推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

軼事一則

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-23 23:02 發表

白仔即係?!

你以為係咁隉H!上得......有朋友架嘛!食餐飯幾唔閑呀!
你真係信佢?

講到明俾佢聽喇, 我係親自出post兼以同文pm大版主話佢「人身攻擊」「誹謗」, 大版主同意先ban佢.

而唔係單純因為一句白痴就ban.
......!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 23:24 發表

fighterplane 你好

Zenden都係骨友

佢雖然乞人憎, 但去dup骨絕對有品

去齋場唔會做d..............
一時又佢, 一時又「我」, 你人格分裂嗎?
......!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-23 23:26 發表

做自已洁I唔好理咁多......

浪子回頭金不換呀,小朋友!
居然仲有心情同佢講咁多野, 你都幾多耐性

我出呢條thread係因為之前有人問做乜呢條傻仔成日響度搞屎棍.
我打篇野出黎係等我日後唔需要再為此解釋.
我初頭諗呢條友仔以前爆粗之後都無膽認, 今次佢應該更加無膽入黎呢條thread.

似乎呢方面我低估左佢的厚顏無恥程度.

Klose同巴士兄, 你地兩個繼續係度講野我無所謂, 但最好唔好再理佢喇, 佢真係煩到....
......!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-23 11:36 PM 發表

世界盃後我失蹤左二個月, 因forget個login

我PM比大版主問個login,跟住佢同我話係Zenden
咁就真係勁搞笑!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-24 12:56 AM 發表

u like this song?
http://hk.youtube.com/watch?v=ASXzq1O9rrc
thank you...靜間先聽!

引用:
原帖由 癲巴 於 2008-1-24 01:16 AM 發表

點呀?? 尋仇呀?? 有冇排隊先?? 係就快喇, 唔係轉頭我又俾人ban架喇!!~~~~~
佢同人打招呼既方法比較特別既!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-24 23:03 發表

灌水?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-1-24 03:02 AM 發表

休兄今次都誤會了, 我係想打「成件事唔係有你, 條傻仔會響度發晒顛? 」, 我並無意話klose係傻仔, 只係唔滿意佢的態度.

傻仔係邊個呢度個個都知.

或者我改番段野, 咁樣個meaning會清晰得多 : ...
我都唔覺你話我,我亦唔覺得佢話你話我!難唔難明呢?!

點態度呀又?!我鬧又唔琚I唔鬧又唔琚I你唔想講......我咪問佢囉!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-1-24 03:10 AM 發表

你真係信佢?

講到明俾佢聽喇, 我係親自出post兼以同文pm大版主話佢「人身攻擊」同「誹謗」, 大版主同意先ban佢.

而唔係單純因為一句白痴就ban.
我無信邊個,幫邊個.....由意見區、到賭波版,到發牛豆,到你條thread......我一路睇......都唔知你]做乜?!

你既然唔知mf係乜,又pm大版主話佢「人身攻擊」同「誹謗」你?!

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-24 23:38 發表

我都唔覺你話我,我亦唔覺得佢話你話我!難唔難明呢?!

點態度呀又?!我鬧又唔琚I唔鬧又唔琚I你唔想講......我咪問佢囉!
咩態度? 你都幾一時一樣喎,
之前就"差"到佢飛起, 而家咁好耐性同佢玩, 強!!!

我就無興趣再係呢度同佢玩喇, 因為佢已經係波版度自己送上門, 我係果度再同佢慢慢玩.
而且佢的出現亦代表左「傻仔」的位置已經有人對號入座.

我呢條thread唔止公德圓滿, 直頭超額完全

要是你仲有咩想講就係呢度講喇.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-1-24 03:20 AM 發表

居然仲有心情同佢講咁多野, 你都幾多耐性

我出呢條thread係因為之前有人問做乜呢條傻仔成日響度搞屎棍.
我打篇野出黎係等我日後唔需要再為此解釋.
我初頭諗呢條友仔以前爆粗之後都無膽認, 今次佢應該更 ...
吹鴾隉I我一晚五六百post都試過喇!

我無所謂架喎!唔痗伎}唔傾囉!唔係上蟆腆A隉H!係咪?!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-1-24 11:45 PM 發表
咩態度? 你都幾一時一樣喎,
之前就"差"到佢飛起, 而家咁好耐性同佢玩, 強!!!

我就無興趣再係呢度同佢玩喇, 因為佢已經係波版度自己送上門, 我係果度再同佢慢慢玩.
...
咁佢有洐琝睅x先得架!唔通我又pm的佢mf佢咩?!

我無牁Q問喎!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-24 11:51 PM 發表

啨問""係咩意思?
你係用咩輸入法?
音「arm」,「對、正確」咁解!

神神地既「九方」!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-24 23:43 發表

我無信邊個,幫邊個.....由意見區、到賭波版,到發牛豆,到你條thread......我一路睇......都唔知你]做乜?!

你既然唔知mf係乜,又pm大版主話佢「人身攻擊」同「誹謗」你?!
我唔止pm, 係波版度係有出post的, 我只係禁鐘叫大版主睇姐

人身攻擊係有一次佢講到明「orange+fai係白痴仔」,
仲要加埋類似「你係高路斯」, 呢個即係誹謗.

兩樣齊晒, 仲唔ban得?

相關搜索目錄: 賭波
......!

引用:
原帖由 尹尼斯達萊 於 2008-1-24 23:46 發表

做人最緊要對事唔對人
咁做乜野要去波版搞事先?

狗改不了食  
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-1-24 11:56 PM 發表

我唔止pm, 係波版度係有出post的, 我只係禁鐘叫大版主睇姐

人身攻擊係有一次佢講到明「orange+fai係白痴仔」,
仲要加埋類似「你係高路斯」, 呢個即係誹謗.

兩樣齊晒, 仲唔ban得?
明白!

「你係高路斯」可能係讚美既說話喎!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-25 00:01 發表

明白!

「你係高路斯」可能係讚美既說話喎!
我剩係要人工果part...
......!

公告:

我係呢條thread度唔會再reply任何白痴的留言,
請某d人自重.
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。