推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] Today at Rainbow Sauna

本主題被作者加入到個人文集中

回復 2425# 的帖子

我都係咁話,環保質素有保證!

7-8 年前都已經1500啦. 真係無聽過1000吖

回復 2427# 的帖子

我七到八年前真係公價1千左右,個別會開1千5

回復 2428# 的帖子

加埋俾公司1.5K,三千都唔平

回復 2429# 的帖子

而且每個收費唔同,真係睇你彩數。

引用:
原帖由 Yanskout 於 2018-11-13 17:10 發表
咁kobe抵啲喎
Kobe 咩價位? 未去過.....

回復 2430# 的帖子

開大$21xx埋單

引用:
原帖由 Yanskout 於 2018-11-26 14:32 發表
開大$21xx埋單
咁有無唔開大? HJ only....

理論上呢度係冇大餐食, 以往得一半技師願意, 但現時9成

回復 2432# 的帖子

有iPad睇女女相

開心返黎啦。多謝分享。

I want to know too

年二拾九, 八時後收爐, 初四啟市, most of the 靚BG off la, go later 好些

恭祝大家骨運享通, 最緊要都係身體健康, 有心有力 剛去左開年, 加左價$1518, 試左個半新BG Bobo,樣子ok 嬌小身型但係小巨彈, 服待週到, 兩part 都做到足 , will try her again

Seeeeee sin

引用:
原帖由 rpplover 於 2019-2-17 09:56 發表
恭祝大家骨運享通, 最緊要都係身體健康, 有心有力 剛去左開年, 加左價$1518, 試左個半新BG Bobo,樣子ok 嬌小身型但係小巨彈, 服待週到, 兩part 都做到足 , will try her again
ching, 是返早班嗎?

回復 2439# 的帖子

睇落幾吸引. 係陀地嗎?
最喜歡口交, 口爆最正

回復 2439# 的帖子

謝謝師兄分享,已經很多年沒去了,最近有什麼好嘢?

引用:
原帖由 rpplover 於 2019-2-17 09:56 發表
好吸引!係陀地嗎?
最喜歡口交, 口爆最正

ccccccccccc

引用:
原帖由 Yanskout 於 2018-11-26 14:32 發表
開大$21xx埋單
都係玩手作仔算了,一個不幸中照,唔知點同老婆解釋。

回復 2444# 的帖子

想Local 可以 試試 Carly ,轉鬫陌Z

回復 2447# 的帖子

本月剛轉!重有一兩個都轉鬫迭I

回復 2447# 的帖子

未試Carly, 請間有冇身型?

回復 2449# 的帖子

細粒型,白淨,Slim,非巨大型

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。