推介:| 戶外活動用品與設備 | 遠足行山 | 釣魚 | 攀山 | 野戰 | 體育用品 | 武術 | 跆拳道 | 泰拳 | 空手道 |

發新話題

再多口問句..有冇人鐘意玩或者想玩滑浪風帆?

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-13 04:29 AM 發表
我好"好"呢家o野.香港亦有好多師兄師姐玩得好"近"...不過唔知o係唔o係呢個"科林"呢!? ....
,我好架~~~~可以玩個陣

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 03:23 AM 發表

....係想學就行喇!!....
係咪你教先??? 你肯教既我老虎都去

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 03:11 PM 發表

你咪睇少巴士啊, 佢有東區蛙王之稱...
青蛙之王???

我冇睇少佢呀?? 佢話教我玩風帆麻..佢肯教咪老虎都去囉...唔好收我學費就得勒...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 03:20 PM 發表

女學員一律以穿著輕便衣為原則...
咩輕便衣???

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 03:28 PM 發表

堆, 最輕便既....
國王的新衣...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:05 PM 發表

咁又唔洗咁激...
我怕佢唔肯教....怕佢嘔血....

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 04:07 PM 發表

你老虎係妳貴親呢....
我隻寵物....

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 04:15 PM 發表

....七千蚊港錢/hour!!....
喂~~~ 洗唔洗咁貴呀??? 趕客呀???

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:19 PM 發表

一聽難忘嗎....
有咩野威水史可以分享下咁呀??

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:23 PM 發表

喂喂...呢邊4千8咋喂.....
你既4千8包咩先...開堂都要講學生福利架麻...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:25 PM 發表

唔怕, 我會同教練準備好皮鞭架啦, 呀, 唔係, 係教鞭至真....
下...咁嚴架???

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 04:25 PM 發表

老虎喎!!....
老虎駛你教 教我之麻...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:33 PM 發表

全包宴..諗得出既都有...  <== 係咪面口都唔同晒啊...突然好芝琪feel呢....
全包... 包到學識為止???...起碼要2年喎..咁4千8包2年都抵....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:35 PM 發表

你無睇女王的教室架你...
女王唔會用鞭架...

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:54 PM 發表

係呀, 不過單位係歐羅, 每年只教7月同8月, 如果當日無風課程就改為下午荼, 係咪安排得好好呢....
歐羅... 我俾開港紙架喎...
仲要一年教得2個月....四月已經可以落水啦...
ummm...下午茶個安排都唔錯...西沙茶庭都ok既...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 04:54 PM 發表

director's cut 有架....
director's cut還director's cut..我只知女王教學生時冇用鞭o者!
女王只會陰陰咀笑咋....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 05:14 PM 發表

當然ok啦, 港元對換左見你靚女折實8千8.....

你唔四月落水...凍屎你啊....奀小姐....

唔近喎, 係村口有間茶仔有福麵, 請自便...
8千8....點解又會貴左成倍架??....

咁咪5月尾囉.... 唔好有鯊魚出沒既地方就得架勒...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-14 05:17 PM 發表

我地教練亦會咸咸粒粒咁對住你淫淫笑....
你地既教練淫淫笑做咩呢???

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-8-28 01:34 AM 發表

莫明奇妙, 有把握嬴...
我諗佢係想向你兩位餅主下戰書卦....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-1 04:38 PM 發表

好, 就搵巴士應戰, 整個低難度既backward loop...
致兩位滑浪風帆師兄:
秋天都黎勒.... 由上年開始講都仲未肯教人反 .....呃人既....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-24 10:26 PM 發表

我成年都係落過兩次水, 重要豕次都係大風到玩一轉已經頂唔緊!!....
我唔理 ...出年夏天教我反....

引用:
原帖由 斷背山 於 2006-10-18 04:06 PM 發表
HK Stanley Beach!!....

rHLLk7YjKEc&mode
好似幾好玩咁喎.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。