推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王小龍傳

唔係諗住想我一路睇一路小下話????
比返9陰小龍呀....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-24 12:53 發表
唔係諗住想我一路睇一路小下話????
比返9陰小龍呀....
希望小龙不是被废功,只是老杨看出小龙被九阴劲反噬,帮小龙散功保命。
然后经过玉儿的悉心调理,小龙隐患痊愈,仲可以上到8阴同学埋老杨的八卦棍及杨家枪。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-12-24 18:02 發表

希望小龙不是被废功,只是老杨看出小龙被九阴劲反噬,帮小龙散功保命。
然后经过玉儿的悉心调理,小龙隐患痊愈,仲可以上到 ...
我都希望係咁.
其實書中都冇好正式咁講過小龍廢左功.
希望只是暫是提唔倒氣吧.

放心啦大家﹐幾年前翻江蛟都試過俾金童篤爆個丹田﹐但到最後咪一樣成功練翻赤練鬼爪。但講到武功突破o既方面咧﹐我覺得機會就好微。大家唸下﹐谷中武功最犀利o既人目前黎講係劍痴﹐內功我估同另外雙痴一樣大約九關到﹐所以佢點指導小龍都好﹐至多將小龍o既功力拉翻到九關狀態。

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-23 07:10 發表
老楊重無聊啦~
比個二打六打盲!!!!!
二打六比劍痴廢返隻手....

跟住大家好似乜事都冇就一齊走......
乜高手真係唔覺痛?
仲話棍王>?>????

比人一野就整盲隻眼.........

如果外傳的包裝可以用另一種形式較好,例如用天子六的模式。

引用:
原帖由 無謂之 於 2007-12-27 20:21 發表
如果外傳的包裝可以用另一種形式較好,例如用天子六的模式。
潮華版的場面看起來不夠壯觀,我覺得還是目前這種大小最好.
看到最新廣告,下期大水牛激戰逍遙客,至尊功劇鬥七變逍遙令!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 KING546 於 2007-12-24 16:05 發表

我都希望係咁.
其實書中都冇好正式咁講過小龍廢左功.
希望只是暫是提唔倒氣吧.
如果改錬第2d武功...一定即cut...
到時唔係周勝唔得..係個編劇不忍之所謂咋...老王要記住~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-27 17:48 發表

如果改錬第2d武功...一定即cut...
到時唔係周勝唔得..係個編劇不忍之所謂咋...老王要記住~~~
金童寶典我諗頂哂籠都係強過童子功ddddddddd

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-12-27 19:02 發表

金童寶典我諗頂哂籠都係強過童子功ddddddddd
DDDDDDDDD咋。。。。。同9陰比差幾億條街啦。。。。。
轉頭LUNCH去買。。。。睇下係想我再買定係想我叫其他人唔好買。。。
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-12-28 05:45 發表

DDDDDDDDD咋。。。。。同9陰比差幾億條街啦。。。。。
轉頭LUNCH去買。。。。睇下係想我再買定係想我叫其他人唔好買。。。
我反而對佢專欄更有興趣~

不過今期都幾好~唔太差

今期小龍都未有突破功力,期待又期待

引用:
原帖由 無謂之 於 2007-12-28 23:51 發表
今期小龍都未有突破功力,期待又期待
小龍沒廢功已經是萬幸了.

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-12-28 13:51 發表

我反而對佢專欄更有興趣~

不過今期都幾好~唔太差
係..所以要睇埋下期........
好睇既..呃多我幾百期又點話....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-12-29 01:35 發表

小龍沒廢功已經是萬幸了.
真係要劏鸡还神咯!

我覺得小龍傳比火雲有過之無不及
d畫風好似葉明發,(唔講我都唔會估係鄺加周)

絕對係一本一級水準,甚至係香港而家最高質素既一本

呢次個測驗係......d讀者成日話拖橋,呢三期見到入面講緊十幾期既野.......唔知會唔會又比人話過快,
唔夠深刻呢!!
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-29 04:15 發表
我覺得小龍傳比火雲有過之無不及
d畫風好似葉明發,(唔講我都唔會估係鄺加周)

絕對係一本一級水準,甚至係香港而家最高質素既一本

呢次個測驗係......d讀者成日話拖橋,呢三期見到入面講緊十幾期既野.......唔 ...
我講左.....係太快.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

但係其他作品就成日比人話拖期喎.......

當然唔計雄師雙寶啦(絕代霸刀)......成本書幾個人,互打幾百期,我諗係香港先有可能有咁既書

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-29 04:21 發表
但係其他作品就成日比人話拖期喎.......

當然唔計雄師雙寶啦(絕代霸刀)......成本書幾個人,互打幾百期,我諗係香港先有可能有咁既書
呢2本你仲有睇咩???
我一早cut哂啦...望都唔望下.....人地送比我都唔會要..送多14蚊比我就會要..
                       /□\/■\
                        ||  ||

呢兩本真係會令漫畫界蒙羞
永仁惠東都可以做好一本書架.....偏偏.......

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-29 12:34 發表
呢兩本真係會令漫畫界蒙羞
永仁惠東都可以做好一本書架.....偏偏.......
利字当头和学埋刘定坚D衰嘢!

這裡是小龍傳喔///////////

我覺得小龍傳好睇過新龍好多播!!
但真係又快左小小,
慢返小小就完美啦!
好似牛媽唔洗死得咁快呀.......
基本上如果唔再提龍虎門咖話,
我都唔記得兩書係有關連了~

重有玉兒又幾OPEN播~
一個未經人導又冇老母教咖小女孩,
唔著衫比人睇晒,再睇到個冇衫著又吊吊fung咖男人.....
重可以當好平常咁?
真係好有大將之風!!

佢老豆D性教育真係好成功....

楊遠塵喺舊著係咪奸角?
仲有個陳傲雲未出場添
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。