推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 01:58 PM 發表
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 13:49 發表

喂,你地有冇會錯意呀,你地睇唔到紅色個的字咩,我意思係『cat 兄 & 豆豆』呀  

o下!咁咪變o左個「嬲」字!
兩個人點會變左個「嬲」字架   
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 01:49 PM 發表

喂,你地有冇會錯意呀,你地睇唔到紅色個的字咩,我意思係『cat 兄 & 豆豆』呀  
係你會錯意呀,cationic話你、cationic同畢突大大呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 01:58 PM 發表
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 13:49 發表

o下!咁咪變o左個「嬲」字!
唔係三個男字或者三個子字咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 14:04 發表

唔係三個男字或者三個子字咩
豆豆,唔好話「三個男字或者三個子」啦,中兄「嬲」架!妳蝕底dd啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 02:04 PM 發表

係你會錯意呀,cationic話你、cationic同畢突大大呀
妳連畢突大大都敢玩,我告妳  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

好啦「返工」,今晚再玩過!see you everybody!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 02:09 PM 發表
好啦「返工」,今晚再玩過!see you everybody!
cat 兄返『中斑』

我都要落地盤開會啦   

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 02:07 PM 發表

豆豆,唔好話「三個男字或者三個子」啦,中兄「嬲」架!妳蝕底dd啦
佢嬲咩?
你咪講到中兄咁少氣就真。佢不知幾講得笑就真

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 02:08 PM 發表

妳連畢突大大都敢玩,我告妳  
你告我咩?

我驚畢突大大少上黎,你地唔記得佢,我不知幾有佢心

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-21 02:13 PM 發表

cat 兄返『中斑』

我都要落地盤開會啦   
你兩個閃,咁我又閃lu

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-21 01:07 PM 發表

本來我買o左車仔1000分,點知利記同阿仙奴禮拜六開和,頭場曼聯上半場已經贏到4:0。咁我有乜辦法唔即刻加注到3000分呢!下次買番基本注1000分law
跟唔到你搵食添...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-21 16:34 發表

跟唔到你搵食添...
Fai兄,今日休息?咁早浦頭o既?

......!

引用:
原帖由 全軍盡 於 2006-8-21 20:35 發表

痾   0  陀 腐....善哉....善哉
罪過,罪過!弟子有咩冒犯o既地方,請大師唔好責怪!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 03:02 PM 發表

佢嬲咩?
你咪講到中兄咁少氣就真。佢不知幾講得笑就真

賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
第3注:主客和 5串1 @$1'000.- (歐聯特別注)
結存:$17'000.-

詳情:
23/8 02:35 二4  利物浦(客)@1.45
23/8 03:15 二36  賓菲加(主)@1.45
23/8 04:00 二37  華倫西亞(主)@1.35
23/8 23:00 三10  莫斯科斯巴達(主)@1.60
24/8 01:30 三12  布加勒斯特星隊(主)@1.55

信心指數:  (最多5只

嬴波收:$7'039.-,除本淨賺:$6'039.-

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 03:08 AM 發表
06~07年度足球投資
---------------------------------

詳情:
23/8 03:15 二36  賓菲加(主)@1.45
23/8 04:00 二37  華倫西亞(主)@1.35
23/8 23:00 三10  莫斯科斯巴達(主)@1.60
24/8 01:30 三12  布加勒斯特星隊(主)@1.55

信心指數:  (最多5只)

嬴波收:$7'039.-,除本淨賺:$6'039.-
CAT 兄,點解咁夜先比料呀,今日跟買的賠率都趺左的 la,不過齊齊有錢收,都冇所謂啦  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

好, 齊齊贏錢錢

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-22 12:46 發表

CAT 兄,點解咁夜先比料呀,今日跟買的賠率都趺左的 la,不過齊齊有錢收,都冇所謂啦  
中兄,淨係賓菲加果場跌咗少少啫。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-22 13:18 發表
好, 齊齊贏錢錢
講得好!齊齊贏錢錢

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-22 12:46 PM 發表

中兄,我仲低過你啦,預咗俾D人買熱晒,anyway,最重要齊齊玩,齊齊收$$$$!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 07:27 PM 發表

講得好!齊齊贏錢錢
靠晒你嘞,Cat兄!!!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 03:08 發表
06~07年度足球投資

詳情:
23/8 03:15 二36   ...
講返呢注,我仲有d補充.......

(一)首次喺殊買作「客」嘅利物浦,有三個原因:1. 呢場唔係真嘅作客,係中立場。2. 利記上周末留力和咗聯賽冇咗2分,為嘅就係今仗。冇咗歐聯千幾萬鎊嘅入場費,賓尼迪斯點樣平衡到今季買人果筆龐大開支?3.上次主場好彩贏2:1,但失咗1個重要嘅作客入球,今次嘅形勢亦係非常惡劣,非勝不可。所以,我諗賓尼迪斯一定會出強陣搶攻,上半場已經可以KO!
呢場信心指數:☆☆☆☆☆

(二)賓菲加主場鬥奧地利維也納。講級數同狀態賓菲加都係贏哂。加上賽前有好多支持飛落緊。

(三)華倫西亞上場作客輸0:1,今仗打和就要out!會白白唔見咗千幾萬鎊。講狀態華倫唔及對手奧地利新任一哥薩爾斯堡。但係難船都有三分釘,華倫嘅人腳同級數點會輸俾呢班奧地利兵呀。佢嘅形勢仲慘過利物浦,因此破斧沉舟非勝不可。
呢場信心指數:☆☆☆☆

(四)莫斯科斯巴達上場作客0:0摸和咗實力有咁上下嘅捷克勁旅利巴域。今次就係要賭呢場啦......樂觀d睇,機會仲係好大嘅,因為佢佔主場之利!有齊天時、地利兼人和。所以初步嘅主/和/客賠率有:1.6/3.3/5.2。
呢場信心指數:☆☆☆

(五)主場嘅羅馬尼亞布加勒斯特星隊同作客嘅標準列治上場2:2打和。星隊最近5場4勝1和,入14球失3球;標準列治最近5場2和3負,入5球失10球。優勝劣敗,甚為明顯!

※ 最高信心指數:☆☆☆☆☆

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 08:59 PM 發表

講返呢注,我仲有d補充.......

(一)首次鰨穚R作「客」鴽Q物浦,有三個原因:1. 呢場唔係真鴽@客,係中立場。2. 利記上周末留力和鷙p賽冇2分,為鼢N係今仗 ...
利記果場我都好有信心, 尤其係大家都咁睇淡佢(since加歷查 & 懷斯injured)
利記最出名就係大家估嬴梗就嬴唔到, 大家估佢輸梗佢就嬴得漂亮

華倫果場我有d驚....不過上場輸波好似係因為無出艾耶拉, 佢出番後面應該好番好多
但前線走緊件艾馬唔驚會唔會好大影響...
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。