推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龙少本神兵出版喇!

看完今期,我決定跟神4說再見啦 !

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-9-22 15:13 發表
三個番去當然係俾神聖叫去打穹白啦......

神聖用0既毀滅黑洞...真係有天王戰能 影子.....
竟然比你估中左......
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

睇咗咁多期先有些少想追嘅感覺
我了解能力太慢喇

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-10-4 13:48 發表
竟然比你估中左......
若果俾我估中埋"天王戰能" 先叫做中"孖T"

不過我覺得"神4" 現時力量已講到神級, 要注意0既係, 當力量級數減弱,戲味自然差了, 銷量會跌.
這個福龍要注意一下!!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-10-6 03:23 發表

若果俾我估中埋"天王戰能" 先叫做中"孖T"

不過我覺得"神4" 現時力量已講到神級, 要注意0既係, 當力量級數減弱,戲味自然差了, 銷量會跌.
這個福龍要注意一下!!!
應該唔會...
龍少好快就會完神4...之後就畫醉拳..............
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-9-22 15:13 發表
三個番去當然係俾神聖叫去打穹白啦......
神聖用0既毀滅黑洞...真係有天王戰能 影子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2008-10-9 15:06
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2008-10-9 15:06

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-10-7 15:18 發表

神聖用0既毀滅黑洞...真係有天王戰能 影子
咁都搵到....勁!!
                       /□\/■\
                        ||  ||

原來E+故事已經去咗大半,下年就完了!

看來龍少他們要專注寫醉拳了!

希望龍少keep住專心去寫好〝神兵4〞啦 ,
唔好又爛尾呀
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-10-26 14:54 發表
希望龍少keep住專心去寫好〝神兵4〞啦 ,
唔好又爛尾呀
係呀....以前大聖王同小魔神..個尾都係求其了事..........希望今次可以埋得靚d啦...
                       /□\/■\
                        ||  ||

小魔神,龍神,大聖王的結尾真係慘不忍睹
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-10-31 16:44 發表
小魔神,龍神,大聖王的結尾真係慘不忍睹
冇計...
佢冇mood畫落去.............
可以點???
希望呢次有咁多編劇幫手...佢可以完得靚d啦.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

話曬都係神級, "爆星"好似著通人打交咁....
破壞力應該係佈景表達一下啦...................

我覺得下期神聖未必死硬
音樂無界限

白獅會唔會係界殛進化而成呢
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-11-8 23:29 發表
我覺得下期神聖未必死硬
狂人兄,被你猜中了!但穹白就这样攞饭盒咯!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-11-18 16:28 發表

狂人兄,被你猜中了!但穹白就这样攞饭盒咯!
書入面話穿上骷髏銀甲的東方男子...唔知點解我估果個係白應天
音樂無界限

e+話曼洛佢係穹白..............................
                       /□\/■\
                        ||  ||

聽日果期叫《萬世巨星》...
唔通係距出場??

音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-11 23:02 發表
聽日果期叫《萬世巨星》...
唔通係距出場??

Bingo
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-1 23:38 發表

書入面話穿上骷髏銀甲的東方男子...唔知點解我估果個係白應天嚟
又Bingo
音樂無界限

今期講滅亡之石0既'七部份異獸", 咁似神兵2.5 0既"魔兵魔元" 0既...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-12 14:06 發表

又Bingo   
你估唔估到下期mark 6開咩????
我要跟你買~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

依家神兵4的劇情都keep得幾好...
但點解...下期會有老黃出場?
福龍搞爛gag ??紀辰天出電光毒龍鑽 ??
音樂無界限

睇完今期覺得迅雷個角色定位有D似南宮太平
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。