推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

40 12
發新話題

[原創] 和味串燒比賽(第26場, 11月28 - 11月29) , 有「冷馬」玩

引用:
原帖由 billchan 於 28-11-2007 16:11 發表

這方面其實條例是有寫清楚的:

「  (02) 每次賽事計算:各參賽者每週會有 200 分作為本金 …

(05) 每次得分會扣除本金,但若果估不中則以與讓盤擂台相若,並不會扣減本金。         」
...
雖然在規條寫到明,但仲覺得唔係好妥。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-11-28 16:47 發表

雖然在規條寫到明,但仲覺得唔係好妥。 
金巴, 你的計法有你計法的好處, 我用呢個計分方法當然有我的理由.

無必要去統一晒, 係唔係自己呃自己, 係你自己點睇, 用你果個方法可能會減少投注意慾, 好似有一兩次我英超無乜心水就索性唔玩
但豆豆個讓盤擂台就唔同, 就算明知輸的機會大都可以博下.
下下計到好似真錢咁做咩我自己唔用真錢玩呢?

至於條例一早就寫清寫楚, 係好多人自己無睇清楚姐.
......!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-28 12:01 發表

謝謝金巴支持阿標的睇法!

呢次該煨喇,阿標一時衝動,係今場動用左全副身家投注以明志,若一個唔好彩,浦和紅鑽唔生性輸左,阿標就因少(200分)失大(全副身家 9850分)喇!
阿標, 我唔係話唔理你, 而係計分需要時間, 兼且咁樣郁一郁就要整過晒好多期排名, 小弟番學好忙, 如果唔係尋晚上黎連有歐聯踢都唔知
尋晚我只係拿拿臨落注就閃人, 都無乜度過, 你見我平日玩開兩注仲要有心思、今期亂咁買一注就會明白.

我最快都要星期六先有時間整計分表, 所以希望你耐心等下, 多謝.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-11-28 04:57 PM 發表

金巴, 你的計法有你計法的好處, 我用呢個計分方法當然有我的理由.

無必要去統一晒, 係唔係自己呃自己, 係你自己點睇, 用你果個方法可能會減少投注意慾, 好似有一兩次我英超無乜心水就索性唔玩
豆豆個讓盤 ...
你個橙同學呀,唔係我GA,係筆突GA

誰能代替哥哥地位

回復 #27 Orange+Fai 的帖子

冇問題啦,講多兩句,遊戲都盡量唔好有漏動。 

我見 billchan 兄有意見先至順便答嗲,請你飲杯奶茶,潤一潤。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-11-28 17:00 發表

阿標, 我唔係話唔理你, 而係計分需要時間, 兼且咁樣郁一郁就要整過晒好多期排名, 小弟番學好忙, 如果唔係尋晚上黎連有歐聯踢都唔知 ...
       橙同學,番學是最優先和重要的,阿標完全明白和支持! 周末有時間才玩嚜棺P野未遲!      

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-28 12:01 發表

呢次該煨喇,阿標一時衝動,係今場動用左全副身家投注以明志,若一個唔好彩,浦和紅鑽唔生性輸左,阿標就因少(200分)失大(全副身家 9850分)喇!
   不幸言中! 呢次阿標一時衝動,全副身家 9850分該煨驉A求仁得仁!

浦和紅鑽 你好很野,敢主場監生吞一隊已連輸五場以上的乙組仔兩隻蛋!  

阿標而家個不動如山樣    =             (   唔係捻花微笑,係◤驉I )

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

WHYTE168

三串一  100分  thx
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 billchan 於 2007-11-29 01:54 發表

不幸言中! 呢次阿標一時衝動,全副身家 9850分該煨驉A求仁得仁!

浦和紅鑽 你好很野,敢主場監生吞一隊已連輸五場以上的乙組仔兩隻蛋!  

阿標而家個不動如 ...
風吹雞蛋殼   

再褸L   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-11-29 17:33 發表

風吹雞蛋殼      
       (  仍然傻緊,繼續不動如山 ! )

(   心聲: 我昨夜知悉賽果後,腦際都掠過這句句子!  )

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-11-27 23:05 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

成功過關

對晒~~~~~~~~~~~~~有幸有不幸

1. 今次死狗唔算多, 但因為其實根本就無乜幾多場係熱狗, 所以命中率方面無乜提升.
2. 阿標今次玩到咁大, 點知日本仔玩野, 正當個個以為佢瀨左鋪杰野的時候, 原來佢中左冷馬, 唔止唔使「一Q清袋」之餘仲執左成萬分, 重奪第一的位置
3. 由於本局(第26場)屬10-11月入面最後一場, 換言之阿標繼8-9月之後再一次做一哥
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-11-30 16:59 發表
2. 阿標今次玩到咁大, 點知日本仔玩野, 正當個個以為佢瀨左鋪杰野的時候, 原來佢中左冷馬, 唔止唔使「一Q清袋」之餘仲執左成萬分, 重奪第一的位置    
3. 由於本局(第26場)屬10-11月入面最後一場, 換言之阿標繼8-9月之後再一次做一哥  
       又會咁 好彩 既,咁都執到!

......!

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。