推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

51 123
發新話題

[檔案] CA嚴打歷險記

CA嚴打歷險記

噚日小弟朝早去CA個客度,搞到晏昼3點幾先走得,咁就諗住搵個老相好出縿appy鵅C去到酒店開好房,囡囡未放工,佢係工廠妹做兼職,想call個推拿技師落房爽返鴷,點知房入面冇鱄茈蘤═中齔P,正想打電話到前台問,見到佢]個DVD台緊套“英雄”,又想回味鴾j場面,就冇去。囡囡放工後同佢吃飯行街,買鱁扛磾硱\做聖誕禮物,食埋宵夜就返房搞洁C鈰s店房走廊見到個北方佬同個服務員講要個技師入房推拿,個服務員就講正在掃黃唔可以,仲同個北方佬猛話唔好意思,心中打鱄茯臐A不過一場薇魽A唔會咁唔好彩N,就同囡囡入魕苤C同囡囡大戰髐@場,佢去沖涼,突然房個電話遄A心諗奇怪,一聽,係前台打薄A話GA十五分鐘後蟀d房,嘩,大檸樂,蟥n叫囡囡快屭R完走人,跟住個相熟大堂經理打電話俾我,GA已到冇得走,叫我]死口認情侶會冇事,事到如今唯有咁做。我]罥茼n衫轤A就查到薄A問我係咪召妓,我就死口話我]係情侶,跟住轤A就分開我同囡囡係咁盤問,好彩我知道囡囡叫咩名同邊度人,不過囡囡就唔知我個名,但佢知我姓乜,就引起GA懷疑,咁我就話我同囡囡識鶖圴\笑我“胖子”我就冇講個名佢知,咁佢個電話上我個號碼又真係顯示“胖子”。GA就問我]冇咩証明我]係情侶,好彩酯僎漁圪づぁ恀\個手機影鬻畯洐蚍芊A又用蟆饛allpaper,咁琣郃滮擏]又互send肉麻短信,GA見問鬫n耐我]都死口認係情侶,就冇乎,放過我]。搞到我一額汗,罰款事小,拘留事大。我見冇事就繼續同囡囡搞,仲happy驉C今朝checkout鶖犰P個大堂經理傾開,先知嚴打髐@個星期,可能要嚴打到明年。間酒店寶X,鉈隋w路,又幾近金X尊,所以中招。睇薨O段時間都係唔好到CA玩喇,各位C HING小心。

相關搜索目錄: 兼職 手機 酒店

大家如果打算去呢間酒店住,真係要小心啲啦!

寶╳酒店,06年11月15日試業,共有客房70餘間。

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

師兄執返身彩,要去還神囉。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

嘩,真係好彩~
想問下當時幾點查房?

小生怕怕!避之大吉!留得青山在!

You are so lucky, man, to escpe from such incident!

引用:
原帖由 sigma 於 2007-12-17 13:02 發表
大家如果打算去呢間酒店住,真係要小心啲啦!

寶╳酒店,06年11月15日試業,共有客房70餘間。
這間好似賓館的類型.一定要住一大座酒店型式先會安全一點

師兄真是執翻身彩。。
看來要暫避風頭了。。要不先跟MM互相熟記對方身份﹐到查時應對。。
出些大酒店會不會就安全呢。。
SIGMA BROTHER 應該知道。。

home with main dish?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-12-17 14:32 發表

這間好似賓館的類型.一定要住一大座酒店型式先會安全一點
無用, 呢次力度太大,就算長安酒店都死

比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

各巴打應要明白 "退一步海闊天空" 的道理..........

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 15:37 發表

為有玩完去虎門住啦

引用:
原帖由 679394 於 2007-12-17 12:21 發表
好彩我知道囡囡叫咩名同邊度人,不過囡囡就唔知我個名,但佢知我姓乜,就引起GA懷疑,咁我就話我同囡囡識鰟時佢笑我“胖子”我就冇講個名佢知,咁佢個電話上我個號碼又真係顯示“胖子” ...
我好細心研究你個案例
公安因為你是叫胖子, 就放過你
如果你叫"發哥", "華仔", "大週大", "金槍不倒" 的話
你就要比玩, 人捉去驗性病一個星期, 叫老婆接你

所以話, 老人家講得對, 改名要叫 "阿貓" 、 "阿狗" 先很人鐘意

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 15:37 發表

大家無見到條我POST上來條BANNER嗎?

今日路過CA時見到的。

真係無謂係呢個時候博,

GA都做哂宣傳,

你地仲去人地到踩場,

捉到肯定衰硬。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-17 15:50 發表

大家無見到條我POST上來條BANNER嗎?

今日路過CA時見到的。

真係無謂係呢個時候博,

GA都做哂宣傳,

你地仲去人地到踩場,

捉到肯定衰硬。
叫 "阿貓" 、 "阿狗" 可能無事

呢到d人時時都大大聲話 :

"出得來叫雞就預o左有風險"

所以雞照叫, 牢照坐

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 15:55 發表

叫 "阿貓" 、 "阿狗" 可能無事
"阿貓" 同 "阿鳳" 係埋一齊,

仲唔被 "阿蛇" 捉去整煲「龍虎鳳」你嘆

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 15:59 發表
呢到d人時時都大大聲話 :

"出得來叫雞就預o左有風險"

所以雞照叫, 牢照坐
咁就要睇下邊個時運低啦。

我就無乜賭運,

都係留返D本,

等佢洗完牌,

再o黎過好過。

[fly]I WILL BE BACK[/fly]

引用:
原帖由 btpower 於 2007-12-17 15:44 發表

為有玩完去虎門住啦
你五使甘驚。。肥仔原來有優惠播。。。

不如幫網友尋求最大褔利
先聯絡民建聯菜菜子, 打好基楚
話唔定, 到時坐牢時, 可優先搵女囚犯交合
D 囡囡仲高質過我地平時玩的

打好關係可能馬上放人。。重帶你出找些好菜吃呢。。

咁 so, 一於支持民 X 联囉!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-12-17 16:54 發表
打好關係可能馬上放人。。重帶你出找些好菜吃呢。。
所謂, 賽翁失馬焉知非福
打好關係, 可能拍住GA,有囡囡試鐘都唔定

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 16:59 發表

咁重正斗.........

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 16:59 發表

拍住公安就梗系有免費餐吃啦。。

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。