推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-21 17:22 發表

熟女媽咪煮媽咪麵   Woo.. 也咩嗲 也咩嗲
媽咪麵好正呀...唔食煮可以生食....

煮左唔好食架..
其實, 我知道地獄阿保講緊佢D 溝中女的經驗

無!
不過草莓牛奶的 av 就看過

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-21 21:35 發表

呢套我冇睇過 但睇過 好立克 大戰 阿華田 AV
有o架咩?
唔係得朱古力波波, 車咩

地獄阿保係樹扮咩都唔識

嘩!
國民黨羸四百幾萬票!!!!!!!!11

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-22 22:36 發表

息息相關色字頭上一把刀
我都係識時務者為俊傑…裝下傻…扮下懵好一些
有無看貓狗鬥一番...
藍蝶是在扮奸的貓....

笨得過你...
我一陣就會玩殘你

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-22 23:03 發表

至笨係你就真…
自己想做[size=-2]就算啦…
明明係蝶,都要當係貓
你隻蝶, 仲未脫蛹只是一隻金絲貓而已..
連貓都不是

你估下尼個囡囡幾歲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-22 23:42 發表

十六歲卜卜脆…哈哈
你係咪識得佢....
佢真係得16 歲...
佢係我細妹個 FD, 好高大...

吓! 你睇人都幾準....
那, 你依家幾多歲

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-23 00:11 發表

你又估下,不過我係唔會開估咖﹗
可能係保保所講的熟女都未定…呀哈哈…
熟女就無咩可能....
可能是中女 (30歲以上)

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-23 00:41 發表

我估你會細過糊仔少少,唯心智唔成正比…呀哈哈﹗
蝦! 中女真係中女, 一估就估得吟準...
我知你一定不是地盤佬, 因為他們大多都要揸車,
放左工, 一定不會對著個電腦打字,
最多打手槍

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-23 01:08 發表

你成日掛住打手槍.....

因住過左火位要報廢
近期, 打少左...
因看左篇 "水地獄" 的av 新聞報導...
你看看.....
包你 2天內不能看 av

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-23 01:09 發表

仲未答我#577
橙同學, 我覺得好真係好勁, 唔似一般少女...
一看便知圖中的囡囡幾歲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-23 01:12 發表

賭波版就有一位網友係呢d人喇......
個d 會唔會叫做 織師,工程師 唔係地盤佬

相關搜索目錄: 工程 賭波

藍蝶, 我唔會將你o奇秘密話比其他人知
hahahaha

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-23 01:34 發表

马英九并不是我们所完全期待的那个人!台湾的民主是他的基本认识,所以他对大陆并不完全认同!强调台湾尊严和保守派的牵制 ...
老豬, 你番尼 la!

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-23 01:37 發表

我咩秘密?c9?無所謂啦﹗你鐘意話乜都得,人地信唔信是一回事,信又何妨,於我何害
唔好嬲 la! 我都係玩下暏, 見你吟括達, 我都知你係豪放型

老豬, 一上尼就講政治, 不過, 我都講下...
你覺得謝生好過 馬生咩?

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-23 01:47 發表

你d中文真係幾差,你可以話我係c9,但唔好話我豪放丫,用開朗一詞會唔會好dd咁呢﹗
好la, 吟我可唔可以叫你做姊姊

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-23 01:50 發表

不一定支持小马,只支持懂民族大义,能看得远的人,不要再做跳梁小丑就行了.今年是中国最为关键的一年,公投入联不成功.战争暂时远 ...
其實無得打架...
如果台灣夠中國打, 美國就唔使波斯灣都調隻航空母艦尼打,
我信中國政府會全力支持台灣的, 單單說西藏, 中國每年比成幾億的經濟
緩助....
都唔明, 邊個在背後搞三搞四
本帖最近評分記錄
  • bluedance 體力 +16 同你傾左咁耐,都加下分比你啦﹗嘻∼ 2008-3-23 02:17
  • bluedance 威望 +16 同你傾左咁耐,都加下分比你啦﹗嘻∼ 2008-3-23 02:17

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-23 01:55 發表

你叫乜都好啦﹗你唔好叫春就得喇﹗
姊姊, 你好粗魯....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-23 01:51 發表

兩岸統一即是国家最高利益
老豬, 你去過台灣未

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。