推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 王小龍傳

小龍快d發威﹗﹗﹗﹗﹗﹗

引用:
原帖由 ada1128 於 2007-12-30 17:55 發表
小龍快d發威﹗﹗﹗﹗﹗﹗
Yeah, 小龍!  You have our support!  

Go get the girls!!!!   

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-30 04:50 發表
重有玉兒又幾OPEN播~
一個未經人導又冇老母教咖小女孩,
唔著衫比人睇晒,再睇到個冇衫著又吊吊fung咖男人.....
重可以當好平常咁?
真係好有大將之風!!

佢老豆D性教育真係好成功....
我睇唔到小龍條野喎....
係咪比人扎住左???定係佢條野太細???
如果太細....會唔會餵唔飽玉兒..攪到佢唔上唔落..之後見到邪神(條野)....之後......最後攪到3角關係???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-12-30 06:31 發表
楊遠塵喺舊著係咪奸角?
仲有個陳傲雲未出場添
楊遠塵係忠既~

不過出左幾期就玩完

果排龍虎門成日出新人,一期一兩個咁滯

又鬼婆婆,X遙客,楊祖兒,玉兒,劍痴,刀痴等,全部廿期內出既~

小龍你的降龍十八掌、九陰白骨手爪去了邊
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-12-31 15:47 發表

楊遠塵係忠既~

不過出左幾期就玩完

果排龍虎門成日出新人,一期一兩個咁滯

又鬼婆婆,X遙客,楊祖兒,玉兒,劍痴,刀痴等,全部廿期內出既~
I really like 楊遠塵 and 楊祖兒 character design.  I hope they both will stay alive this time and become more important in the main story.  

引用:
原帖由 ada1128 於 2007-12-31 21:22 發表
小龍你的降龍十八掌、九陰白骨手爪去了邊
跌親個腦,唔記得自己識......
話時話,好似未曾講講佢識九陰白骨爪喎
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-30 12:50 發表
重有玉兒又幾OPEN播~
一個未經人導又冇老母教咖小女孩,
唔著衫比人睇晒,再睇到個冇衫著又吊吊fung咖男人.....
重可以當好平常咁?
真係好有大將之風!!

佢老豆D性教育真係好成功....
唔係open,係好純真。就好似D野獸咁﹐雌性動物見親D雄性同類赤身裸體筆撈都唔會臉紅架啦!

逍遙客睇黎唔係陰險毒辣之輩﹐就唔知點同楊遠塵結仇。睇黎佢都冇麼機會企o係龍虎門呢邊﹐因為佢殺左大水牛o既阿媽﹐而大水牛以後十成十又會跟小虎搵食。唉﹐可惜可惜。

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-1 22:00 發表

唔係open,係好純真。就好似D野獸咁﹐雌性動物見親D雄性同類赤身裸體筆撈都唔會臉紅架啦!
我就奇怪o羅,
佢又唔係日見夜見,
突然見到同自已唔同咖身体......
多少都有D好奇掛~

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-1 22:14 發表
逍遙客睇黎唔係陰險毒辣之輩﹐就唔知點同楊遠塵結仇。睇黎佢都冇麼機會企o係龍虎門呢邊﹐因為佢殺左大水牛o既阿媽﹐而大水牛以後十成十又會跟小虎搵食。唉﹐可惜可惜。
果件應該係~逍遙君子~
但兩條友有乜關係就唔記得啦...
好似同門但一正一邪掛?

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-1-1 23:19 發表

果件應該係~逍遙君子~
好似同門但一正一邪掛?
逍遙君子卓不凡(跟通天教個工部總監同名同姓)是忠的, 其貌不揚,
練的是三陽手,師弟逍遙客是奸的,
練的是三陰手,我記得是最後兩師兄弟決戰,師弟逍遙客技勝一籌,打敗逍遙君子卓不凡.

逍遙派又好像跟黑白雙獅有關係,唔知有冇記錯?
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 08:17 發表

逍遙君子卓不凡(跟通天教個工部總監同名同姓)是忠的, 其貌不揚,
練的是三陰手,我記得是最後兩師兄弟決戰,師弟逍遙客技勝一籌,打敗逍遙君子卓不凡.

逍遙派又好像跟黑白雙 ...
白獅老婆好似係逍遙君子卓不凡既愛人........

之後逍遙客又上左白獅個老婆

白仇,天娜既老豆係白獅

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-1-2 18:25 發表

白獅老婆好似係逍遙君子卓不凡既愛人........

之後逍遙客又上左白獅個老婆

白仇,天娜既老豆係白獅
哗!好乱的几何关系喔!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-1-1 23:19 發表

果件應該係~逍遙君子~
好似同門但一正一邪掛?
唉呀﹐記錯左o添,多謝提點。咁逍遙客手上對陰陽令係味逍遙令啊?如果係﹐係味代表逍遙君子扑街左咧?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 16:17 發表

咁都記得,真勁

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-1-2 23:16 發表

咁都記得,真勁
年紀大左,細個嘅野,反而記到!
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-1-2 20:32 發表

唉呀﹐記錯左o添,多謝提點。咁逍遙客手上對陰陽令係味逍遙令啊?如果係﹐係味代表逍遙君子扑街左咧?
舊屎好似冇呢件令牌武器.....
逍遙君子呢D閒角其實有冇得出都成問題.....

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 15:56 發表

年紀大左,細個嘅野,反而記到!
我都係~不過就記唔到讀書既野.......

請問王小龍傳的主筆係鄺志德,定係周聖?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 23:59 發表
封面有寫美術主筆是周聖.

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-1-2 18:13 發表

封面有寫美術主筆是周聖.
公仔有d似周聖以前畫既黑豹~

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 23:59 發表
我認為是周聖

看了最新廣告,下期大水牛、逍遙客、劍痴大亂鬥,打得似乎很精采!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-1-2 16:17 發表

閣下記錯了,
逍遙君子卓不凡確是忠的,
他的初戀情人係逍遙客個妹,
逍遙客爭獎門輸咗俾逍遙君子,
於是幫白獅嗒咗自己個妹.
後來逍遙客苦練後幫白獅對付龍虎門,
而逍遙君子就因為救過王小虎加入龍虎門,
最後兩人大戰,
逍遙客原本佔上風,
不過逍遙君子使出獎門逍遙令入面o既武功打敗咗對方,
但之後就俾幫白獅手o既刀痴所殺.

我唔係記性好,
只係早排翻睇過舊著

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。