推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

37 12
發新話題

[已解決] 珠海水床恢復供應

引用:
原帖由 inksing 於 2008-1-8 21:17 發表
週未會到ZH一行,C Hing可否PM資料
Ask brother shark la.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-8 13:39 發表

Ask brother shark la.
各Ching check mail.  
孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

Some brothers reported that the water bed disappeared again!

C Hing可否PM資料~THX~~

劳烦兄长M一个..小弟拜过啦!

最近养神够了..准备再战高峰啊..

可否 pm 我話我知, 唔該晒先

gooooooooooooooooooogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

引用:
原帖由 tony888 於 2008-1-24 18:41 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

以"gooooooooooooooooooogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg "洗版,初犯罚停办星期
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

wow.....nice place......how much?

引用:
原帖由 tai0lok 於 2008-1-6 14:13 發表
ching,唔係啊,禽日啱啱係朱hai返來,我地去安窗個度玩,就真你無水床囉,囡囡無話乜野,只係話我地個間房無,轉個灣個邊的房有。信至奇啊
我早你幾天去的,但不是去窗安。之後有否嚴打就唔知?水床是搬入房的一種,但聽囡囡話有固定水床的,近關口一間新開的都有,仲四面有鏡添。下次試完再報告。

引用:
原帖由 shark-654 於 2008-1-26 04:39 發表
我早你幾天去的,但不是去窗安。之後有否嚴打就唔知?水床是搬入房的一種,但聽囡囡話有固定水床的,近關口一間新開的都有,仲四面有鏡添。下次試完再報告。
New one - do you know name and where?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-26 02:06 發表

New one - do you know name and where?
一出"老店"門口,望過馬路對面就是。仍未試過無法證實囡囡D料。

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。