推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 冰河 於 2008-2-16 23:37 發表
肥老黃又話新著的小龍有免死金牌,但e+又搞公投嚟決定小龍的生死!
我估佢都係想睇d人反感係點咋,如果小龍今次都係死既,一定好多人都唔想再睇,我都會cut書

引用:
原帖由 阿左 於 2008-2-21 19:08 發表

我估佢都係想睇d人反感係點咋,如果小龍今次都係死既,一定好多人都唔想再睇,我都會cut書
還未看到小龍死,反而先在廣告見到玉兒香消玉殞...?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-2-21 03:38 發表
唔使整死條既, 好似以前萬有咁, 掉佢(小虎)落海, 當正佢死左成百期夠過癮啦.

又或者三皇齊齊失蹤, 勇哥失去羅殺教主寶座, 而毅然統頜龍虎門對抗羅殺教...
哈哈! 後來發現失綜的三皇原來係新羅殺教幕後主腦?

小虎突變原因就係留學美國的小靈(易名為Vincy )移情別戀愛上冠希哥,重影埋晒D相,  !@#$%^&*

哇! 故事勁正斗!

相關搜索目錄: 留學
香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

引用:
原帖由 戰神蚩尤 於 2008-2-21 03:38 發表
...又或者三皇齊齊失蹤, 勇哥失去羅殺教主寶座, 而毅然統頜龍虎門對抗羅殺教...
引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-21 13:18 發表

師兄創意超勁,我而家先知咩叫‥"出人意表"
引用:
原帖由 桃花居士 於 2008-2-21 15:48 發表

望第一眼感覺是:攪笑咩
再想想後:咦?有何不可?
勇哥在外傳之後,性格鮮明左,有血有肉左,不如真係做第一主角
改書名,唔叫「龍虎門」,叫「羅剎門」啦
引用:
原帖由 Batman_HongKong 於 2008-2-22 09:39 發表

哈哈! 後來發現失綜的三皇原來係新羅殺教幕後主腦?

小虎突變原因就係留學美國的小靈(易名為Vincy )移情別戀愛上冠希哥,重影埋晒D相,  !@#$%^&*

哇! 故事勁正斗!
多謝各位兄弟支持

嘩, Batman老兄創意起凡, 小弟佩服佩服.... 小靈假身份叫Vincy Match番時事, Good Point!

相關搜索目錄: 留學

睇翻黑龍係正傳的遭遇,同埋提升的過程,再睇小龍,係小龍傳入面,成日要對住老祖宗第二,小龍直頭弱雞到,完全無發揮機會

出完小龍傳再出黑龍傳之後出老邪傳跟着風雷傳

北海蛟龍年青時還挺帥的嘛...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-2-24 02:08 發表
仲好有日本feel

東方無敵 傳
最好

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-2-24 02:08 發表
型得嚟仲幾有古惑仔嗰種江湖 feel,拍得往當年後生時嘅王海蛟

東方無敵傳我非常非常期待

下期又係輪姦邪神........唉!  仲要利用邪神對玉兒嘅感情偷jup.........邪神加油, 殺x晒班蛋散!! 對冧小龍
The Flying Finn

作開古仔有條癮

王小虎做火雲邪神並唔蟹摸可能架, 原著龍虎門就有依個畫面....  

(He He, 惡搞左小小對白!)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

引用:
原帖由 Mika 於 2008-2-25 22:39 發表
下期又係輪姦邪神........唉!  仲要利用邪神對玉兒嘅感情偷jup.........邪神加油, 殺x晒班蛋散!! 對冧小龍
以勇仔今日實力,唔用圍揪,根本無睇頭

引用:
原帖由 Batman_HongKong 於 2008-2-26 00:16 發表
作開古仔有條癮

王小虎做火雲邪神並唔蟹摸可能架, 原著龍虎門就有依個畫面....  

(He He, 惡搞左小小對白!)
勁呀!!師兄仲記得依一段!!

下期封面咁似謝停風

今期重點

1.邪神俾玉兒散功,得返白級功力,好在邪神反應快及時封穴截脈,阻止真氣外洩

2.劍痴一夥車輪戰圍攻邪神,北海一家三口觀戰

3.劍痴竟識得紫電劍法!!!

4.楊祖兒連藍級都不敵,即逍遙三陰勁頂盡得七關

5.老妖守承諾幫邪神,令小龍進退兩難

6.小龍話用蔘王血救佢地,邪神將計就計,令小龍則成為眾矢之的,劍痴一聲不響,莫邪疾刺小龍心房...

劍痴識得紫電劍法一d都唔奇,大家都姓“連”
但最搞笑係劍魔向猛獸林講到完全唔識劍痴,話要搵日要會下劍痴咁喎
係設定改左定係劍魔唔知連戰外號係"劍痴"?

本帖最近評分記錄
  • 金屬狂人-Ⅱ 體力 +20 最搞笑係劍魔向猛獸林講到完全唔識劍痴, .. 2008-2-29 21:08
  • 金屬狂人-Ⅱ 威望 +20 最搞笑係劍魔向猛獸林講到完全唔識劍痴, .. 2008-2-29 21:08

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-28 21:56 發表
下期封面咁似謝停風
深有同感,如果連陳傲雲都畫到成個陳冠希咁再安排一場王小龍(謝霆鋒)大戰陳傲雲(陳冠希),寫包單呢期一定大賣,分分賣斷市添!

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2008-2-29 14:36 發表
今期重點

1.邪神俾玉兒散功,得返白級功力,好在邪神反應快及時封穴截脈,阻止真氣外洩

2.劍痴一夥車輪戰圍攻邪神,北海一家三口觀戰

3.劍痴竟識得紫電劍法!!!

4.楊祖兒連藍級都不敵,即逍遙三陰勁頂盡得七 ...
火雲大俠加油呀!支持你呀!

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2008-2-29 14:36 發表
劍痴識得紫電劍法一d都唔奇,大家都姓“連”
但最搞笑係劍魔向猛獸林講到完全唔識劍痴,話要搵日要會下劍痴咁喎
係設定改左定係劍魔唔知連戰外號係"劍痴"?
唔係喎,紫電劍法唔係連家的家傳劍法,劍魔識紫電劍法,都係東方無懼講比佢知,紫電秘笈收藏左干將的劍柄內,假設佢兩兄弟,從來沒見過面,唔知對方存在,咁劍痴點練到紫電劍法呢?

相關搜索目錄: 收藏
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-2-29 16:00 發表

唔係喎,紫電劍法唔係連家的家傳劍法,劍魔識紫電劍法,都係東方無懼講比佢知,紫電秘笈收藏左干將的劍柄內,假設佢兩兄弟,從來沒見過面,唔知對方存在,咁劍痴點練到紫電劍法呢?
因為編劇又唔記得左LOR !

引用:
劍痴識得紫電劍法一d都唔奇,大家都姓“連” ...
唔肯定有冇記錯 , 玉兒好似自我介紹過, 叫: 慕容玉
唔係姓連喎 ???

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-2-29 08:00 發表

會唔會係,干將莫邪兩柄劍都有紫電劍法
一個上篇一個下篇呢?
兩篇對練劍者的影響唔同
呢篇會幫人染左紫髮,而果篇會令人甩頭髮呢?

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-29 14:37 發表

深有同感,如果連陳傲雲都畫到成個陳冠希咁再安排一場王小龍(謝霆鋒)大戰陳傲雲(陳冠希),寫包單呢期一定大賣,分分賣斷市添!
那玉儿岂不是就是张白痴??
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

BoBo做楊祖兒同陳傲雲耍楊家槍

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。