推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-24 01:16 發表

點解呢?
是不是他沒有跟妳毛手毛腳呢?
你估去動物園看猩猩呀, 毛手毛腳

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-24 01:21 發表

我係樹打出來都嚇親佢,叫佢去參觀唔悶死佢都比佢悶死左我。
我相信佢唔會悶, 但你記住同佢去要帶多一對手扣, 會較安全

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-24 01:37 發表

對地盤佬都有幻想?你一定有病定喇﹗?
我地唔可以歧視他的性取向

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-24 01:40 發表

驚佢手多多會摸……展覽品……整鬼爛真係賠唔起呀﹗﹗﹗
整爛一件, 糊仔一生一世就要係展覽館扮展覽品作補償

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-24 17:34 發表

有歷史以來,成王敗蔻是不變定理,不能改也改不了…
還是讓歷史去見證…
歷史堂                           威武...........................

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 19:09 發表

以前我好怕上中史堂,阿sir每堂一開始就問番上一堂講左d乜,而我每堂都"恰"眼訓唔知佢講過乜
個阿sir一唔靚仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 20:10 發表

乜你茼P老师咁讲咩:"阿蛇,旧|不须记,过去的已成过去,做人应该放眼远方,展望未来."
所以藍蝶跟著轉讀未來化學

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 23:23 發表

終於今次比你講岩左喇﹗
不過就算係靚仔結果都係一樣唔聽書,因為掛念望靚仔就乜都聽唔入腦,呀哈哈~~~
雖然結果都係一樣, 但過程的感覺完全不同了

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 23:42 發表

唔會喇﹗可遇不可求,也不可強求,況且仍未放下...
放不低

是你故意欺騙 怪在我太過心軟
你的真話就 等於夢囈 與謊言
無奈你說得太自然 令我聽了也能熱暖
甜言蜜語 原來又一次食言
是你對我改變 你別說世界轉變
解釋得混亂 千絲萬段 太多糾纏
誰沒興緻守這諾言
但卻對我再全心詐騙
胡言亂語 任你講足半天
為何永遠放不低 為何錯愛這一位
但求仍然維繫 不惜一切 我為你執迷
為何永遠放不低 任情愛控制身體
任誰關心 仍未可把你代替
(是明知的 仍願將心意白費)

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-25 23:35 發表

咩你咁灰o架! 識番個男朋友開心下la!
暫由餬仔代住先

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 23:33 發表

現時確是有如行屍走肉,如果唔駛自殺又可以死得,我都唔介意早d去。

早D去買R, DR才會新鮮

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 23:31 發表

不過得個望字,不如enjoy恰眼訓
望住都係ENJOY的一樣

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:28 發表

人没有|想如行尸走肉一帕/还有什么意思,即使白日|也要Y它几我老u就天天作白日|的.
黑白天你都愛做夢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:48 發表

谁没有各种压力?谁没有各种困惑?难道这也能成为自杀的理由?你死了,解脱了,可是你那些活茠亲人朋友,珙O怎帚漱@种煎熬 ...
活得比你好

在那一年 是你離開了我
令我低估自己 自信心往下沉
是那一年 自我沉溺放縱
為你摧毀肉身 為你遭遢靈魂
跌到了最暗處 人忽爾明了
賠掉我一生 未見得使你關心
明日我必須振作 這段情當作
從未發生 (從沒有傷我心)
然後每一天 活得好你一點
來讓你今天碰見 那日離棄我 原是你損失
事隔幾年 在眼前這個我
活得比你更好 (還多得你鼓舞)

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:51 發表

做|...其b说穿了就是意淫
淫吟淫吟淫吟淫吟淫吟淫吟

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-25 23:55 發表

老豬, 你常常也可以出口成文, 為什麼不當教師,
要隅
太浪費了
隅 都可以出口成詩

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-25 23:56 發表

李惠敏的歌
你聽過未

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:00 發表

嘩! 藍蝶, 我現在信妳是 100%的女兒家了...
連白色的廁塔的歌, 你也會
點解要女兒家至可以聽白色屎塔D歌???

我都有聽屎塔凌雲架, 我都係100%處男添

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:02 發表

我是一個20頭的年幼嫩青年, 沒有聽過太多 80年代的歌
聽歌不分年紀,
現在舊歌都可以隨時下載到架
但我唔鼓風你地去下載架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 00:04 發表

李惠敏嚘q我只识一首,就<你没有好结果>以前r常打m话去m台礞韺旧老板听
我就冇你咁差

我只係每次打麻雀前 唱比其他三位聽

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-26 00:02 發表

这只是人生常理呀.算不得出口成文.至于我为什么N|,又有何关系呢.
|可以找靈感架

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:06 發表

聽屎塔的歌就是處男, 那我聽狄娜的歌是老處女嗎
狄娜你都識, 你年紀都.................

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 00:05 發表

聽歌不分年紀,
現在舊歌都可以隨時下載到架
但我唔鼓風你地去下載架
M叔叔都教我地
向好個方面睇

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:08 發表

而家新出 d 歌都多個你都聽唔哂...
邊都仲有人 download d 舊歌聽...
我沒有說你們老餅, 要懷舊
我唔係老餅, 只係一個放左係世上較長時間的餅

唱K都有人唱新歌及舊歌, 兩者都有市場的

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-26 00:13 發表

在第一次會考失敗, 我都想死左去, 但我打左一個電話之後,
我就知道我是不該死的人, 因為世界上太多人比我差了
你唔死, 係因為你心目中還有一個淫字

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。