推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] Today at Rainbow Sauna

本主題被作者加入到個人文集中
想問是不是已轉名?新收費如何?
謝謝

回復 2350# 的帖子

Ching, 請問Sara 靚唔靚呀,係咪好以前的Anna 的女人味?

引用:
原帖由 rpplover 於 2018-2-11 10:51 發表
最近試左個新靚女BG 名Sara, modal 身材, 高挑及好身形, massage 有心機, I will surely try her again
請問番什麼時間?謝謝

回復 2353# 的帖子

Ching
4pm-1:00am, 痚搘炕A但好難book.

引用:
原帖由 sxhk 於 2018-3-3 17:09 發表
Ching
4pm-1:00am, 痚搘炕A但好難book.
謝謝
隨緣吧!反正那裡的的不錯

引用:
原帖由 ryosuke.takahas 於 2018-2-12 17:54 發表
想問是不是已轉名?新收費如何?
謝謝
改咗名??

引用:
原帖由 lionaxe 於 2018-3-5 11:27 發表

改咗名??
冇變過, 係特價特時段早左, 8:30 PM 開始, 真係worth to enjoy

Long time not visit.   What is the market rate of tips for basic service? 300 or 500

引用:
原帖由 wymwym 於 2018-4-1 11:33 發表
Long time not visit.   What is the market rate of tips for basic service? 300 or 500
要比 tips ???

引用:
原帖由 kyccheung 於 2018-4-4 06:54 發表

要比 tips ???
No extra tips required,  梗價$1414,  特價時段$1128, 以一級Sauna 計我覺得抵玩

最近就係特價時段試左個新BG 叫Dick, 係中女, 相頭ok 有女人味, 最like 係飛彈身材, 出身美容推油同massage skills very good, 推油舒服and good service  , will try her again

相關搜索目錄: 美容

回復 2361# 的帖子

返咩鐘數,好耐茅去,好想走一轉

最近有推介嗎?最好是早更

哩間係咩黎?....

剛試左個中班鴽獀vMickey,相頭娟好,massage 有心機,高挑身形兼係飛彈身材我like個隻,服務態度也好,  I will try her again surely

Thank you 師兄,其實中班幾點開工?

回復 2365# 的帖子

多謝師兄推介∼∼∼

回復 2366# 的帖子

,中班有3, 4, 5點不同更份, 預早book 可叫佢早些上班

有沒有師兄可以提供1414包什麼?
我好多年冇去了⋯⋯
謝謝🙏

引用:
原帖由 肥P仔 於 2018-5-31 11:19 發表
有沒有師兄可以提供1414包什麼?
我好多年冇去了⋯⋯
謝謝🙏
同以前一樣免代支式的服務。

昨剛去了, 做左2號soso, 高挑中女dup得, 踩背一流, 可番cheuk

終於抽到時間去,希望M到個好的。

引用:
原帖由 wymwym 於 2018-6-3 10:11 發表
終於抽到時間去,希望M到個好的。
有報告未?

今天試了Tiffany,中班,有BB Fat,但part 2很用心。個人不會返吃因為喜歡有骨感,但只是個人喜好。

小弟未去過 Rainbow, 近來想去試下,請問各位 ching 早班有什麼好推介?謝謝!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。