推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

[建議] 泛民玩鋪勁可以點玩?

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-12-30 15:02 發表

系咪有D激左呢?会唔会比共党告我地反革命罪架?
革命無罪喎
打倒昨日的我,打倒今日的你

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-12-31 08:40 發表

革命無罪喎
反革命就有罪啦…
其实我都会唔明个名点黎?

引用:
原帖由 步驚暈 於 2007-12-30 23:32 發表

唉! 哩D叫痴人說夢! 
你次次都话人不切实际,每个人都应该去争取既!

引用:
原帖由 港奸剋星 於 2007-12-30 22:38 發表
堅持2008雙普選,建立新香港  
很有意思!08年幼兒園普選班長。

引用:
原帖由 步驚暈 於 2007-12-30 23:32 發表

唉! 哩D叫痴人說夢! 
夢醒一埸空!

確是如此,  泛民自己攪08雙普選, 講笑發夢就得, 真係做, 請問法理依據何在? 人大都要講下法, 雖然有點"老子說的就是法", 但泛民學得來嗎?  

對於政府施政的不滿, 泛民都重要攪下遊行抗議司法覆核, 但對於泛民自己攪08雙普選, 人家壓根兒什麼都不用做, 不用理你, 更不會參加! 只會笑着看, 到比你選完, 你怎樣接收權力, 誰交權給你?  單是法庭一關, 你已過唔到! 白忙一場, 不是痴人說夢, 是什麼!
本帖最近評分記錄
  • 步驚暈 體力 +16 不錯,正是如此. 2008-1-1 13:04
  • 步驚暈 威望 +16 不錯,正是如此. 2008-1-1 13:04

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2007-12-31 02:09 發表
學0的韓農玩三跪九叩, 由香港叩到上北京(沒回鄉證都要由中環叩到去羅湖做下樣啦...)....玩自焚....

玩自殘, 學日本仔黑社會, 每人切錄野落黎, (切手指太小兒科, 切第0的激0的既..!!)

玩集體切腹, 沒自由, 沒民主, 不如死左佢! 以示爭取民主同普選既決心.....

宣佈由今日開始, 所有泛民議員的人工津貼, 全部捐俾東華同公益金.....直到有普選之日為止.....!!!!!!

絕食!!!   除左尿, 乜都唔飲!! 除左屎, 乜都唔食 !! 直到有普選之日為止....!!!!!
太殘暴電視新聞會打格仔,叫張大導拍攝《泛民主派自殘實錄》,每次集會遊行都播一播,激到支持者彈下彈下。

引用:
原帖由 小丁點 於 2007-12-31 23:56 發表

夢醒一埸空!

確是如此,  泛民自己攪08雙普選, 講笑發夢就得, 真係做, 請問法理依據何在? 人大都要講下法, 雖然有點"老子說的就是法", 但泛民學得來嗎?  

對於政府施政的不滿, 泛民都重要攪 ...
冇錯,大概是這個意思,不單如此,而且泛民的fans恐怕也不同意這樣做,這是更大的問題.

http://news.tvb.com/630pm/2007/1226/index.html

睇睇係邊個話要玩鋪勁、要反檯、罷工、罷市、罷課。

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。