推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-3-30 18:23 發表

大家有無睇過"漫畫風雲",大帝國畫動作時要真人表演的....

男人本色嗜! 我有錢我都會, 不過會找一件重正D的...

講返王小龍傳la

本帖最近評分記錄
  • 冰河 威望 +12 我很贊同 2008-3-31 23:05
  • 冰河 體力 +12 我很贊同 2008-3-31 23:05

我都唔明.....
邪神係邪神傳俾老天尊等泰國三派高手打都無事,中打傷唔少人.
而家邪神係小龍傳吞晶,功力大增,反而打唔夠D次一級既高手打.
咁onX都有既?吞晶功力大增之後反而打唔過人?

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2008-4-1 05:31 發表
我都唔明.....
而家邪神係小龍傳吞晶,功力大增,反而打唔夠D次一級既高手打.
You got the point.

武功級數混亂, 依個就係港漫永恆的死結

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-3-31 02:56 發表

前傳第一季-天下無敵搶鏡
前傳第二季-火雲邪神搶鏡
前傳第三季-????搶鏡
.
.
.
前傳的主角非主角莫非會形成慣例?
推辨有Logic, 但我就唔信玉郎會比小龍威威

引用:
原帖由 車神遊擊隊 於 2008-3-30 20:52 發表
老黃中意阿勇哥,岀本外傳比拒就無可厚非。但依朮輵搳A仲要集集岀黎搞搞震。依加仲要比拒昇埋級添,小龍就仲喺九流流咁大茄呢一個,都唔知拒想點?不如王小龍傳改名叫火雲邪神II好過啦!!!真 ...
係唷, 乜係唔知依本書全名係: 火雲邪神II 之 "王小龍傳"

岩岩諗到O個時編劇會講:
邪神個面具唔同左....咪冇咁勁囉....

而佢呢個係淫邪羅殺面具黎...會另佢功力保持O係正常以下DD既(所以會比人打傷..).....但佢下面就可以發揮出比用極道面具強150倍既性能力.....用左呢個面具1日1夜...之後除左面具..都可以幫到邪神性能力2個鐘...仲會影響到佢對性..對女人既渴求.....

然後佢就用幾頁講下邪神用呢個面具既戰績....呢個面具既歷史..第一代用淫邪面具既教主點樣o係床上征服3000條女
咁個面具同一般既又有咩唔同呢????可能連邪神自己都唔知..原來要一半浸住冰水..一半比火燒下...咁中間個額頭位就會出現一個<淫>字....但呢個<淫>字就要O係<風雷傳>先有機會睇到...

到時咪又可以講下邪神去到同風雷打..打到淫根大起....又可能比無敵偷左個面具..諗住扮邪神攪龍記D人...點知一用即時發覺下面有反應...仲勁過以前多多聲(如條野長左2吋...粗左吋...同埋硬到金鐘8關都插得穿)....之後佢就份邪神玩面具PARTY~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-3-31 14:15 發表

男人本色嗜! 我有錢我都會, 不過會找一件重正D的...

講返王小龍傳la
您好!!!我都係講近"王小龍傳"
封面上有寫"王玉郎作品"
我講王玉郎當然合情合理.....

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2008-3-31 21:31 發表
我都唔明.....
老細吃喝玩樂, 得班人做到死, 士氣低落.
錯處都多過人啦.....

若果要吞晶,羅剎教一班人體樣版, 20粒都有呀....

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-3-31 22:41 發表

係唷, 乜係唔知依本書全名係: 火雲邪神II 之 "王小龍傳"
會唔會係王小龍傳之火雲邪神?

幼稚的人身攻擊.......

好可能係因為自己溝唔到女,落馬欖就剩係見到中女,所以唔抵得....哈哈
本帖最近評分記錄
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2008-4-1 18:58
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2008-4-1 18:58
無論是愛與被愛,也是串步難行

哈哈....神犬拉西出動啦.....
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2008-4-1 05:31 發表
我都唔明.....
我睇呢兩期見到無人佢唔夠打喎,其實我覺得寫到小龍加玉兒聯手可以同火雲一鬥會好睇

好似楊過加小龍女既素心玉女劍可以同金輪法王打得難分難解,就無人話唔合比例啦

評書討論寫到人地私生活,真係lucky都不如

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-1 06:58 發表
哈哈....神犬拉西出動啦.....
神犬拉西提主人伸張正義...
真係難得....
本帖最近評分記錄

真相自有公論....
timway漫畫討論係咪剩係0岩d八婆八公
咪睇下大家點諗0羅....哈哈

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-1 15:31 發表

真係難得....
這話看來不是針對王小龍傳的討論,你自己回應自己是在"自言自語(自問自答)"啊...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-4-1 08:01 發表

這話看來不是針對王小龍傳的討論,你自己回應自己是在自言自語啊...
呵呵!!台灣仔記性太差了!!!
我之前有說過不會回他的文章,有空的時候請找找!!!

Please 討論返王小龍傳啦 !

2位c兄......好似3下次出黎先慢慢傾好d喎~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

火雲都去到2間半, 而家吞完精都係得2間,吹9漲

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-1 15:31 發表

真係難得....
忍下啦朋友,人地掛個牌頭唔同我地,惡d架
不過真係好少見d 版主會同會員嘈交,仲係擔住唔放果隻。更加神奇o既係,佢又唔o係自己版嘈,而係去其他版主o既版搞事,唔知係咪別有用心呢?
本帖最近評分記錄
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 冰河 於 2008-4-1 19:03 發表
Please 討論返王小龍傳啦 !
支持!
到底個神秘人係咪聖上呢?
有版友話神秘人條眉幼d,聖上條眉粗d,不過呢科野有得解畫喎!
話說聖上係閹人,男性賀爾蒙自然會減少,毛髮由濃轉疏一d 都唔出奇
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-2 01:15 發表

支持!
有版友話神秘人條眉幼d,聖上條眉粗d,不過呢科野有得解畫喎!
話說聖上係閹人,男性賀爾蒙自然會減少,毛髮由濃轉疏一d 都唔出奇
其實只係唔同人畫所以唔同
不過就算係同一人畫都經常畫到走樣

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-1 17:15 發表

支持!
聖上應該唔會一條友走去日本
我估係金將軍東方真龍

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。