推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

28 12
發新話題

[建議] 将“港奸剋星 ”拉出去凌迟处死!

将“港奸剋星 ”拉出去凌迟处死!

我就話搵班有性病的淫婦、基佬日日同佢玩SM!

引用:
原帖由 ali 於 2007-11-3 04:55 發表
我就話搵班有性病的淫婦、基佬日日同佢玩SM!
這兩句話好似唔 made sense .

把 angelch007 也拿去陪葬吧, 因他狗口長不出象牙.
本帖最近評分記錄
  • SIG 體力 +60 我很贊同 2007-11-3 09:44
  • SIG 威望 +60 我很贊同 2007-11-3 09:44

多謝
講到我咁大影響力
我自己都估唔到以做到漢奸、賣國
仲勁過易先生
叫樓主送件比湯唯更我既畀我玩下喎
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-11-3 00:44 發表
多謝
講到我咁大影響力
仲勁過易先生
指責李柱銘的就是‘支那人’。
另一稱呼:‘東亞病夫’對嗎?
不使講我都知你係乜水!

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-11-3 08:44 發表
多謝
講到我咁大影響力
仲勁過易先生
其實你仲差少少到漢奸程度因為你有心而無力, 不過你努力學習阿契弟李打擊多D中國巴結多D漢奸同志, 有機會由港奸升到漢奸!!!

我睇好你架!
keve

多謝!!!!!!!!!多謝哂!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 angelch007 於 2007-11-3 03:09 發表
他是典型的走狗,卖国贼;;;抓出去阉。。。。。。。。
走狗?  邊個既走狗?

我睇港奸係一個愛國人仕窩!

賣國賊?  賣哪個國家?  

若是指中華人民共和國(共產中國), 那是非法的政權, 任何一個中國人都有權終結它, 何賣之有!

抓出去閹?  你憑什麼要閹別人?  天下沒有王法了嗎? 別人可以把你抓出去閹嗎?

引用:
原帖由 Georgio 於 2007-11-25 22:26 發表

走狗?  邊個既走狗?

我睇港奸係一個愛國人仕窩!

若是指中華人民共和國(共產中國), 那是非法的政權, 任何一個中國人都有權終結它, 何賣之有!

抓出去閹 ...
果D人根本就係一犬吠影,百犬吠聲.總之唔理3721,只要有個小頭目帶頭話呀乜係漢奸走狗,咁就無數"嘍囉"出黎爭取表現.我只覺得可笑.

爭表現
比邊個睇呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

[quote]原帖由 Georgio 於 2007-11-25 22:26 發表

那誰是立法政權? 要追溯到幾時? 秦始皇?

引用:
原帖由 至尊豪庭9 於 2007-11-26 19:12 發表

嚴重抗議你的言論,港星先生有其自己言論自由的權利!
絕對認同, 街頭咁多傻佬胡說八道, 閹殺得幾多!!! 沒有港奸兄呢版少好多樂趣!!!
keve

其實呢條thread應該一早要delete, 完全人身攻擊, 不知所謂.

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-11-26 13:38 發表
其實呢條thread應該一早要delete, 完全人身攻擊, 不知所謂.
唔緊要
間接係我面上貼金
有咩所謂

表現得咁有咸癢,令人刮目相看.(如果咸癢兩字有錯請多見諒,老人痴呆,執筆忘字.)

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-26 12:23 發表
爭表現
比邊個睇呀
大家心照啦!不過通常呢d低質數既技倆呀爺末必欣賞.到頭來都係枉然.

来大陆的话..哈哈哈...............

我就希望佢長命百歲 睇到祖國統一 五星旗掛在總統府上 成為台北市一個景點 國民黨就.......

我就希望佢長命百歲 睇到祖國統一 青天白日滿地紅旗掛在天安門上 成為北京城一個景點 共產黨就為民唾棄, 消聲匿跡.
本帖最近評分記錄
  • lowbusee 體力 -16 惡意灌水 2007-12-1 11:27
  • lowbusee 威望 -16 惡意灌水 2007-12-1 11:27
  • BHM 體力 +10 我很贊同 2007-11-29 07:18
  • BHM 威望 +10 我很贊同 2007-11-29 07:18

引用:
原帖由 DKXO 於 2007-11-29 07:02 發表
我就希望佢長命百歲 睇到祖國統一 青天白日滿地紅旗掛在天安門上 成為北京城一個景點 共產黨就為民唾棄, 消聲匿跡.
三民主義統一中國!
本帖最近評分記錄
  • lowbusee 體力 -16 惡意灌水 2007-12-1 11:27
  • lowbusee 威望 -16 惡意灌水 2007-12-1 11:27

咁大家都長命百歲啦 千祈咪患上妄想症喎

人物攻擊唔係甘好喎.........

<<<若是指中華人民共和國(共產中國), 那是非法的政權, 任何一個中國人都有權終結它, 何賣之有! >>

呢位仁兄如果是香港人的話要搞移民啦, 唔好生活係非法政權既統治下, 賺非法政權治下既錢啦....快0的走吧...

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。