推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

125 12345
發新話題

龙少本神兵出版喇!

神聖 bye bye 咗
有D唔係咁相信...
原來宇外王先係最後大佬?!
音樂無界限

肥佬黃他們都屈咗喺大嶼山好耐喎!咁小流氓咪脫了好多期?

引用:
原帖由 冰河 於 2009-4-4 00:16 發表
肥佬黃他們都屈咗喺大嶼山好耐喎!咁小流氓咪脫了好多期?
其实係阿肥佬黄借阿龙少对手“解释”当年小流氓脱期係唔关佢事,原来係神圣搞出来的!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +10 精品文章 2009-4-5 19:55
  • 冰河 威望 +10 精品文章 2009-4-5 19:55
  • 冰河 金錢 +10 精品文章 2009-4-5 19:55
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

今期的結尾有D唔係好明...
音樂無界限

今期的福龍週記笑到我死咁滯
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-4-17 14:05 發表
今期的福龍週記笑到我死咁滯
係幾好笑..
不過真係有d大粒係咁講數...佢地仲講: e+仲同人哂馬???唔駛錢呀~~ 你估e+ d o靚好似以前我地o個代咁咩~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

唔知係咪趕住出《第八銅人》...
近幾期的劇情去得好快...好似趕住收工咁...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-5-17 16:47 發表
唔知係咪趕住出《第八銅人》...
近幾期的劇情去得好快...好似趕住收工咁...
我可以好肯定咁答你:肯定係!除非唔係
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-5-18 01:45 發表

我可以好肯定咁答你:肯定係!除非唔係
除了《第八銅人》趕著出,還有《拳皇》,以及神秘的第三本新書 ...

基本上宇外王 & 紀辰天都冇父子情存在...
紀辰天啱啱相認就留手...好搞笑囉 !!
又踏上爛尾路途...
音樂無界限

好看!这种系列的我从初中就看了,很流行呢~

睇耐有d悶- - d打法都差唔多呢"

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-5-26 12:46 發表
基本上宇外王 & 紀辰天都冇父子情存在...
紀辰天啱啱相認就留手...好搞笑囉 !!
又踏上爛尾路途...
絕對係爛尾作, 最後幾期唔會買!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

硬係覺得最終勝利者係白應天........

引用:
原帖由 魯魯修 於 2009-6-6 00:01 發表
硬係覺得最終勝利者係白應天........h:" />
我覺得係最後
咩都冇發生過
大家正常生活

引用:
原帖由 kit5354 於 2009-6-7 15:01 發表

我覺得係最後
咩都冇發生過
大家正常生活
非常同意,最爛最廢又最容易寫O既故事劇情,佢地都唔係第一次用
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-8 00:10 發表

非常同意,最爛最廢又最容易寫O既故事劇情,佢地都唔係第一次用
東尼黃一覺醒來,原來神4只是昨晚的一個夢 ...

估唔到神兵4都有D咁既野 !!!

講到平反六四係邪惡,擺明擦中央鞋.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

話左俾佢聽寫盔甲大部份讀者都唔like,偏要畫出黎.
銷量低自有他的理由.....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-6-18 23:46 發表
話左俾佢聽寫盔甲大部份讀者都唔like,偏要畫出黎.
銷量低自有他的理由.....
神4失敗並非讀者唔like 寫盔甲!
而是因為中途轉換了太多編劇,以致劇情凌亂、故事差!

今期的《神兵4》結局...
中規中矩啦,睇完結局後,回想咁多期的劇情,發覺有D情節根本係廢...
最多舊魚係煲魔鬼兵器果part...煲完魔鬼兵器到最後連魔鬼兵器的兵主煲到影都冇埋...
金剛僧 vs 神聖果陣話喺九幽遇過同神聖相似的人,但到最後又係影都冇...咁金剛僧講〝果條友〞出嚟做乜
有一排有鋪癮大玩〝神道魔訣〞,但玩到紀辰天返到香港又冇再用〝神道魔訣〞而轉玩王小虎的〝雷電神腿〞 ,連帶前世迅雷都甚少用.
到故事尾聲話紀辰天同宇外王係父子又係得啖笑,個人立場基本上紀辰天同宇外王的父子情係零,喺宇外王身上玩親情牌根本都冇乜說服力.
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-6-26 15:45 發表
今期的《神兵4》結局...
中規中矩啦,睇完結局後,回想咁多期的劇情,發覺有D情節根本係廢...
最多舊魚係煲魔鬼兵器果part...煲完魔鬼兵器到最後連魔鬼兵器的兵主煲到影都冇埋...
金剛僧 vs 神聖果陣話喺九幽 ...
個結局的確係有d估唔到...不過早估唔到係..心藍點會做左沙曼個女???
魔鬼兵器有一把粒可用左黎做左辰天頸鍊..另2把就主人死左就唔知去左邊.........唉.......
金剛o個part可能又係因守左編劇..攪到辛唔到戲掛...
〝神道魔訣〞點夠毒龍鑽出名???
最尾我唔覺呀王佢對呀天有情喎......佢有都係對呀媽有姐..辰天咁白痴...就算心藍話神聖係佢個仔都有可能會信....自己個仔"喎"........................................

其實個結局算埋得好ga啦....起碼我估唔到原來係去返以前改寫歷史..

我仲諗住一係辰天好似小魔神咁...將自己d力量放哂出黎建設返個舊地球再將人死而復生(失埋憶)..當唔見左幾個星期....
一係就係辰天擦鞋一路擦一路發夢(之前股票輸到仆直ma....傻左唔出奇.)
一係玩現世...即地球真係玩完..但只係另一個地球玩完....我地e個就冇事(話太陽另一邊都有一個同地球一樣既星球...)唔出奇ga..龍少咁like科幻野...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

早就估到佢係玩呢科啦,佢有幾多本唔係玩到爛晒就RESET來過?
唔係掛住邱福龍個名,根本就冇可能要我每個星期俾十四大元出去。

好邪既一樣野 : 尋日神兵結局, 抄左mj最后既唱片封套做結局封面, mj就o係同一日行左....
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2009-6-28 17:57
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2009-6-28 17:57
  • 冰河 金錢 +20 精品文章 2009-6-28 17:57

一句到尾,又糸烂尾

125 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。