推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[建議] 王小龍傳

玉小龍傳仍然需要小苦撐場幫拖........

唔知果個"王風雷傳"什麼""暗黑冰火七皇天"",需唔需要小苦出場打大佬呢?

引用:
原帖由 冰河 於 2008-4-11 19:55 發表

最後2版殺到 !
剛看完,小虎和老妖趕到,小虎護兄心切,電光毒龍鑚踢向神祕人...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-4-13 02:10 發表

剛看完,小虎和老妖趕到,小虎護兄心切,電光毒龍鑚踢向神祕人...
神秘人會唔會就係火雲邪神呢??

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-12 23:26 發表
最新一期新龍外傳《火雲邪神II》(藝名王小龍傳)內容簡介:
1)主角即係主角,邪神勇哥仔又發雌威,開場就先將一件嘍囉化灰,再一打六,示範標童之後刀鎗不入,任人劈都冇穿冇爛,隊冧埋劍道兩公婆(當係 ...
今期好有舊作味! 小龍終於變番一條蟲........正! 邪神勇哥仔化身EDC向玉兒使出老黃三絕之----“餓狼噬羊 - 就地正發”; 睇怕小蟲又要執二手
唔之係咪吞精D副作用, 邪神勇哥仔同人打打下都掛住晫女!  不過吞精中楷真係勁到痴o能晒線!  

內部人士, 你使乜話“唔知小虎會唔會係最尾一頁殺到”吖? 你早就知啦!! 你番去同老黃講 : 出小虎把o能咩!!
The Flying Finn

唔知老黃會唔用電龍條橋,係最後的時候,將小龍強化。

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-12 23:35 發表
咩話?劍魔係你二叔?咁我地咪係堂兄妹?我同你搞野咪即係亂輪?
只要唔玩中出,改为颜射或胸射咪唔怕留下种俾人知他们搞过咯!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-12 15:35 發表
估計下期勇哥仔同玉貴妃肉搏過程:
勇:hehe,美人,仲唔除衫,等運到麼?
玉:唔制,皇上唔除,我又唔除。
勇:咁美人你o黎替朕寛依啦!
玉:王皇上好衰架,我先除你個面具先,第二鑊玩sm時先幫你戴番 ...
你講到好忍攪笑
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 Mika 於 2008-4-13 01:54 發表

今期好有舊作味! 小龍終於變番一條蟲........正! 邪神勇哥仔化身EDC向玉兒使出老黃三絕之----“餓狼噬羊 - 就地正發”; 睇怕小蟲又要執二手
唔之係咪吞精D副作用, 邪神勇哥仔同人打打下都掛住晫 ...
擺到明老王知小虎唔夠人氣...所以要佢去第2度出下場...賣下廣告....

相關搜索目錄: 廣告
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-13 16:27 發表

擺到明老王知小虎唔夠人氣...所以要佢去第2度出下場...賣下廣告....
但老黄好似唔知出小虎会赶走D客啵!

相關搜索目錄: 廣告
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 Mika 於 2008-4-13 09:54 發表

唔之係咪吞精D副作用, 邪神勇哥仔同人打打下都掛住晫 ...
勇哥仔吞左人地d精,梗要搵條女吞番佢d 精至平衡到心理嘛

d 內部人士以為自己用左分身術就冇人知係佢,實則上除左佢自己之外,全個forum都知,咪有得佢傻落去囉,你唔好玩踢爆至得架
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-4-13 14:39 發表

只要唔玩中出,改为颜射或胸射咪唔怕留下种俾人知他们搞过咯!
唔得,梗係要生番個弱智仔出黎做下任羅刹教主啦,唔係老黃構思緊o既新故事:《現代秦二世之羅刹新主淫亂禁宮秘錄》又邊開得成?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

話時話,今期王小龍傳嘅畫功真係嚇死人,有幾格我覺得連透視同人體結構都有問題,除咗邪神運功嗰版畫得靚之外,成本嘢D畫功真係嚇死人,新龍D畫功好過王小龍傳9萬幾倍,無論講實景、兵器、人物•••唉,開頭又話集合咩亞洲畫壇新世代打造一個全新嘅王小龍,如果真係就即係結果証明整個亞洲畫壇新世代不及一個邱福龍,好彩仲有2期就捱完,希望王風雷傳會好D啦!

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-4-13 11:05 發表
唔知老黃會唔用電龍條橋,係最後的時候,將小龍強化。
小虎都八陽了,在小龍傳結局前,小龍肯定會升到八陰,我早就猜到鄺主編心裡的盤算啦!

神秘人好大機會,是懂得無相神功的西城武
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-4-14 21:54 發表
神秘人好大機會,是懂得無相神功的西城武
西城權個仔???

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-4-15 16:36 發表

西城權個仔???
上期玉郎mail有人問會唔會出無相神功,仲提議西城武同邪神識,玉郎答實會出無相神功,但邪神機會唔大
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

查實玉郎 Mail 果D讀者來信有冇可能係做馬o既呢?
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 neeker 於 2008-4-16 13:33 發表
天知,地知,玉郎自己知!!!

引用:
原帖由 neeker 於 2008-4-16 05:33 發表
擺明做馬....你認為邊個讀者會咁讚龍虎門呢??(之前)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-16 15:59 發表

擺明做馬....你認為邊個讀者會咁讚龍虎門呢??(之前)
有!
這裡都有一位 龍先生 ……

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-4-14 15:17 發表

小虎都八陽了,在小龍傳結局前,小龍肯定會升到八陰,我早就猜到鄺主編心裡的盤算啦!
小虎同小龍幾時玩"九陽", "九陰" 陽陰大合体? 好似陽世同陰世咁? 或者話小虎同小龍一齊出擊就有一種神秘的"摩呵無量" Power?

引用:
原帖由 X_O 於 2008-4-16 19:51 發表

小虎同小龍幾時玩"九陽", "九陰" 陽陰大合体? 好似陽世同陰世咁? 或者話小虎同小龍一齊出擊就有一種神秘的"摩呵無量" Power?
玩埋天下????驚唔驚比人告???
                       /□\/■\
                        ||  ||

陰陽合壁?唔知出唔出薛飛?

個人真係覺得王小龍傳真係有D唔妥,成本王小龍傳小龍由頭到尾(接近尾聲)都未威過,成本書由頭到尾打又唔夠人打,成日講D人好似喪屍咁千方百計要吸佢D血,邪神威完外傳嚟到王小龍傳仲要吞埋精威到前無古人咁滯,但正經嘢唔見佢跟進,(揾佢個上2代教主失蹤之迷、至尊魔王秘藏•••等,仲有,專登返羅殺堡攞把干將嚟除咗巧遇劍痴嚟咗一場干將、莫邪對決之外,有咩特別用途好似無提過) 成日用盡精神話要"啅"呀玉兒,一日到黑成日周圍嗌:「我要妳嘅身嘅」、「妳嘅身體好香,令我好興奮」,大佬呀,唔該編好D合理劇情吖,還返個有強者風範嘅邪神同有主角氣勢嘅小龍俾我得唔得!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-4-17 06:45 發表
個人真係覺得王小龍傳真係有D唔妥,成本王小龍傳小龍由頭到尾(接近尾聲)都未威過,成本書由頭到尾打又唔夠人打,成日講D人好似喪屍咁千方百計要吸佢D血,邪神威完外傳嚟到王小龍傳仲要吞埋精威到前無古人 ...
仲有!!!!

浪費好多好多篇幅講陳傲雲想盡方法溝玉兒同表現自己,大家覺唔覺?

如果唔係盟主山莊故事未開始,陳傲雲死左幾次~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。