推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

推薦messenger任桑拿浴室及上樓骨版主

推薦messenger任桑拿浴室及上樓骨版主

信差兄在這方面閱歷豐富,無論貴場平場,都曾留下不少腳毛,加上處事相對公正,是十分適合人選。

現時的兩位版主,其中一位少發言,另一位則經常予人不公正感覺。故此,建議由信差兄取代任何一位或兩位!

someone may leave or may not leave.  i just recommend and support messenger to be the moderator or one of the moderators.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-31 13:17 發表

兩位都係失驚無神就位
罷免就要光明正大表決
係囉!

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-31 12:49 發表

我希望我無misunderstand or 斷章取義 ...

"只是無向那些場所低頭" ..... 咁係咪話同其他場有低頭???

"以及沒有收那些場的......................利益" ------ 係咪話有收其他場既利 ...
可能:

冇向那些場所低頭 = 向唔係場所的公司例如雜誌呀,網站呀,又或者個人低頭。

冇收那些場的利益 = 收唔係場的公司或個人利益。

以上純屬個人猜測,無指名道姓,切勿對號入座!

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-31 14:29 發表

我唔係唔支持 messenger 兄做桑拿版版主,但呢版已經有現任兩位版主係度,其實可唔可以同他們溝通下先呢! 
委任版主,係大版主的權力,我呢啲普通會員,只可以作出建議。如果多人支持,大版主又覺得可行,佢咪自己同兩位版主斟囉。若大版主認為不可行,當冇件事都得。我一介小會員,用乜身分亦冇乜時間去與兩位版主溝通。

引用:
原帖由 oleole 於 2008-1-31 14:47 發表
o岩聽的意見 = 中肯 ???

唔o岩聽果 d 就 ...... 唉~~~

我怕就黎又 lock ... (純屬猜測)
點會呢?我地依家係跟足正當程序,同行使會員應有權利嘛!

噢,白貓版主處事不公正,相信每個版友都可舉出不少例子。

我較不滿的是他隨意鎖thread的做法,很多時候給的理由也不充分。個人曾有一thread被他以「最後幾個貼文有互相針對成分有可能引發罵戰」為由鎖了,結果我向大版主反映,才得以鬆綁。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。