推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

32 12
發新話題

[建議] 王小龍傳

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-26 16:24 發表

邊個網????
非常之應同...
因我e+都痴痴地~~
係一個大陸網!!積分高0既舊醉拳都有得睇......
現時已經唔俾人註冊架啦......

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-4-26 18:56 發表

把"天下無敵小劍仙"看成"天下無敵老祖宗",真乃"神人"也...
寫得天下無敵小劍仙.....背景有8成以上都係講"老祖宗"啦.............

引用:
原帖由 無謂之 於 2008-5-1 12:09 發表
腦魔用的降龍十八掌都比小龍勁,真係要請小龍傳的編劇大老,手下留情,等小龍威返下,佢已經足夠去紅十字攞證書。
係練成金童寶典..威過一陣囉......
金童寶典 寫到仲勁過...九陰真經......九陰和九陽齊名....
武功次序亂曬大籠....編劇要負最大責任........

引用:
原帖由 冰河 於 2008-5-24 11:23 發表
今期真係睇到人都癲!

如此精妙嘅情節與結局,小弟只可以對鄺生講一句:「你個腦係咪裝屎?」:bird:

個故事鬼死咁多bug!

秘寶最終連個樣都無,只係一句"空空如也,"就交代 ...
我估計編者原意係想吊下班讀者引頭, 等佢出"王小龍2"時可以保證到銷量........
睇住黎啦....日後
星期一    王小虎傳5
星期二    王小龍傳8
星期三    王風雷傳7
星期四    石黑龍傳4   及  新著龍虎門
星期五    火雲邪神10 附送"銅猩外傳"
星期六    老邪神前傳1 附送"甲賀七殘1"
星期日    九陽神功之秘 附送"練功法門及穴位圖"

為左龍虎門情意結, 日後每週要付 14x8=112元

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-5-27 12:33 發表

QUOTE:
原帖由 亞佳佳 於 2008-5-27 16:02 發表
小龍成本野都無咩威過.........
仲有之前各位提過既一個問題:[究竟陳傲雲有咩咁該殺?]

鄺生鄺生!!你仲記得嗎?
我一早就已經睇死條友仔無出色, 應該寫0既唔寫,唔應該寫0既就寫一大堆.....
真係無x用.....

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-5-27 05:59 發表

有一個"已經"殺人如麻既魔頭o係度就唔該死住,另一個"仲諗緊"將來會點殺人既就死得合理?????
火雲邪神該殺....唔係....
陳傲雲該殺....都唔係.....
最後思覺失調畫左"劍痴" 最該殺...........:

最好笑之前廣告仲話乜"力可降龍""又乜"殺龍求道"又要乜"收起仁慈之心"

原來係為左隊林無仇無怨0既"劍痴"

相關搜索目錄: 廣告

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。