推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

36 12
發新話題

[疑難] 有無人覺得amythin係變相洗版?

有無人覺得amythin係變相洗版?

引用:
原帖由 熙官 於 2008-2-25 11:23 發表
我就覺得完全係洗版.
仲係無落洗衣粉果隻!

無版主 ... 無計。
本帖最近評分記錄
  • sobad 體力 -16 原創內容 2008-2-27 11:07
  • sobad 威望 -16 原創內容 2008-2-27 11:07
  • 路人丁 體力 -12 有版主, ryo, 2008-2-26 22:21
  • 路人丁 威望 -12 有版主, ryo, 2008-2-26 22:21

我就百分百支持官哥睇法,呢条无厘头X,无聊透顶…

你点完呢果名,距用第二个再黎…redoceaX,sillypuXXX,资深大X奸…再唔系再开多两三个名,吹咩?

不過佢又好小心, 冇犯規! 除左22日, 出左8條thread!

引用:
原帖由 tofloors 於 2008-2-25 13:18 發表
不過佢又好小心, 冇犯規! 除左22日, 出左8條thread!
依家唔系话距犯规与否,系无聊!全部都系报纸果度转过黎,我无钱买报纸都识得上报章网页啦…

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-2-25 13:41 發表

依家唔系话距犯规与否,系茞寣I全部都系报纸果度转过黎,我钱买报纸都识得上报章网黻捸K
你日日葡夜店, 都話冇錢!

引用:
我就覺得完全係洗版.
我就覺得係1仔嘅對頭打手多啲

引用:
原帖由 tofloors 於 2008-2-25 13:53 發表

你日日葡夜店, 都話冇錢!
我系大陆生活架!深圳D东方,apple,太阳要十三蚊一份,我每日要睇几份,好肉赤架!

引用:
原帖由 藍叔 於 2008-2-25 13:56 發表

我就覺得係1仔嘅對頭打手多啲
又唔系禾,呢条不男不女乜野立场都有,傻架!一个分身就一个性格…

引用:
原帖由 藍叔 於 2008-2-25 13:56 發表

我就覺得係1仔儮奰Y打手多
1仔係邊個? 佢ga對頭又係邊個? 仲有打手添! 乜呢度咁複雜架!

引用:
原帖由 tofloors 於 2008-2-25 14:16 發表

1仔係邊個? 佢ga對頭又係邊個? 仲有打手添! 乜呢度咁複雜架!
壹传媒集团,对头自然系东方太阳啦!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-2-25 14:25 發表

壹传媒集[,对`自然系痐銴W啦!
原來你地講呢樣! 仲以為講緊某會員添!

引用:
原帖由 tofloors 於 2008-2-25 14:32 發表

原來你地講呢樣! 仲以為講緊某會員添!
呢度系政治版,讲下政见,吵下嘴,几过瘾…

我唔轉貼,你啲邊有嘢討論,邊有得鬧,你哋邊有機會鬧人鬧得咁興奮....
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。螞蟻緣槐誇大國,蚍蜉撼樹談何易。

住在深圳的燦哥好悶,得閒要俾機會佢口地鬧人發洩一吓!
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。螞蟻緣槐誇大國,蚍蜉撼樹談何易。

陳太更係叻,唔叻點打敗葉劉!

whatsoever!, 葉劉係自己打敗自己, d人唔會忘記佢早幾年有多出位.

我唔轉貼,加拿大啲港燦邊有嘢討論,邊有得鬧,邊有機會鬧人鬧得咁興奮,
加拿大啲港燦好慘,加拿大又冬又悶,又揾唔到嘢做...

引用:
我就覺得完全係洗版.
Cut and paste.

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-2-25 14:25 發表

壹传媒集团,对头自然系东方太阳啦!
樣樣衝住一仔嚟講,真係好大機會,亦真係好無聊.

d二流打手腸胃唔好放下臭屁,
大家掩住個鼻咪算囉,
唔駛搞到要搵版主收佢皮呀?

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。