推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

32 12
發新話題

[灌水] X X棕泉"不平安'的平安夜 > <

X X棕泉"不平安'的平安夜 > <

今日o係平安夜,公司放半日.作為單身嘅我,無無聊聊去咗銅鑼灣嘅"XX棕泉",諗著消磨半日啦!!!! 點知一踏入休息室,櫈都未坐暖,就見一個頭髮短短穿黑色套装嘅人,沖向做緊清潔嘅同事,而呢個同事,有時見佢早上同中午著嘅衫都唔同講番正題先:呢個'黑衣人'語帶激動同'分身術'講:有冇呀....咁....セセ......<因我同佢哋都有一段距離,所以聽得唔係大清楚>.只見'黑衣人'面黑黑時大時細聲同'分身術'講嘅,而'分身術'間中只答:冇呀...後來有個身形比較高大嘅黑衣人,走過去同佢地講:有事慢慢傾....之後她們就分開咗...隔咗一陣我都入房.到我做完按摩.就唔見咗'分身術'同別外一個頭髮長長嘅黑衣人'C君',這個是招呼我的PR,正當我想ハ o下之際,就聽到'大舊'同'黑衣人'嘅對話<今次我坐得好近>:簽咗啦...都冇計..走咪走o羅....仲好啦...咪以為自己係边個D人...我就唔炒得..話晒我都係經理...而'黑衣人'間唔中仲"偷笑"o黍....唉~都唔明,其實好小事o姐,過節流流,話炒就炒.你估咁容易請人咩,何况間場出晒名(辛苦),一份人工做幾個位嘅人.都唔係一個問題,有幾次見到'大舊'用 x#y%z@...大大聲鬧D伙記,仲要係好多人面前,小小面都唔俾.唔怪得D人都做唔長,EQ咁低,唔明佢點解做到呢個位聽講.遲D有個外省'黑衣人'唔做...我下次去都唔知边個招呼我.......

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 原創內容 2007-12-25 06:59
  • 白貓兒 威望 +30 原創內容 2007-12-25 06:59

引用:
原帖由 today1488 於 2007-12-25 00:54 發表
今日o係平安夜,公司放半日.作為單身嘅我,無無聊聊去咗銅鑼灣嘅"XX棕泉",諗著 ...
Black-list la and this place is not cheap either.

回復 #2 peninsula 的帖子

yes, it is getting more and more expensive while the service level is getting worse than before

引用:
原帖由 garylock 於 2007-12-25 22:24 發表
yes, it is getting more and more expensive while the service level is getting worse than before
Better to go to SZ or reputable USB.

回復 #4 peninsula 的帖子

yes, you are right but the sad thing is that this sauna has good hardware and goo location for me, it is just their price is getting higher and higher while service is worse than before.

gogogog

i also want go

what is the price?

早上11:00-凌晨12:00~双鈡不連代支$570.而凌晨12:00後双鈡不連代支$388.公司(黑衣人)見意代支一粒鐘一百,最多一粒鐘二百!俾多咗个技師收唔到.咁樣係防止有D技師做超越正經按摩以外嘅工作!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-6 06:34
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-6 06:34

邊個甘無撩,寫D甘呀!

誰是誰非, 问自己先知

your add

你們ADD在那裡? 在什麼時間去好呀?
LINGLINGFAT

引用:
原帖由 csfeva 於 2008-1-6 03:23 發表
誰是誰非, ?自己先知
關你撚事咩
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 -20 說話無禮貌. 2008-1-8 20:26
  • 白貓兒 威望 -20 說話無禮貌. 2008-1-8 20:26

稍安無燥....

回復 #11 細舊 的帖子

說話用詞請尊重.

引用:
原帖由 細舊 於 2008-1-8 20:09 發表

關你撚事咩
冷静D!唔好咁激動!!!

新年後,此場有好服務的新囡囡嗎?及服務費會否調整?

未試,此場沒增值服務?收費如何?

回復 #16 Happy_1973 的帖子

quite  a few of ex-windsor BGs joined lately and heard some can provide VAS..not yet tried though
I think bro HAPPY1973 and given most of the more desirable BGs already..

蘊莎也是港島數一數二

我指的是此場在港島出名及服務!!!

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2008-2-26 15:08 發表

Hey brother blackface, mind sharing the numbers?
Sorry I don'tknow the nos. as I was only told by my BG.  Also heard that there are over 10 new BGs for early shift but mostly OSIM. Should be good for pure vegi....maybe you can try these to see any VAS availabe

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。