推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] Today at Rainbow Sauna

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 DaiLiu 於 2010-9-25 14:07 發表
I go several times a week and i told you pure bone is the same price.  what more confirmation do you need?  if you don't believe it, go and see for yourself
睇左你地厘條thread咁耐, 都心郁郁想試試 (雖然貴左D), 但我係新客, 唔係好知厘間野既規距, 因為好似你咁講, 有無hj都係同價, 我駛唔駛暗示給經理知?

因為好似2017師兄咁, 佢無暗示, 佢都食到好野. 你知啦, 成$12xx, 如果好似2017師兄或者其他兄弟咁有咁正既服務就話姐, 如果無part2 hj, 咁貴玩正骨, 唔多值喎, 我唔想行寃枉路!

因為好想今晚就去試, 唔想分開兩條題目問等各位回覆, 所以冒昧問多少少野:

1. 係唔係好似其他場咁直接同經理講個BG既名, 唔駛叫number?
2. 想update一下, 睇左咁多條賽後評論, 雖然各花入各眼, 但發覺Bonnie, Irene, Mimi, Winnie等都是最多c-hing讚好既, 佢地仲有無係度做呀? 有無其他好介紹呀?

最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 happywkr 於 2010-10-5 14:13 發表

Even you ask the manager about the part 2 service, she would say no, because officially there should be no part 2 service, but the BG is willing to massage your lower part to make you enjoy a rela ...
多謝你回覆!! 唔好介意我問一個低B問題, 係唔係應該入到房後向BG暗示, 仰或BG會自動自覺呢?

根據你或大家既經驗, 多唔多BG會有part 2 ? 例如我提的幾個BG, 會否自動波呢?

另外, 你提到day shift 同 night shift, 即係各自邊段時間?

謝!!
最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 happywkr 於 2010-10-5 15:07 發表

I can't reply you on behalf of the BGs, but I would off my pants myself before part 1and expect a good massage to my whole body.

Day shift: 1200 to 2000,  Mid/ night shift: 1500 to 0230.
Thanks!! 另外想問下Bonnie, Mimi, winnie 同 Irene係唔係local or north ?
最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 射精 於 2010-10-5 11:27 發表

睇左你地厘條thread咁耐, 都心郁郁想試試 (雖然貴左D), 但我係新客, 唔係好知厘間野既規距, 因為好似你咁講, 有無hj都係同價, 我駛唔駛暗示給經理知?

因為好似2017師兄咁, 佢無暗示, 佢都食到好 ...
上星期二去試左Bonnie, 入左房見到樣子都唔錯, Part1 都幾夠力, 不過因為我唔受力, 所以叫佢細力D, 佢經常企在我頭果邊, 而且佢又著短裙, 所以我經常摸佢大脾, 好鬼滑, 佢都無反抗, 摸到我都扯晒旗. Part 2佢好溫柔地摸我大脾同袋袋, 攪到我好high, 然後轉身幫我出, 落好多油, 好溫柔, 又摸佢個ball, 都好鬼軟熟, 問佢出兩次得唔得, 佢話無問題, 雖然好想慢慢嘆, 但實在太舒服, 最後都頂唔住爆左, 佢好溫柔幫我清潔, 但自己唔爭氣, 出唔到第二次, 有機會都想返啅佢!

雖然係咁, 但都想問下各ching, 始終都想local女, 有無好似Bonnie既part 2咁舒服既BG推薦呀?(當然樣子都要咁上下啦!)

相關搜索目錄: 清潔
最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 happywkr 於 2010-10-12 10:23 發表

Thanks for your happy sharing, as I said before, most of the information here are updated and reliable, read through the thread and make your own choice.  But don't expect you could get pretty loc ...
正如你所講, 我都無期望到好鬼靚既BG, 但亦正如我之前想請求的, 都想找一個做Part 2 好似Bonnie咁上下或者更好的, 但係是要local BG!! 可能我的說話有點令你誤解!!!!

最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 射精 於 2010-10-12 12:11 發表

正如你所講, 我都無期望到好鬼靚既BG, 但亦正如我之前想請求的, 都想找一個做Part 2 好似Bonnie咁上下或者更好的, 但係是要local BG!! 可能我的說話有點令你誤解!!!!
正如我所回覆, 有無閣下或其他ching試過local的BG有番咁舒服的part 2呢?
最喜歡口交, 口爆最正

想問下各位c-hing最近有無好仲介紹, 去過厘個場兩次, 都係舊年年尾, 最近一次已經成個月前, 試過Bonnie同Winnie, 都唔錯, 最近都心思思去玩下, 但無去咁耐, 唔知有無多左新BG, 如果無, 都想試下其他的BG, 有無好介紹(因為比起其他c-hing, 去Rainbow都算去得少)
最喜歡口交, 口爆最正

回復 2283# 的帖子

Tiffany 仲喺唔喺度? 真係"吹"得嗎 ?

無去幾個月,有無新local介紹呀?
最喜歡口交, 口爆最正

都無去成一年有多, 有無好介紹?
最喜歡口交, 口爆最正

回復 2439# 的帖子

睇落幾吸引. 係陀地嗎?
最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 rpplover 於 2019-2-17 09:56 發表
恭祝大家骨運享通, 最緊要都係身體健康, 有心有力 剛去左開年, 加左價$1518, 試左個半新BG Bobo,樣子ok 嬌小身型但係小巨彈, 服待週到, 兩part 都做到足 , will try her again
好吸引!係陀地嗎?
最喜歡口交, 口爆最正

因為幾個月前的家事, 加上最近的疫情, 已經好耐好耐無去環保, 想知道而家環保係唔係"水靜鵝飛"得好緊要, 定抑或"一切如常"?
最喜歡口交, 口爆最正

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。