推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-1-26 23:11 發表

龍珠合體戰士?!
戴耳環  定係  跳舞先
是小龙把全身精华射入玉儿体内,玉儿吸收后融汇成金童玉女劲,功力暴升10倍!

相關搜索目錄: 跳舞
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-27 10:33 發表

是小龙把全身精华射入玉儿体内,玉儿吸收后融汇成金童玉女劲,功力暴升10倍!
請問:射入體內即係「打針」啦,咁…唔打針可唔可以口服架? 

引用:
原帖由 桃花居士 於 2008-1-28 03:08 發表

探肛唔知有無用?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-1-28 11:28 發表

探肛唔知有無用?
你班友仔真係•••

金童,玉女兩重神功幾日就可以練到咁勁,咁小龍返去之後叫其他人練埋仲好啦,黑龍都唔使辛苦喇,
到時搞到成班人都去搵個女朋友練功,再寫埋龍虎門媾女外傳,練練下個男既諗咸野,都幾抵死下

引用:
原帖由 桃花居士 於 2008-1-28 11:08 發表

口服都得,但最好都系体内注射!

引用:
原帖由 阿左 於 2008-1-28 19:48 發表
金童,玉女兩重神功幾日就可以練到咁勁,咁小龍返去之後叫其他人練埋仲好啦,黑龍都唔使辛苦喇,
到時搞到成班人都去搵個女朋友練功,再寫埋龍虎門媾女外傳,練練下個男既諗咸野,都幾抵死下
玉郎漫畫????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-1-29 11:51 發表

口服都得,但最好都系体内注射!
咁以後邪神哥哥點算好咧﹐唔通同玉兒結婚o個晚洞完房之後條友會獨自坐係床頭﹐一隻手渣住塊極道面具﹐一隻手就拓住個頭兼且悲泣道話"我執二攤啊﹐我火雲邪神執二攤啊..."

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-29 15:48 發表

咁以後邪神哥哥點算好咧﹐唔通同玉兒結婚o個晚洞完房之後條友會獨自坐係床頭﹐一隻手渣住塊極道面具﹐一隻手就拓住個頭兼且悲泣道話"我執二攤啊﹐我火雲邪神執二攤啊..."
之前個"碼雅"都係啦...
佢仲唔只執二攤./...仲係執N咁多攤..........

相關搜索目錄: 結婚
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-1-30 06:00 發表

之前個"碼雅"都係啦...
佢仲唔只執二攤./...仲係執N咁多攤..........
蠍王都係執N咁多攤,但係應該比瑪雅少D....

小道消息, 三月"王小龍傳"後, 會是"天下無敵傳"

引用:
原帖由 highways 於 2008-1-31 08:36 發表
最唔想睇...........

睬佢都傻。
引用:
原帖由 highways 於 2008-1-31 04:36 PM 發表
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 highways 於 2008-1-31 08:36 發表
又介紹老祖宗.......
之前都寫到失敗個失敗.....
又搵番佢出黎鞭屍.................

出王風雷傳仲好la!!
追殺劍妖,出古爺古堂!!

睇預告陳傲雲能殺死苦禪,果真「士別三日,刮目相看」.
北海蛟龍造型,好像一臉邪氣
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 劍守 於 2008-1-31 23:00 發表
出王風雷傳仲好la!!
我都係咁話,寫風雷單拖殺入羅剎教啦~好過再幫老祖索作故仔

引用:
出風雷同偉陀(SORRY..唔識打)好過啦...
風雷打劍妖..再同參幫打...冰火打陰陽世奇經....
偉陀9肖到E+仲未威過.....出本外傳比佢威下都好喎....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 劍守 於 2008-1-31 15:00 發表
出王風雷傳仲好la!!
無錯!我覺得仲好~

再由周勝畫仲好,因為風雷果頭長髮向上飄係周勝早年時既畫風.

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-1 11:24 發表

偉陀9肖到E+仲未威過.....出本外傳比佢威下都好喎....
Yeah, 大力支持。  

引用:
原帖由 pigboy 於 2008-2-1 12:05 發表

Yeah, 大力支持。  
Me too .......... Support 王風雷傳+偉陀傳

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-2-1 12:02 發表

無錯!我覺得仲好~

再由周勝畫仲好,因為風雷果頭長髮向上飄係周勝早年時既畫風.
同意!

都唔知画老祖宗做乜?

唔通话佢又为了飞升而再同龙虎门结怨?
定系佢终于参透到佢飞升不成的最大原因:练错功?
然后讲佢自废武功从新修炼? 最后终于飞升成功!

又或者好似"东成西就"个梁家辉甘,要阿小虎哥同佢讲3句“我爱你”就可飞升,于是就不停去揾小虎哥同埋怨住佢?

我都好讚成出風雷或者偉陀好過出老祖宗,但其實最希望佢用多d資源攪番好本正書,不過以佢而家做生意嘅手法都好難啦。

其實而家龍虎門潛力好大, 因為有好多武功都未到頂.

好似"陰陽世奇經", "九陰真經", "金鐘罩", "易筋經", "盤古", "伏羲", "軒猿", "九霄", "至尊魔功"...

到時個個都練到頂級, 然後一路打一路突破, 打到好似龍珠咁都好睇架!

不過而家最大鑊都係D武功高底唔知點定, 仲有就係大家D武有咩分別? 例如易筋經打出的火雲掌同九陽神功打出的火雲掌有沒有分別!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-2-1 11:24 發表

睇番上次,飛妖同金鵬的對話,龍虎門同參幫,都唔想傷害對方,免得過都唔會衝突,金鵬個樣,也變回善良,反而覺得有機會金鵬同風雷聯手.

玉郎要韋陀威,係新龍亦可以.覺得冇需要特登出本書,如果咁又整本新書,有搶錢嫌疑.

「韋」字 倉頡碼:木一口手   
「霄」字 倉頡碼:一月火月 
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。