推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

118 12345
發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-10 08:47 PM 發表
今次冇晒信心,條攬跟足英國網友gameofblog兄d貼士o黎買。希望求財得財啦。無論贏x,我都好多謝呢位有心朋友!

06~07年度足球投資
---------------------------------
本金:$20'000.-
投資 ...
一齊收錢         

相關搜索目錄: 投資
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-11 12:04 PM 發表
條攬跟足香港網友'xx保長"D貼士o黎買。希望求財得財啦。無論贏x,我都好多謝呢位有心朋友!

3串1過關
(三)5  周四 1:00am 英格蘭(客) 主客和 2.35
(三)8  周四 2:00am 意大利     入球大 1.85
(三)21 ...
英格蘭今晚        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-11 12:59 PM 發表

你估錯晒啦
機密情報人員話(收集伊拉克個班)
英格蘭上次特登和
今天至有好賠率
佢地兩場'趙'晒
所以你要跟尾班車
買左英格蘭就真係要跟尾班車  走佬         

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-11 05:07 PM 發表

實行俾你笑屎!
又好,跟番你每注$50。贏o左周六請你食飯!
cat 兄日行一善咁話喎      

cat 兄呢輪多野做,等我代筆一次         
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-14 11:56 AM 發表

可否打一次出來分享?  有欓搨齯ㄗ
sorry  冇時間   
可 download  左放大睇  

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-14 12:07 PM 發表

謝謝你先! 等你...
等我做乜  

你自己 download 左放大黎睇咪得囉   

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-14 03:18 PM 發表

正呀!有中兄幫手,一於今晚齊齊贏錢錢!
一於跟足你買!呢注$300.-照入帳,聽日有時間先落簿計數。
今晚一於睇住齊齊收錢  

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-10-17 07:24 PM 發表

o衣o衣!Cat兄出野囉喎!跟番少少先
咁就一於一齊收錢啦      

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-19 05:05 AM 發表

好喇o係樹等o左1個月零16日,幾乎等到傻o左d野發晒毛先至可以再有錢收,講出o黎自己都有d汗顏添
計數!
結存:$9'210.-
中第21注;派彩:$1'822.-
現結存:$11'032.-  

希望下次收錢唔駛等咁耐啦
今晚再收過      

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-21 02:33 AM 發表
06~07年度足球投資
---------------------------------
單注投資:$1'000.-
結存:$10'032.-

第23注:主客和  6串1  @$1'000.-  
21/10 21:30 六12  史浩克04(主)@1.42
21/10 22:00 ...
已跟買    每注 $ 100         

不過都係低調的好         

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-21 07:18 PM 發表

這樣也算是低調嗎?
咁你都睇到  

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-21 09:48 PM 發表
史浩克暫時領先1:0
而家 2:0       

普雷斯頓 1:0

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-21 10:13 PM 發表

牙擦保長,你連自己個email都記錯
唔兄同我一樣,俾妳 得多,有的 short  short 地      

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-21 11:34 PM 發表

唔好咸, 你要驕傲的活下去
你又知牙刷保長咸         

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-21 11:45 PM 發表

Sorry! 贏波high大! 是用喊嗎? 謝謝妳 ! 我已經喝了兩支紅酒
  咁我要走先喇            

相關搜索目錄: 紅酒

cat 兄蛇左咁多日,係時候出山啦,你間舖封晒塵,等我幫你掃鴷      

118 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。