推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[建議] 王小龍傳

今期小龍埋尾嗰吓打落牛大媽度嗰掌(主編話係掌喎),但我橫睇掂睇佢都係用爪嚟揸緊牛大媽個胸,希望小龍唔好太肉緊揸爆佢啦!

睇咗咁多期我都係覺得邪神戲份比小龍多,反而邪神似主角多過小龍似主角!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-3-10 13:33 發表
睇鼲搹h期我都係覺得邪神戲份比小龍多,反而邪神似主角多過小龍似主角!
邪神戲份仲多過小龍,有灟囓倍禳D..

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-9 14:11 發表
小龍唔係傷就係殘,再唔係就昏暈,再係咁,不如改書名做傷殘傳。
都唔知出本小龍傳黎做乜...
出左咁多期...係打得羸個2打6苦禪...仲要個苦禪係d老到就拎飯盒..同埋之前o係正傳比邪神執左劑勁既......
仲要係同玉兒合力喎................
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-10 22:09 發表

出左咁多期...係打得羸個2打6苦禪...仲要個苦禪係d老到就拎飯盒..同埋之前o係正傳比邪神執左劑勁既......
所以我已經無買啦...

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-3-11 14:15 發表

所以我已經無買啦...
呵呵,我從來沒買過...

王小龍傳=火雲邪神傳~~~~

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-3-11 15:08 發表

呵呵,我從來沒買過...
我係上期開始書cut既....

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-11 16:36 發表
王小龍傳=火雲邪神傳~~~~
可能火雲邪神傳銷量太高???  

引用:

引用:

武功方面小龍雖然表現平平﹐但感情方面可以得到玉兒o既青睞我唸個收穫應該俾邪神個麼中階戰紋實際好多o掛。再加上大水牛個新生力軍﹐龍虎門可以話係如日方中啊。

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-12 23:20 發表

武功方面小龍雖然表現平平﹐但感情方面可以得到玉兒o既青睞我唸個收穫應該俾邪神個麼中階戰紋實際好多o掛。再加上大水牛個新生力軍﹐龍虎門可以話係如日方中啊。
但系人才过剩啵!

而且有大水牛同阿柴呢对 “痴呆双刹”在阵,同罗刹开拖时随时俾佢哋拖衰家!!!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

唔通小龍要等玉兒被人姦咗之後,先至能夠突破功力

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-12 23:46 發表

但系人才过剩啵!

而且有大水牛同阿柴呢对 “痴呆双刹”在阵,同罗刹开拖时随时俾佢哋拖衰家!!!
唔怕,肉狼有本大作叫小傻仙,佢至鍾意傻人有傻福,呢兩個福將來呀
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-12 15:20 發表

但係玉兒遲下應該會比邪神姦左...咁隻豬就冇左囉.......
eeeeeeeeeeee~~~~~~~咁最後得益o個個咪又係邪神????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-3-12 23:46 發表

但系人才过剩啵!

邊有老細會嫌人材多咧?有個玉兒熟悉o既人o係身邊﹐唔單止可以令到佢更快融入龍虎門o既大家庭﹐自己又多左個死忠心腹﹐百利而無一害啊。 至于阿柴﹐先前咪做瓜左蛇王囉﹐唔算冗員啊。憨厚o既佢雖然做事事倍功半﹐但大時俾佢遇到好似金庸咁o既篇劇﹐分分鐘變成郭靖架。

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-14 00:01 發表

但係玉兒遲下應該會比邪神姦左...咁隻豬就冇左囉.......
eeeeeeeeeeee~~~~~~~咁最後得益o個個咪又係邪神????
如果玉兒個豬又俾邪神食左咁當然就佢最有著數啦﹐但我唸實現機會唔大﹐就好似o係新著入邊邪神週不時唸住要將龍虎門班友斬禁殺絕咁。

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-14 01:01 發表

如果玉兒個豬又俾邪神食左咁當然就佢最有著數啦﹐但我唸實現機會唔大﹐就好似o係新著入邊邪神週不時唸住要將龍虎門班友斬禁殺絕咁。
最新廣告說玉兒慘遭蹂躪,受盡凌辱,畫面卻只是被打巴掌而已...

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-14 01:01 發表

唔想再次出现玉儿被奸的剧情,要奸就奸马小玲啦!!!!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

我估邪神應該唔會姦呀玉兒,事關強姦欺凌女性呢家嘢無論係咩年代時空都係十惡不赦嘅,話就話邪神係奸角,但老黃用咗咁多期仲要出埋外傳嚟塑造到一個比主每更似主角,民望比龍虎三皇更高嘅角色,邪神真係咁做嘅話咁佢有血有肉有情有義外冷內熱嘅型像必會破滅,到時D邪神產品仲點賣!

請問邊度有得買番第一集至到最新個集小龍傳?

頂!原來玉兒跟老母姓,即係同邪神係堂兄妹。

咁一定唔會俾邪神奸,否則亂倫過唔到《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》!

引用:
原帖由 5454321 於 2008-3-15 00:15 發表
請問邊度有得買番第一集至到最新個集小龍傳?
是但揾一間舊書檔都有啦!

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-3-13 17:01 發表

可能會比陳傲雲姦....咁邪神又唔會做到十惡不赦....小龍到時又可以好有理據咁憎9陳傲雲...o係最後一期將佢打死...再完左本書.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-15 02:19 發表

可能會比陳傲雲姦....咁邪神又唔會做到十惡不赦....小龍到時又可以好有理據咁憎9陳傲雲...o係最後一期將佢打死...再完左本書.....
五大世家都未講陳傲雲咁快死??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。