推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

121 12345
發新話題

[已解決] 凱旋門桑拿報告

凱旋門桑拿報告

凱旋門按計劃今天重開, 行齋,雙鐘370, 午夜12時後304.另加鐘120.
先排傳聞原老細賣俾一位著名齋場主,後來又好似話傾唔掂數無賣,原老細繼續做, which is the case?去開的網友再去睇下見唔見到以前伙記就知,順便睇下硬件執左幾多?.點都好,會唔會遲D有翻「特別服務」就唔知了.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-1 19:03 發表

咁咪即係又會見到班空中小姐囉 !!!
如果由番原老細做,咁唔知會唔會改名呢 ???
你未明我講乜,
我係話有無轉老細都係而家行齋,
而家係無改名,
如果有改名我就唔用它做題目名啦.

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2007-11-2 02:05 發表
齋 at the beginning, after the grace period, then salt/fresh water,
如果係原老細,有可能架.

試過喇~~~~~~
有人加大了股成為大老板,但不是之前盛傳的Y哥.
硬件:以前我在舊thread批評過shower水力唔夠,
已改善: 原來已加了大廈water mains 出來到場的水候.
不過仍是那隻shower gel, 無換.
仍是舊的薄毛巾.今次唔覺有味.
關於由沖身行落兩級及立即踏到石春的「險要」問題,因是結構, 未能改,但浸池外地面已加鋪了綠色mat, 防滑倒,也是間場以前overdue的問題,現在算已改善了.
另據說以前間中跳fuse無冷氣停電y的老問題
火牛房已作調整.

locker, 水池無 r tips, 招呼OK.

食物:
未有雞翼,飯餐等,
只有公仔麵:捸B火腿、餐肉, 多士、飛碟.

Management:

GM係以前Windsor的靚女Mxxxxx, 日間公關有以前Windsor的Gxxx,
兄弟們如mpower, meltykiss可有興趣往聚舊?
日間另有一公關, 是以前Kln OPS 夜晚的Axx,garylock兄可識得.

夜間公關名字不太熟悉,唔提住了.

間場「轉齋」,不過我今次的技師,
有給我好像我今年重返銀泉的按摩體驗.
有和我分享開銀泉的兄弟們應知我意.
今次我少有的dup 3粒,因加鐘只係120,
只計鐘錢 3hrs只係490.

今次暫是以內部報告形式分享骨房內事,
與及若干較年輕/順眼 bg no,
會send 俾單吊、fitman, mpower、meltykiss、newkid,garylock, super123123等所有傾開銀泉、浪淘沙、OPS的兄弟.
如有遺漏或其他興趣的巴打可在此留名問我
(請不用PM我)

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-2 17:08 發表

貓兄,可否PM比我??  
No problem, 不過,
你都要出下報告.

嘻...........................................

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-11-2 17:14 發表
貓兄, 可以pm我嗎?
hehe, no problem.

房間當然比以前校翻光燈光,
似乎骨床已重新mount過,
不過我覺得以前的床較舒服少少.

練腳 小姐無換到,照返工.
立即叫佢唔好同主任講我壞話.

休息室內兩個侍應得閒時,
是望向客、無望向電視,
不見以前陋習.

希望間場能逐漸改善其它:
如提供較好showel gel, 厚的毛巾,
食物方面.

提左你名了.   

引用:
原帖由 forgivemenot 於 2007-11-2 16:57 發表
貓兄,講鼣n件呢!
技師不可 r  代支.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-11-2 17:32 發表
Oh sorry, 睇漏眼添
你眠多陣,,我未有咁快打好.

技師話昨天每人平均分得兩個客,
我估昨日全日客數大約60.

技師的裙, 以'齋場'論.....,好很短.
我無詳細看條裙(當然我多看裙下的美腿),但上去數字網睇下囡相,就知係以前凱旋門俾開班機師穿的短裙.
而T shirt是桃紅色,類似海怡果款.

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-3 02:35 發表

請問白板主,呢個係唔係新開張優惠價
可否PM比我
應是實價.

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2007-11-3 01:44 發表

60 客 just so-so, i wanna want to try, but vegi.... no more incentive
100% vegi? 未必...It all depends...

不見主任巡, 女休內無貼禁止告示,
請bg時.....無特別警告
「我唔理你點dup..攪掂個客舒服」
唔知幾時技師可以好似係銀泉熄燈?

PAULOVE兄你咁好U女功,又點會難到你?
不過無乜A Grade bgs,
這才是對你incentive所在.

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-3 02:35 發表

可否PM比我
PM 已送出.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-11-3 09:55 發表

Ms G ? the tall & good looking one ? she is kind of "inch" ..........
i like suki more !!

never been there before ........ close to SS ?
旺角洗衣街39號金雞廣場3/F.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-3 14:26 發表
多謝白貓兄 已收信息 等我尋日中左落SS 早知試下做白老鼠啦 咁 貓兄一般比$代支
都話代支繴N,唔好太刻薄.

引用:
原帖由 william1234 於 2007-11-3 10:30 發表
我想問咁係咪無左以前既正常既?全齋呢??
我上面講左喇,
你有無睇架?
我邊句你唔明.

引用:
原帖由 blackface 於 2007-11-5 02:39 發表

how about me ar??/
乜Q 牙?
好聲D唔得架?
老馮牙?

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-5 01:00 發表
多謝白板主PM
今日試了,SOFTWARE唔多講,一個字齋.
Hardware,水池唔夠熱,其他算唔錯
另外,囓D任,待應後生兼靚女
bg是誰? 正唔正?

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-11-5 10:13 發表
多謝晒.....
呢兩個月公司旺季
老闆"目及"到實一實
想早鼸one都唔得
過埋十一月應該可以復活
收工夜D去囉.

121 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。