推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] Today at Rainbow Sauna

本主題被作者加入到個人文集中
最近有推介嗎?謝謝!

新手一問,請問而家rainbow地址在哪?還在尖東嗎?上網check話已closed. 唔該各位師兄

應該仲係原來位置。

請問各位 ching 中班有什麼好推介?請 pm, 謝謝!

引用:
原帖由 ckr1234 於 2017-2-2 22:40 發表
但價錢跟十年前也差不多,唔知係好定唔好啦。
唔是啦
鬗介★D搬過尖東鶧}貓頭鷹特價先888咋
後尾先加幾十話俾伙記
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-8-2 13:54 發表
嘩 !  毛哥 , 有乜洈加服務要 3舊幾採個耳 ?

佢休息室張椅大到個北妹跳埋上謎
撩撩鴾S同我個耳窿去吹吹風
我嗌住同佢講。。。不許!不要玩口水!
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

前排同個老友毛毛聊落鷐w興街個場,一坐底有人叫,原來係以前快樂呀小榮。
問佢呢個乜炡
佢同我講話盡搞
結果係開大,兼且唔係吹吹風,係驅鱄楚C

最近試咗早更 Tiffany,  local 中女 look ok, 係幾 BB fat, 適合食肉獸 c hing , 導彈身材,part 2 很用心, 個人不會返吃因喜歡 modal 身形的囡囡。

有冇c兄試過件号數路拾路,聽聞招呼不錯,好難book到時間,手作仔可以任摸,是否悛滿H

有冇c兄試過件号數路拾路,聽聞招呼不錯,好難book到時間,手作仔可以任摸,是否悛滿H

回復 2385# 的帖子

我都想知, 大場係唔係都分 part 1 and part 2?  P2 使唔使L加小費?點計?

我以為 spa 場先有, 最近加埋 part 2.5 + part 3. 都係9魚

相關搜索目錄: SPA

Book 號碼,師兄可以早少少打去,甚至早一日,我諗多數可以安排到

環保一個收費連代支模式,包含甚麼服務扒文應該會知道。

至於是否可以全面搜索,不是每位BG 可以提供吧。

回復 2387# 的帖子

試過打去俾人full唒時間,一係等到夜晚,想知道有冇c兄試過,服務係咪咁好,聽說老餅校長好多時揾佢。

師兄我咁睇,如果未去過,可以試下去一次同主任講出要求,看看合不合心水。
如果已經去過一兩次主任介紹都唔琱艉竷再試book 友人推介。

咸魚青菜各有所好,多人排隊希望越大失望越大

回復 2389# 的帖子

c兄講得有理,有無試過間場。

我自己係大約2010年,長期都去環保,我搵開的BGs 已離開香港到歐洲生活
老實說佢地的硬件不錯,個大熱水池,真是一流。加上其他地方比較少的上海擦背,真係好正

回復 2391# 的帖子

咁真係要去試下,咁家下C兄有冇再去。

我現在轉鬙h其他大場

回復 2393# 的帖子

有邊間pM介紹下 ,c兄thx

回復 2386# 的帖子

我朋友去過環保,佢話一 part過,佢地會俾個袋你放貴重嘢入房。

引用:
原帖由 ptuhqsip 於 2018-8-2 20:28 發表
我朋友去過環保,佢話一 part過,佢地會俾個袋你放貴重洃J房。
用袋袋住跟身物品已經好多年,好似係天天做先。
一位技師做哂也是正確
我轉了東方棕泉同東方悦沐

昨天終於去了這間埸,環境確實不錯,大池水夠溫度,招呼也不錯。

聽幾多都不及親身去一次

回復 2398# 的帖子

説得對c兄,技師方面算可能末熟大家冇乜對話,頭part算可,part2整起飛,技師身形不錯,可措夠喉吾夠肺,搜索一半又阻下。

同技師未熟我個人不會太進取,始終我們會評論技師,其實技師之間都有權評論客人,就算之後找其他人服務都會有影響

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。