推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 兄弟係唔係鍾意去SN場多過USB呢?

兄弟係唔係鍾意去SN場多過USB呢?

睇D報告回應...
USB都無咩反應...
SN場就好似長篇連續劇...

兩種各有各玩lor.

如果你將你的usb報告全放在一條題目,味一樣變連續劇.

精盡糧乾呀... 要搵兄弟接力才可以呀!!

不如咁啦... 貓版主...
開幾條TREAT係USB主題吧!!

天文臺道
香檳
立信
深水埗
荃灣
灣仔 etc...

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-11-2 10:05 發表
精盡糧乾呀... 要搵兄弟接力才可以呀!!

不如咁啦... 貓版主...
開幾條TREAT係USB主題吧!!

天文臺道
香檳
立信
深水
荃灣
灣仔 etc...
有個別區,開左都未必有人寫入.

其實你和同盟會的兄弟
除了為每個做過的樓上骨囡囡開題目
亦可為自己開條「紀錄thread」,將自己個別報告link入去, 亦方便自己和有興趣的兄弟keep track.

相關搜索目錄: 香檳

I enjoy going to the USB with quality.........

我未去過USB!
所以幫唔到手...

(因淆底...)

引用:
原帖由 Jeanne 於 2007-11-2 10:44 發表
我未去過USB!
所以幫唔到手...

(因淆底...)
交下學費... 上黎睇多d兄弟報告...
自己去完又貢獻報告...
就會獲益良多... 食多d好野!!

最唔鍾意USB啲飛來蜢㩒鐘同埋失驚無神阿蛇到訪,幾驚嚇到從此抬唔起頭做人吖…

引用:
原帖由 Fatten 於 2007-11-2 12:03 發表
最唔鍾意USB灟落蚖g鼴薯P埋失驚無神阿蛇到訪,幾驚嚇到從此抬唔起頭做人魽K
呢樣野又真係幾麻煩........ 

引用:
原帖由 Fatten 於 2007-11-2 12:03 發表
最唔鍾意USB啲飛來蜢㩒鐘同埋失驚無神阿蛇到訪,幾驚嚇到從此抬唔起頭做人吖…
只不過是人生的一幅小片段..........

引用:
第一樣真係幾乞人憎, 不過其實都好少機會碰到, 可能我好彩第二樣就真係咁耐都未試過喎. (touch wood)
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
Actually, that is the main reason I have not gone to try them yet even though there is no criminal offense to go to USB.

引用:
原帖由 kimchee 於 2007-11-2 23:05 發表

Actually, that is the main reason I have not gone to try them yet even though there is no criminal offense to go to USB.
Even no criminal offense to go to USB, still you might be asked to take statement and act as witness at court.  The 'invitation' letter will directly send to your home
But I still go to USB as I have no time to wait at the sitting room in the Sauna.

我兩邊都有去,USB好在價平,睇啱先入屋,但就Hardware 唔得同收得早
SN勝在Hardware,通霄營業,有專人服待,但價貴

好懷念同盟會啲報告.

usb除了硬件不及外,始終有靠運氣...

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-4 08:34 發表
usb除了硬件不及外,始終有靠運氣...
所以我懷念同盟會啲報告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。