推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[已解決] 凱旋門桑拿報告

引用:
原帖由 mpower 於 2007-11-4 01:56 發表
有冇兄弟告知在下........此場位置何在
等在下去吓..........出吓嘢
唔好咁大期望

多謝白板主PM
今日試了,SOFTWARE唔多講,一個字齋.
Hardware,水池唔夠熱,其他算唔錯
另外,啲主任,待應後生兼靚女

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 09:06 發表
間場「轉齋」,不過我今次的技師,
有給我好像我今年重返銀泉的按摩體驗.
有和我分享開銀泉的兄弟們應知我意.
今次我少有的dup 3粒,因加鐘只係120,
只計鐘錢 3hrs只係490.

今次暫是以內部報告形式分享骨房內 ...
how about me ar??/
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 -32 無禮貌 2007-11-5 06:09
  • 白貓兒 威望 -32 無禮貌 2007-11-5 06:09

引用:
原帖由 blackface 於 2007-11-5 02:39 發表

how about me ar??/
乜Q 牙?
好聲D唔得架?
老馮牙?

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-5 01:00 發表
多謝白板主PM
今日試了,SOFTWARE唔多講,一個字齋.
Hardware,水池唔夠熱,其他算唔錯
另外,囓D任,待應後生兼靚女
bg是誰? 正唔正?

多謝晒.....
呢兩個月公司旺季
老闆"目及"到實一實
想早啲zone都唔得
過埋十一月應該可以復活

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-11-5 10:13 發表
多謝晒.....
呢兩個月公司旺季
老闆"目及"到實一實
想早鼸one都唔得
過埋十一月應該可以復活
收工夜D去囉.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-5 10:19 發表

收工夜D去囉.
Bro Kitten,
Got your PM. Thanks so so so much!
Now I got another choice @ MK.  

good! support!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-5 10:19 發表

收工夜D去囉.
收得工嚟都宵夜時間lu...
睇多兩睇骨癮又嚟

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-5 13:01 發表
頭先係樓下經過, 幾乎走左上去

點知及時收到老闆call, 冇上到去, 佢打遲一步我都上左去:bird::bird:
俾老闆搵唔到我超過半個鐘
我第二日唔使再返工

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 16:54 發表
Management:

GM係以前Windsor的靚女Mxxxxx, 日間公關有以前Windsor的Gxxx,
兄弟們如mpower, meltykiss可有興趣往聚舊?
日間另有一公關, 是以前Kln OPS 夜晚的Axx,garylock兄可識得.

夜間公關名字 ...
xxxxx = aggie ???  (pls correct if i'm wrong)
xxx = ???? (pls advise)
Love means you never have to say sorry

引用:
原帖由 hkironman 於 2007-11-5 14:47 發表

xxxxx = aggie ???  (pls correct if i'm wrong)
xxx = ???? (pls advise)
check PM.

PM rec'd , I will try while back to HK

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 17:26 發表

如提供較好showel gel, 厚的毛巾,
食物方面.
剛已換了舊的'水果 showel gel' (洗潔力差)
為法Ф彩護髮系列shower gel(大路貨)
有意思!

也加了雞翼,瘦,仍未有湯.水池仍未見有以往既甜品.

今次的技師雖俾上次的技師樣更順眼,
亦更是剛出師某大場,
一dup落去,
便知首先不是年輕技師資質問題,
而是今時今日部份所謂師父好濫
教得不好.
我只好多方面提提靚女
希望她可學到,
真正有效率的
按摩推油手法,
如何在基本兩鐘內搞好客人
的M食之道.
為存厚道,
唔提技師號碼同師承哪間「大場」.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-5 06:10 發表

bg是誰? 正唔正?
CF, Age above 40 and looks OK.
Bone skill is perfect

No. 自己估

陽陰陽陰陰陰 (周易)

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-6 00:16 發表

CF, Age above 40 and looks OK.
Bone skill is perfect

No. 自己估

陽陰陽陰陰陰 (周易)

另有一小問題,
除了大房外,一般房內:
兩張床中間茶机,三者拍得太埋,
做腳時腳橫放技師腿上承托,
腳趾就會頂到茶机,感覺怪怪的.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-6 09:43 發表
我安排緊今日"鼠"去試下
除了我PM你的bg,
可揀63 (長髮、樣好), 72, 21, 26 (細粒).

返來請交被告.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-6 10:08 發表

我唔係被告
鎖利, 包交!

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-6 18:17 發表
!#號入行只有6日, 以前係做女士既美容院, 所以手法好唔同
所以我味係Day 2教左佢唔少「正宗按摩」既野囉.

新入行一張白紙,可塑性L.

係米條裙好短,對腳好滑哩~~~

相關搜索目錄: 美容

回復 #81 白貓兒 的帖子

搞到我都心思思 .............

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-6 23:32 發表

條裙係好短, 不過條打底褲就好長, 四個骨, 差不多到腳眼

我重笑佢話未見過咁長既打底褲, 佢解釋係因為好冷

佢幾聽你話~~
怎洶w穿了打底?
我無叫她穿啊.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-6 18:17 發表
先有A姐, 再有G姐招呼一番
我去兩次都唔見G.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。