推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

48 12
發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 Mika 於 2008-3-30 17:35 發表

可能都要比劍痴“Cherk”去學劍招!!
鍊飛劍????????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

岩岩諗到O個時編劇會講:
邪神個面具唔同左....咪冇咁勁囉....

而佢呢個係淫邪羅殺面具黎...會另佢功力保持O係正常以下DD既(所以會比人打傷..).....但佢下面就可以發揮出比用極道面具強150倍既性能力.....用左呢個面具1日1夜...之後除左面具..都可以幫到邪神性能力2個鐘...仲會影響到佢對性..對女人既渴求.....

然後佢就用幾頁講下邪神用呢個面具既戰績....呢個面具既歷史..第一代用淫邪面具既教主點樣o係床上征服3000條女
咁個面具同一般既又有咩唔同呢????可能連邪神自己都唔知..原來要一半浸住冰水..一半比火燒下...咁中間個額頭位就會出現一個<淫>字....但呢個<淫>字就要O係<風雷傳>先有機會睇到...

到時咪又可以講下邪神去到同風雷打..打到淫根大起....又可能比無敵偷左個面具..諗住扮邪神攪龍記D人...點知一用即時發覺下面有反應...仲勁過以前多多聲(如條野長左2吋...粗左吋...同埋硬到金鐘8關都插得穿)....之後佢就份邪神玩面具PARTY~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

2位c兄......好似3下次出黎先慢慢傾好d喎~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-4-5 20:33 發表
王小龍傳..........

係脫期定爛尾?仲未出既~
轉左做雙週.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-4-6 12:13 發表

o下..........

係咩

唔該凡哥~
唔好咁客氣啦......你咁...我驚GA...
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期又重複講D血既藥力買少見少.....唉...............................................

小虎係呼O係大婆度威得唔夠多...要走黎威下呢??????
講真..我覺得小虎O係呢邊出場O個格係型過大婆咁多格.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-12 15:35 發表
估計下期勇哥仔同玉貴妃肉搏過程:
勇:hehe,美人,仲唔除衫,等運到麼?
玉:唔制,皇上唔除,我又唔除。
勇:咁美人你o黎替朕寛依啦!
玉:王皇上好衰架,我先除你個面具先,第二鑊玩sm時先幫你戴番 ...
你講到好忍攪笑
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 Mika 於 2008-4-13 01:54 發表

今期好有舊作味! 小龍終於變番一條蟲........正! 邪神勇哥仔化身EDC向玉兒使出老黃三絕之----“餓狼噬羊 - 就地正發”; 睇怕小蟲又要執二手
唔之係咪吞精D副作用, 邪神勇哥仔同人打打下都掛住晫 ...
擺到明老王知小虎唔夠人氣...所以要佢去第2度出下場...賣下廣告....

相關搜索目錄: 廣告
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 neeker 於 2008-4-16 05:33 發表
查實玉郎 Mail 果D讀者來信有冇可能係做馬o既呢?
擺明做馬....你認為邊個讀者會咁讚龍虎門呢??(之前)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 X_O 於 2008-4-16 19:51 發表

小虎同小龍幾時玩"九陽", "九陰" 陽陰大合体? 好似陽世同陰世咁? 或者話小虎同小龍一齊出擊就有一種神秘的"摩呵無量" Power?
玩埋天下????驚唔驚比人告???
                       /□\/■\
                        ||  ||

如果唔係仲有2期完...一定唔再買...
小龍傳.....小虫傳就真..
                       /□\/■\
                        ||  ||

仲諗住小龍有得威下..點知..出本書..反而仲屎左....
唔覺功力勁左..仲要同玉兒一齊先勁..即係冇左佢就會變癈柴..
D血由無限變做就快用完.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-22 15:34 發表

一陣搵個放大鏡睇睇,佢會唔會o係王小龍同個傳字之間,細細隻咁寫住「墮落」或者「折墮」先
全名係《王小龍墮落傳》
係:《王小龍[size=-2] 比人玩殘傳》
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-24 02:53 發表

我怕放係紅十字會,小朋友及年青人會同d正0既護士講...
妳好香.......跟著就...............
如果得,.,,,我都會去捐下...................精....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-26 15:43 發表

睇到一個網...有條友仔話...睇完"龍虎門""王小龍傳""天下無敵老祖宗"之後....
真係人都痴x線..........
邊個網????
非常之應同...
因我e+都痴痴地~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-4-27 05:42 發表

係一個大陸網!!積分高0既舊醉拳都有得睇......
現時已經唔俾人註冊架啦......
下下下下~~~~~
點解唔早D講我知...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-4-29 10:24 發表
王無忌的九宵真經配合降龍十八掌,可以打得咁精彩,希望係最後一期,小龍可以發威。
比人盡破九宵真經+降龍十八掌就有份....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-5-1 13:32 發表

係練成金童寶典..威過一陣囉......
金童寶典 寫到仲勁過...九陰真經......九陰和九陽齊名....
武功次序亂曬大籠....編劇要負最大責任........
o個陣要同玉兒一齊先威到...
仲要威o係個老伯伯身上.....
之前o係正傳都起碼試過打斷橋.....e+...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 pigboy 於 2008-5-3 01:02 發表

Good analysis.  I also agree on the reason that 劍痴想用無相神功黎蠱惑眾人﹐目的係想分散眾人o既注意力。

希望小龍係結局時威番次!  
我已經冇咩期望....
E+邪神威都好D...因我當左係邪神外傳II....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-5-3 02:55 發表

要唔要改題目?
仲有2期姐。。。。
算把啦。。。
                       /□\/■\
                        ||  ||

唉.........大結局.....大到咁不知所謂....好彩得廿期...
做乜要小龍比野射多次??上次就的士高燈...今次就係劍....
d迷解到唔清唔楚...楊祖兒做乜係男人????楊遠麈明明話係孫女喎...真既楊祖兒去左邊逍??
遙客做乜會冇左????
邪神之後點???
結局結到不知所謂.................
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-5-24 04:12 發表

可能銷量不佳, 所以.....  
開頭講有28000書GA...又唔KEEP住.....好心就唔好玩低能謎語啦...................
眼唔高...手勁低=.=凸
d人係想睇小龍威..唔係想睇邪神顛呀................
                       /□\/■\
                        ||  ||

所以話套野好有問題...................
睇到火都出唔到...谷住谷住..
                       /□\/■\
                        ||  ||

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。