推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 橙同學 於 2008-4-20 22:51 發表

凡事也有兩睇的.... 時下男性經常對女的評頭品足, 我就無咁的興趣, 但朋友/同學...就算係街度三唔識七見到個女仔都對人地指指點點....

如果樣衰的話, 對女仔黎講可能真係會難受都未定
樣衰不是罪过,阿弥陀佛,我都好樣衰架
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:02 發表

嘆 唏 噓
别样情杯,此景忆昔叹唏嘘.蓝蝶姑娘想来是个多愁善感的人了

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:11 發表

女的誰不想生下有一副花容月貌,體態勻稱;男的玉樹臨風,萬貫家財…
我倒不想玉樹臨風,只希望做一个萬貫家財的地主少爷,不学无术,终日游手好闲,无事就带一班恶奴才到街上去调戏良家妇女

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:16 發表

樣衰唔緊要,你看城中不少富豪都唔好樣的
我知一个,就是刘什么红的,这人玩弄了不少女明星

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-20 23:17 發表

幸好我也很看得開
做人除了对感情看得開在社会上还要吃得开

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 11:59 發表

你想唔想借錢  
我叫寿仔,边个想借四块半

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-22 11:46 發表

不如去搵.....本白先勇的《玉卿嫂》來睇下先
喺咪黄色故事书啊

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:06 發表

點回你呀 , 寿仔  
你话冇人借咪得啰,发咁大火都有嘅你想火烧我寿板

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-22 12:11 發表

你帶著黃色鏡片眼鏡來看便是黃色故事書啊﹗
呢个办法好高明

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-4-22 12:13 發表

我要借給我四十億
推车大哥射四十亿比你就有,借就无喇

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:12 發表

呀一寫都仲得 , 駛鬼睇咩  
肉戏,我点到即止架

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-4-22 12:14 發表

我知無這一本書, 因為只是在一篇驀然回首, 出現過
无睇过,唔知添

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:14 發表

想    咩

烧寿板煮飯香 D   
唔去先惨啊

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:17 發表

衰鬼 , 你試過就算 , 周圍唱我   
咁核突你都讲得出嘅,好彩糊仔中意听

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-4-22 12:18 發表
我找到了.....

我和玉卿嫂真个有缘,难得我第一次看见她,就那么喜欢她。

那时我奶妈刚走,我又哭又闹,吵得我妈没得办法。 ...
谢谢囉

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:21 發表

骨都豎起     
个个都喺咁架啦,怕乜嘢,你唔敢嘅人地又话你另类唔入流架

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-4-22 12:27 發表

我最多執 D 骨 玩擲遠囉   
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-4-22 12:36 發表

老豬, 我見過 d 執骨, d 骨係黑色的
喺黄黑,黄黑,架嘛

食饭开工喇

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-23 23:03 發表
剛啱睇完《了解.關懷 一百萬人的故事》...
聽晚會出街....睇唔到「貧窮的孩子」添﹗
有想看吗?看完别流泪

如果你的着装不够好,那他呢?

看看我们扔了多少好吃的,看看他们的土豆.

住进房子的人们,谁能想起他?

如果你工作很累,那他呢?

如果社会对你觉得不公,那他呢?

本帖最近評分記錄
  • ktwu2008 體力 +3 很太安, 但很動心 2008-4-24 03:41
  • ktwu2008 威望 +3 很太安, 但很動心 2008-4-24 03:41

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-4-24 11:01 發表

老豬做乜整喊人地喎...
想眼中能有多少泪珠儿,怎禁得秋流到冬尽,春流到夏........

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-24 11:51 發表

老豬想告訴大家, 幸福不是必然的
唔大哥与我相爱却是偶然的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。