推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龙少本神兵出版喇!

E幾期真係睇得好過癮!

有李小龍、肥佬黃、三劍俠、灣仔七虎客串;辰天仲學埋雷電神腿添!
可惜今期王小龍咁快就領便當了............

引用:
原帖由 冰河 於 2009-1-23 19:42 發表
E幾期真係睇得好過癮!

有李小龍、肥佬黃、三劍俠、灣仔七虎客串;辰天仲學埋雷電神腿添!
可惜今期王小龍咁快就領便當了............
《神兵4》果個王小龍大茄嚟咋喎
不過唔知再有冇70's的人物出現呢
音樂無界限

我都幾擔心久石焚風會唔會俾滅石上身...
墨堯又唔知有冇事,到依家都未出現
音樂無界限

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-12-21 20:16 發表
今期講滅亡之石0既'七部份異獸", 咁似神兵2.5 0既"魔兵魔元" 0既...
新瓶舊酒,都係果d 野
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

今期仲夠贍話李小龍 同 老王  都係香港0既未來...
李小龍有做過假帳坐過監???

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-25 16:24 發表
今期仲夠贍話李小龍 同 老王  都係香港0既未來...
李小龍有做過假帳坐過監???
o個陣老王仲有"熱血" o係度 ma...
咪有"未來"囉...
但係之後老王佢會變質..,.正如界極都可以變獅子啦...
"型老虎"變"傻色狼"又有乜出奇???
可能話佢後尾吸收左d魔氣...由龍變蟲都唔出奇...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-1-28 16:26 發表

o個陣老王仲有"熱血" o係度 ma...
咪有"未來"囉...
但係之後老王佢會變質..,.正如界極都可以變獅子啦...
"型老虎"變"傻色狼"又有乜出奇???
可能話佢後尾吸收左d魔氣...由龍變蟲都唔出奇...
應該係當年玄武門內, 李建成0既魔妖合一,
肉郎係內地叫x時找到當年的 "天妖戰甲"及天魔獸皮....
最後..... .

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-31 15:05 發表

應該係當年玄武門內, 李建成0既魔妖合一,
肉郎係內地叫x時找到當年的 "天妖戰甲"及天魔獸皮....
最後..... .
好似係天子系列黎喎....神兵應該同天子拉唔埋...(之前玉狼都有諗過將2個世界串埋一齊...但係都唔成功...)
記得最成功算係神兵f....唔只天子..仲將所有玉記d書都插哂入去....(連笑傲星河都有先勁....)
                       /□\/■\
                        ||  ||

滅石七魔咁快死咗兩件...(如果迅雷真係瓜咗就死咗三件)...
劇情去得好快
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-2-6 14:39 發表
滅石七魔咁快死咗兩件...(如果迅雷真係瓜咗就死咗三件)...
劇情去得好快
今期係幾突然.....死左"正道"最勁o個2個....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-2-7 00:01 發表

今期係幾突然.....死左"正道"最勁o個2個....
其實我覺得《神兵4》初頭周不時都煲迅雷,篇幅甚至仲多過主角紀辰天...
反而白應天就煲得太少...所以我覺得《神兵4》的主角係紀辰天 & 迅雷,
白應天反而係一個好強的最佳配角...
所以我覺得迅雷可能係...〝假死〞
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-2-8 00:55 發表

其實我覺得《神兵4》初頭周不時都煲迅雷,篇幅甚至仲多過主角紀辰天...
反而白應天就煲得太少...所以我覺得《神兵4》的主角係紀辰天 & 迅雷,
白應天反而係一個好強的最佳配角...
所以我覺得迅雷可能係...〝假死 ...
睇完今期,正係打咗個突!
估唔到今期一镬過"杀死"几个重心人物!

我想神圣应该快翻身咯!
佢应该攞咗灸石的身躯,再加上嗰条脊骨......
喺未死的人物中,仲有冇人够佢打呢?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2009-2-9 02:57 發表

睇完今期,正係打咗個突!
估唔到今期一镬過"杀死"几个重心人物!

我想神圣应该快翻身咯!
佢应该攞咗灸石的身躯,再加上嗰条 ...
神聖佢冇左月球力量..又比穹白咁玩法..基本實力應該同其仔人冇乜分別.....
如果佢仲係最勁o個個...咁就可能係d最後大佬...即有排都唔會再出場住...
                       /□\/■\
                        ||  ||

thxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthx
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29
  • 冰河 威望 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29
  • 冰河 金錢 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29

七魔最後一個原來係墨堯...等我仲以為係光頭仔添...
音樂無界限

原來心藍先係最後一魔...咁我就有個疑問
記得先前喺宇外流化,宇外皇將隻戒指俾咗心藍,
咁隻戒指對劇情有冇決定性影響呢?
睇嚟下期好大機會神兵第一主角〝天晶〞會出場
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-2-28 22:34 發表
原來心藍先係最後一魔...咁我就有個疑問
記得先前喺宇外流化,宇外皇將隻戒指俾咗心藍,
咁隻戒指對劇情有冇決定性影響呢?
睇嚟下期好大機會神兵第一主角〝天晶〞會出場
咁隻戒指俾咗神聖

自從開始寫老黃,我連最後一本書都cut埋!!!!

漫畫沒落看來自有它本身的道理!!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-3-7 16:37 發表
自從開始寫老黃,我連最後一本書都cut埋!!!!

漫畫沒落看來自有它本身的道理!!!
聽說下期出"十二關金鐘罩" ...

估唔到出現的係界殛筆 ...真係估距唔到
音樂無界限

龍少最愛既係承太郎、彬彬最愛係方展博、黎智昌最愛明星隊、林葉慶最愛係湯漢斯~

回復 96# 的帖子

多謝冰河版主
音樂無界限

神聖得焚風戰甲,但白應天就有銀甲,天之劍 & 玲瓏心...
點睇都係白應天贏面高D...
但又覺得成本書的最後大佬始終都係神聖 ...
音樂無界限

你一定會買......都推薦你買..
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2009-3-25 12:01
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2009-3-25 12:01
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2009-3-25 12:01

個歸元結界俾白應天"喝"一聲就破咗...兒嬉咗D喎...
心藍可能有喜
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。