推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:45 發表

放不低

是你故意欺騙 怪在我太過心軟
你的真話就 等於夢囈 與謊言
無奈你說得太自然 令我聽了也能熱暖
甜言蜜語 原來又一次食言
是你對我改變 你別說世界轉變
解釋得混亂 千絲萬段 太多糾纏
...
好野, 鄭秀文的歌

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:48 發表

谁没有各种压力?谁没有各种困惑?难道这也能成为自杀的理由?你死了,解脱了,可是你那些活着的亲人朋友,却是怎样的一种煎熬 ...
老豬, 你常常也可以出口成文, 為什麼不當教師,
要揸車
太浪費了

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:55 發表

活得比你好

在那一年 是你離開了我
令我低估自己 自信心往下沉
是那一年 自我沉溺放縱
為你摧毀肉身 為你遭遢靈魂
跌到了最暗處 人忽爾明了
賠掉我一生 未見得使你關心
明日我必須振作 這段情 ...
李惠敏的歌

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-25 23:58 發表

你是我唯一的執著

窗外的大雨 淋溼冰冷的空氣 好羨慕 天空可以哭泣
孤單的往前進 我答應過我自己 要贏到世界交給你
忘了多久沒有擁抱妳 我沒有流淚的時間 沒有後悔的餘地

請原諒我那麼執著 為了夢 追到 ...
嘩! 藍蝶, 我現在信妳是 100%的女兒家了...
連白色的廁塔的歌, 你也會

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 23:59 發表

你聽過未
我是一個20頭的年幼嫩青年, 沒有聽過太多 80年代的歌

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 00:03 發表

點解要女兒家至可以聽白色屎塔D歌???

我都有聽屎塔凌雲架, 我都係100%處男添
聽屎塔的歌就是處男, 那我聽狄娜的歌是老處女嗎

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 00:05 發表

聽歌不分年紀,
現在舊歌都可以隨時下載到架
但我唔鼓風你地去下載架
而家新出 d 歌都多個你都聽唔哂...
邊都仲有人 download d 舊歌聽...
我沒有說你們老餅, 要懷舊

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 00:07 發表

狄娜你都識, 你年紀都.................
我是看他拍的那部說歷史的紀錄片, 認識她的,
後來, 聽人家她的三仔, 不錯....
但是, 都找不到來看....
老豬看過沒有

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 00:09 發表

放心好了,我無打算自殺,只是覺得就算現在死去,也沒有什麼大不了,可能親友會有傷感,但人始終一死,遲早問題。
在第一次會考失敗, 我都想死左去, 但我打左一個電話之後,
我就知道我是不該死的人, 因為世界上太多人比我差了

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 00:16 發表

你唔死, 係因為你心目中還有一個淫字
都怪我的父母, 給我一個這個充滿淫樂的互聯網

嘩! 萬芳又是一個美女

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 00:20 發表

雖說野草燒不盡,春風吹又生,唯花落花開,過不了多少個寒冬﹗
姊姊, 咁我今晚幫你 com 番張被, 你唔好踢被, la
本帖最近評分記錄
  • bluedance 體力 +16 臨訓前,讓你開心下﹗ 唔會成日話憎我喇 . 2008-3-26 00:36
  • bluedance 威望 +16 臨訓前,讓你開心下﹗ 唔會成日話憎我喇 . 2008-3-26 00:36

你地都有聽有耳喱民???

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-26 22:58 發表

我無聽收音機
哦....
因為個節目真係有個叫狄狄仔的

最衰係豆丁仔, 改左我個名....
依家連紅豆妹妹都是這樣叫我...

其實, 我覺得紅豆沙 = 靚豆仔,
一陣問下保保

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:33 發表

好耐以前呢D片種, 多數係無記深夜播
所以我都係在電視看咋,

呢套片, 係當時既尺度, 可能已經係四仔
我有 fd 睇過佢個套大軍闕, 狄娜的表現真係幾激下...
尼套, 好似無咩野睇的

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:42 發表

大軍闕你都識, 勁

我當年都睇左兩次, 係未成迷你戲院的翡翠戲院睇
係兒童不宜片, 我都係跟親戚入場睇

保保, 你屋企人對你的性教育都幾早 喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:47 發表

狄娜應該係香港第一個脫星

好勇敢, 但缺少了天真及傻
佢d 相到, 影到佢d 皮膚好白好靚

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-26 23:54 發表

呢個世界有樣野叫執相, 唔靚點見人呀
o個事邊有人識用電腦執相

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-27 00:05 發表

呢幅相入面既男仔(當年)

我知既都有三個走左囉
你個老兒不, 唔好再睇d 咁激o奇野 la!
因豬爆血管

姊姊, 做咩今日玩到咁夜先番

邊個演唱會?

嘩! 好羨慕....
聽講, 除左買電話之外, 無其他方法可以有
勁!!!!!!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-28 11:08 發表

有, 你早D識藍蝶, 佢會帶你去架
邊會呀...
佢有好多男朋友仔....
我只是在對面海的其中一個蟻民

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。