頭(俄羅斯) 單式標準盤 @ 1.30
史浩克零四(德國) 單式標準盤 @ 1.35
艾克馬亞(荷蘭) 單式標準盤 @ 1.25
巴素利(瑞士) 單式標準盤 @ 1.20
馬賽(法國) 單式標準盤 @ 1.25
西維爾(西班牙) 單式標準盤 @ 1.25

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 06:14 AM 發表
今晚足協杯o黎料~

06~07年度足球投資
---------------------------------

14/9 ...
跟左買,不過好似趺晒水喎        

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 14/9/06 06:14 發表
今晚足協杯o黎料~

06~07年度足球投資

14/9 ...
跟番呢注玩鴷,信主隊多矕N全主宴啦
第14注:主客和  4串1  @$100.-  
14/9 23:30 四4  歷基亞(主)@1.65
15/9 00:15 四9  莫斯科火車頭(主)@1.25
15/9 01:00 四14  布加勒斯特迅速(主)@1.55
15/9 02:00 四18  阿爾克馬爾(主)@1.22

全中@2.5

灟虜迂o好急

搭沉船添

引用:
原帖由 marine 於 14/9/06 16:06 發表
西維爾(西班牙) 單式標 ...
恭喜哂 marine 一炮即

引用:
原帖由 marine 於 2006-9-14 16:06 發表
西維爾(西班牙) 單式標 ...
  下次跟你買至得

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-14 06:14 發表
今晚足協杯o黎料~

06~07年度足球投資

14/9 ...
三條飛都咁o岩各斷一關
黑仔!自罰停賽3周,10月7日再戰江湖~

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-15 10:24 AM 發表

下次跟你買至得
其实我都系选D自己熟悉D噶球队姐,你旧帖都话7大联赛啦∼

星期6同日串条10倍左右嘎

引用:
原帖由 marine 於 15/9/06 10:41 發表

其b我都系选D自己熟悉D噶球队姐,你旧帖都话7大m赛啦∼

星期6同日串10倍左右嘎
早囓X瓮{!

引用:
原帖由 marine 於 2006-9-15 10:41 發表

其实我都系选D自己熟悉D噶球队姐,你旧帖都话7大联赛啦∼

星期6同日串条10倍左右嘎
青出於藍勝於藍

回復 #240 cationic 的帖子

其實你也不用灰心的 並不需要每次都買6串1  你可以改為買 (6x6) (6x7)
(6x15) (6x15) (6x20) (6x21) (6x22) (6x35) (6x41) (6x42) (6x50) (6x56)
(6x57) (6x62) (6x63)  這樣買的話  就算斷一關  都冇影響

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-10 04:13 AM 發表

無論聽日阿積士賽果如何,本注已經斷o左第三關。
查本季賽績,赫斯8月頭主場贏榜首些路迪2:1。一星期後,聖美倫作客些路迪卻慘吞光蛋兩只。論球隊實力、狀態、近績及財力,赫斯全部都勝過客軍。主勝賠率只有 ...
其實你也不用灰心的 並不需要每次都買6串1  你可以改為買 (6x6) (6x7)
(6x15) (6x15) (6x20) (6x21) (6x22) (6x35) (6x41) (6x42) (6x50) (6x56)
(6x57) (6x62) (6x63)  這樣買的話  就算斷一關  都冇影響

引用:
原帖由 a1599hk 於 2006-9-15 19:39 發表

(6x57) (6x62) (6x63)  這樣買的話  就算斷一關  都冇影 ...
首先好多謝a1599hk兄o既勉勵同您o既寶貴意見。

我之所以每次都買單棍,係因為要集中彈藥o係一Q上面。如果每次我買5x6、6x7、7x8...咁冇錯就算斷一關一樣有錢收,但有2個問題。

1)  7大聯賽(唔計歐洲賽事)我揀o既係頭4球隊主場對弱隊賽事。正常o既賠率都會偏低,假設平均賠率係1.3倍。中條安慰獎1x5(6x1斷一關計)只有3.71倍都仲要輸。除非改變策略,淨買頭4作客賽事。賠率提高,安慰獎都變成有肉食。但係會衰冒險。

2)  太犯本搏唔過。而家買1Q$1000,如改買5x6要$6000。改細銀碼係可以,例如買4x5每注$200。但5x6、6x7、7x8 o既話,條總數就唔可以每次都係等注$1000啦。亦違背我當初設定以小搏大o既有系統賭波原則。今季我仍然會堅持每次落平均注碼($1000)去賭,因為要o係季尾做1個可靠d o既統計報告。所以,而家就算要分注買也堅持每次只賭$1000。

自罰停賽3周,唔係因為我灰心(成日斷一關失望梗有d啦),而係想多花d時間專注o係工作上。亦可以藉此沖淡一下近期d鑊氣。

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-15 12:33 PM 發表

首先好多謝a1599hk兄o既勉勵同您o既寶貴意見。

我之所以每次都買單棍,係因為要集中彈藥o係一Q上面。如果每次我買5x6、6x7、7x8...咁冇錯就算斷一關一樣有錢收,但有2個問題。

1)  7大聯賽(唔計歐 ...
人有3衰6旺,唔順時又大癮咪借下別人勢,跟人一兩注轉轉運囉...

候城(2.2)x禾夫(1.83)=4.026

候城(2.2)>>禾夫“大”(1.95)=4.29

o岩唔o岩心水呀....
我果度有毛......

引用:
原帖由 大膽 於 2006-9-16 00:17 發表

人有3衰6旺,唔順時又大癮咪借下別人勢,跟人一兩注轉轉運囉...

首先多謝大膽兄咁關照俾我兩條波攬。

以波論波(請勿見怪),我唔係咁睇好呢隊候城。因為佢本季7場先至入得5球,失10球。主場3戰3負入3球失6球。周中對住狀態奇差既李欺特城先至勉強開齋客勝1:0。攻擊力太弱啦。今次對手錫周三亦唔係咩好料,可以話海軍鬥水兵。我估會打和,仲好可能0:0添。

另外果場,禾夫斯堡理應贏波。但我估開細。

呢排我當黑,所以大膽兄你贏面好大。  我今日唔買啦。

引用:
原帖由 大膽 於 2006-9-16 00:17 發表

大膽哥,好野!中第2注!雖然我冇買

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-16 02:15 發表

首先多謝大膽兄咁關照俾我兩條波攬。

以波論波(請勿見怪),我唔係咁睇好呢隊候城。因為佢本季7場先至入得5球,失10球。主場3戰3負入3球失6球。周中對住狀態奇差既李欺特城先至勉強開齋客 ...
原來d數據係冇用o既

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-16 10:45 AM 發表

原來d數據係冇用o既
cat 兄上次茈狐池n,今次連個人都荇I  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-16 11:12 發表

cat 兄上次茈狐池n,今次連個人都荇I  
條靚仔叫得唔夠大聲,炒o左

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-16 11:15 AM 發表

條靚仔叫得唔夠大聲,炒o左
而家個 logo 好似有的玄機喎  

個波係圓   

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-16 11:19 發表

而家個 logo 好似有的玄機喎  

個波係圓   
係有感而發

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-16 02:45 AM 發表

原來d數據係冇用o既
數據點會冇用...

我果度有毛......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。