推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

35 12
發新話題

[檔案] 隔別皇室兩年之絛氣唔X順篇

隔別皇室兩年之絛氣唔X順篇

因為班白痴Locker仔己經成兩年冇去皇室,
再次踏入皆因舊主師入注此場,
迫不得己再闖入皇室,
意...........唔見舊果班濕九Locker仔係度篤眼篤鼻,
自然心情都靚好多,享受呢次純碎鉾洵㊣d嘅按摩,
一切都幾滿意,走時着完褲順手醒廾皮個Locker仔,
點知埋單果陣時,張單自動加左五十蚊水池Locker代支落去,
X佢老母!醒完兩草再加伍草,唔好去搶!
我真係比條毛佢!條收銀妹仲話公司收,
嘈左一陣,先有個女經理出嚟打完場
我柒都一定唔撚比!老撚馮架!呢間嘢真係離嘜譜

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-3 03:02
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-3 03:02

請問皇室係邊度????????

請問皇室係邊度,how much is it ????????

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-1-2 11:01 PM 發表
請問皇室係邊度,how much is it ????????
銅鑼灣新都戲院前面,成五舊水正價未包代支

我都好撚耐冇去!之前果D恐怖份子走哂啦?果班柒頭咪要去布魯塞爾先有0野做?

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-2 22:47 發表

迫不得己再闖入皇室,
...
M鈰O果個呀?

要加10%服務費嗎?
現在2個鈡幾錢?

黑名單. 這區 搞 不 起

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-3 09:26 AM 發表

M鈰O果個呀?
今次揾大C FU
果個去左銅鑼灣棕泉

引用:
原帖由 久陽武士 於 2008-1-3 07:25 AM 發表
我都好撚耐冇去!之前果D恐怖份子走哂啦?果班柒頭咪要去布魯塞爾先有0野做?
唔係恐怖份子,係白痴Locker仔

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-2 22:47 發表
迫不得己再闖入皇室,
意...........唔見舊果班濕九Locker仔係度篤眼篤鼻,
自然心情都靚好多,享受呢次純碎鉾洵㊣d麉鶻砥A
...
係唔係中央圖書館對面果間?
咁你重會唔會去?
你一共畀左幾多錢?

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2008-1-3 08:37 PM 發表

係唔係中央圖書館對面果間?
咁你重會唔會去?
你一共畀左幾多錢?
係中央圖書館對面果間
有金執都唔去
520+20+BG代支+.........50(屈嘅,不過冇比)

BLACKLIST THIS  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有冇搞錯? 入面俾完出呢又要俾?

真係要係網上面提出呢等大家知道!Thanks bro!

我昨晚上去情况又唔係咁差喎 !
都幾多客人, gigi 姐又介紹咗一個都幾 young look 嘅 bg 俾我,
覺得佢都幾有心机 dup, 佢話自從 温沙 執咗之后, 個場都旺咗啲,
另外, locker 招呼又唔係所形容得咁 bad wor !
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-4 15:29
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-4 15:29

1.其實個場仲有其它問題;半年前去個陣所有手提完全失去聯絡,如果熟客主任會叫你飛線去佢地嘅電話、然後會比個室內無線電話你用!但生客就食蕉la。
2.當時個D locker仔會起碼兩個大大聲同你講嘢;明示暗示要比代支;如果唔系就唔好再嚟!
3.而唯一要讚系BG,兩個鈡$200代支多數有機起;因為BG揼得關係大部份系中女!但唔好嘅地方就系不停sell淋巴或SPA,煩能到死!
不知現在改變成點樣?

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-6 06:42
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-6 06:42

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-4 02:02 發表

係中央圖書館對面果間
有金執都唔去
520+20+BG代支+.........50(屈鵅A不過冇比)
要成七舊,齋真係貴左d喎!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2008-1-5 20:50 發表

要成七舊,齋K真係貴左d喎!
Why not go to Macau D-2 s/n, it cost 1045 including ferry.  D-1 is 1450 including ferry.  I think it will be better.

Even,you go to sz is better, the empersor holiday is better than thios.  But it is a pure s/n.

引用:
原帖由 dick_king 於 2008-1-5 12:55 PM 發表
1.其實個場仲有其它問題;半年前去個陣所有手提完全失去聯絡,如果熟客主任會叫你飛線去佢地嘅電話、然後會比個室內無線電話你用!但生客就食蕉la。
2.當時個D locker仔會起碼兩個大大聲同你講嘢;明 ...
此場作風一向比我感覺不太好..........無奈.......唉!

間場最近去多左,因為有spa玩

不過要多收$50,就無為意,總知唔卑locker
好似真係唔見0左locker仔.

間場好嚴下,他們會自己放蛇.試bg有無同人hj,所以生客多數無野玩.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 doraemon 於 2008-1-4 15:27 發表
我昨晚上去情况又唔係咁差喎 !
都幾多客人, gigi 姐又介紹咗一個都幾 young look 嘅 bg 俾我,
覺得佢都幾有心机 dup, 佢話自從 温沙 執咗之后, 個場都旺咗啲,
另外 ...
师兄知否温莎为何休息吾do呢?

引用:
原帖由 asia.miles 於 2008-1-6 11:46 PM 發表

师兄知否温莎为何休息吾do呢?
租約滿左

引用:
迫不得己再闖入皇室,
自然心情都靚好多,享受呢次純碎鉾洵㊣d嘅按摩,
...
Black Shop

貪字得個貧,做老板的真係要三思,不要比那些賊員工搆跨。我一於唔再去,抗議。

我一於唔再去,抗議,Too

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。