推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龙少本神兵出版喇!

我從來無睇過神兵系列,但作為漫畫讀者深明龍少如果肯俾心機去做一本書,佢嘅水準係肯定嘅,個人認為龍少嘅水準作品嘅可讀性已經凌駕老馬嘅天下,甚至放眼亞洲殿堂畫壇亦毫不遜色,表現令人有追看嘅衝動,但呢條友經常會俾私事影響情緒繼而影响本書嘅質素,呢本神兵我都係因為佢俾心機做到本火雲邪神出神入化而捧場,呢鑊佢唔係打工而係自己生意我諗佢係會好俾心機嘅,龍少我撐你,你咪好似大聖皇咁爛尾呀!

今期神兵發現福龍原來唔止要咗老黃嘅助理、主筆•••等,原來過檔嘅重有玉郎嘅演員,今期客串嘅有龍虎門油尖十三龍嘅大龍頭同金羅漢個仔呀霹靂金剛扮演貴利佬,另外又有八兩金客串九龍城寨賭檔荷官,真係搞嘢!

我一直都好支持龍少,但今次佢將神兵4討論區設鶻皏j網我就真係頂唔順,我起初都仲好堅持要去樂古網,但呢個網真係好難入,入到又好難睇,討論區鼣]定返睇又唔方便,唉!我都係返薔遝繙滶ョA希望龍少會睇到啦!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-8-16 17:03 發表
今期令人極之興奮的消息,福龍公司第二炮會係重畫「醉拳」!
我仲以為由龍少寫中華英雄潻!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-8-22 12:18 發表

唔好咁快下判斷住...
我對福龍仍然充滿信心
無錯,我到家下都仲係對龍少充滿信心鵅A起碼佢鬘赫悗蚼琝琩ㄗ壖\對漫畫嚗鷏菕A而佢講故事鴾滫k亦係現今港漫畫壇數一數Я鵅A希望佢俾心機撚好D個故事啦,不過有樣炴N真係要彈鵅A就係佢D封面構圖成日都抄外國電影海報,好似早幾期有個封面就抄韓國亞Rain鵅i再造人之戀】,今期就抄【超人之強戰回歸】無論用色講圖都係一模一樣,抄無問題但都要抄得高明D魽I

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2008-8-26 20:05
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2008-8-26 20:05

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。