推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] CA嚴打歷險記

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-12-17 17:05 發表

拍住公安就梗系有免費餐吃啦。。
但招呼公安費用更高...............!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-17 16:58 發表
咁 so, 一於支持民 X 联囉!
一于 聞見憐 啦。。

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-17 17:07 發表

甘有系。。

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-17 17:07 發表

有女GA的
上年就有個女色魔GA頭頭要姦下屬
唔上床就無運行
所以話, 幫人就是幫自已
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 17:08 發表

有女GA的
上年就有個女色魔GA頭頭要姦下屬
唔上床就無運行
所以話, 幫人就是幫自已
咁笋................? 唔啱我嘅!

男人淫, 就姦你一兩獲, 姦完仲係個人樣
女人淫, 就迫你姦佢二、三十獲, 姦完就變《人間廢業》

引用:
原帖由 679394 於 2007-12-17 12:21 發表
噚日小弟朝早去CA個客度,搞到晏昼3點幾先走得,咁就諗住搵個老相好出鈬happy纒。去到酒店開好房,囡囡未放工,佢係工廠妹做兼職,想call個推拿技師落房爽返纒先,點知房入面冇鰦個休閒中心鮋牌,正想打電話 ...
C Hing 有驚無險  ==> " 鎮定"  

平時有做功課 , 有晒 女女 的基本資料!!

相關搜索目錄: 兼職 酒店 功課
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

執返身彩,以後先夾定口供有冇幫助呢?

公安:乜o野關係?
被審者:男女朋友
你女朋友叫乜名?
叫阿豬
你叫乜名?
叫阿狗
佢冇姓o架?
冇問.因為第一次見面佢就送o左隻豬俾我做禮物,從此就咁叫佢
咁你冇姓o既o羊?
你問我女朋友的話佢一定唔知因為我冇同佢講
點解
因為我第一次就食o左佢隻豬,所以覺得自己好狗.以後就叫佢叫我做阿狗
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-12-17 20:01 發表

執返身彩,以後先夾定口供有冇幫助呢?

公安:乜o野關係?
被審者:男女朋友
你女朋友叫乜名?
叫阿豬
你叫乜名?
叫阿狗
佢冇姓o�
冇問.因為第一次見面佢就送o左隻豬俾我做禮物,從此就咁叫佢
咁你冇姓 ...
公安:    點解有用過的安全套, 不是男女朋友嗎?
被審者: 口交時用, 阿豬怕肥, 唔食精的。 做愛時, 會中出

公安:    點解個女人有港紙?
被審者: 我給佢去整大個胸, 同做假處女膜的

公安:    點解你地不回家做, 要在酒店做?
被審者: 阿豬家裡有老公, 我地偷情, 不能見光的

相關搜索目錄: 酒店

Thanks for sharing

回復 #34 hongkonger 的帖子

變成接龍遊戲添
但真係為呢位bro大步檻過慶幸
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-17 20:11 發表

公安:    點解有用過的安全套, 不是男女朋友嗎?
被審者: 口交時用, 阿豬怕肥, 唔食精的。 做愛時, 會中出

公安:    點解個女人有港紙?
被審者: 我給佢去整大個胸, 同做假處女膜的

公安:    點解你 ...
Good dialogue. Must have all the possibilityies covered. I would be in trouble because my MM knows all my aliases, or English name, never my real name. I guess I have to start preparing differently.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-12-17 16:32 發表

你五使甘驚。。肥仔原來有優惠播。。。
係喎我叫小胖,七少叫大胖,我們兩個可能有優惠播。。。:

CA宜家博唔過,大家咪去呀

小弟和幾個老死上星期五到長安一遊, 下午在老虎HAPPY, 晚飯后再上X安揀女, 一切風平浪靜,只是囡囡改穿保守一点, K房內不要太顛, 兩点帶MM霄夜然后在朗X過夜, EVERYTHING IS OK.  經理及媽咪都說GA今次不是動真格, 不過還是要對上面給個交侍吧!

you are lucky man.

Thanks for sharing info and lucky u to escape from the incident

引用:
原帖由 molai888 於 2007-12-17 23:28 發表
小弟和幾個老死上星期五到長安一遊, 下午在老虎HAPPY, 晚飯后再上X安揀女, 一切風平浪靜,只是囡囡改穿保守一点, K房內不要太顛, 兩点帶MM霄夜然后在朗X過夜, EVERYTHING IS OK.  經理及媽咪都說GA今次 ...
集x?
之前因為囡囡水準大跌
好耐無去

現在好玩嗎?

公安:    你所謂的女朋友已經招認你是在嫖娼, 你快招供
被審者: 她是我女友, 這是真實的, 我有政治和法律權利, 可找律師

公安:    要同你做性病檢查, 一個星期後出結果, 你要留在這裡, 聽到沒?
被審者: 根據國家規定, 只可對收容教育所對入所的被收容教育人員, 作強行性病檢查, 我現在是和女朋交住, 我拒絕性病檢查

公安:    你在香港有什麼親人? 有無老婆? 你的資料上是已婚, 你快答我!!!
被審者: 公安大哥, 反正未上大朗, 不如你給我一個認真為國家捐獻的機會, 我願意....

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-18 14:40 發表
公安:    你所謂的女朋友已經招認你是在嫖娼, 你快招供
被審者: 她是我女友, 這是真實的, 我有政治和法律權利, 可找律師

公安:    要同你做性病檢查, 一個星期後出結果, 你要留在這裡, 聽到沒?
被審者: 根據 ...
看你也是一時被某種衝動控制失了自控能力才會嫖娼﹐可以給你改過機會﹐就依慣例罷。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-12-18 15:35 發表

看你也是一時被某種衝動控制失了自控能力才會嫖娼﹐可以給你改過機會﹐就依慣例罷。。
有理也說不清......... 歪理更坻小啦! 小心為上!

thx ar.........

收到 ~ 多謝溫馨提示

THANKS  FOR  SHARING !!!!!!!

wow.....so danger......
a lucky man escape....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。