推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-15 11:33 發表

早晨
你有車,就有得車震。
我坐火車返,火車都震到就今朝有頭條啦﹗
靚蝴蝶...你都北上....
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-15 20:54 發表

蛇王保蛇羹,好好生意 
車車請我地去蛇王保食蛇

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-10-15 21:06 發表

唔駛勞師動眾, 佢地已經南下準備就緒
成隊娘子軍南下 裡應外合.....

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-15 21:27 發表

一早要企埋一邊... 可能無"訂"企添喇
佢地揾小保拎次紙咋............

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-20 22:36 發表

十二點鐘周公等你
蝴蝶
跳蝴蝶舞

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-21 16:19 發表
下午茶蛇王時間晏左少少...
食飯時間啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-23 12:00 發表

唔要人, Kee Club 我都有相  
乜相呀 拎黎睇吓

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-10-23 12:09 發表

佢尼個發佈會, 應該非記者都入得.
你一陣上唔上去睇睇
上呀!!!  

蝴蝶!!!!)))))

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-23 23:11 發表

好似好遙遠咁嗌過來....宜家先聽到添
靚靚美麗 )))))))))))))))
女高音獨唱

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-23 23:30 發表

今日比較忙
妳又忙打牌...又忙拍拖

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-23 23:54 發表

我都唔係member ,望梅止渴啦
仲好口渴喎

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-24 00:01 發表
12點......................

早抖啦..........
早抖啦..........

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-26 10:50 發表
早晨
祝大家有個愉快星期天
U3, U4, U5.........U99.......... ...........

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-10-26 15:44 發表

唔好 u right 就得。 
  u left

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-10-28 12:06 發表

係咪吹氣同塑膠個 D 先
真人扮公仔

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-29 11:58 發表

車咁重...一噸噸計
靚蝶....你好嗎
蝴蝶一隻一隻計.....

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-29 14:17 發表

肥 ge 碗碟 , "卒下卒下" "初下初下"就唔肥 ga la  
要唔要放响浴缸卒

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-29 21:56 發表

靚靚美麗... 妳好
我都幾好,係近排工作忙d咁唧
恭喜妳榮升版主
靚蝶, 工作要緊
多謝 .....不過我响果樹執垃圾, 唔駛恭喜囉....

引用:
原帖由 藍蝶 於 2008-10-29 22:04 發表

呀~ 跟我飛往天上
呀~ 像那天鳥傲翔
呀~ 那裡充滿希望
呀~ 找那溫暖太陽
好野有歌聽.........妳要跳埋蝴蝶舞..........

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-10-29 22:30 發表

我都係估戰機兄都有幫手.
早前, 我都同橙兄爭辯個這個問題, 再說一次, 我無意在 XOCAT 當版主!
何況, 我今晚又要做看更.......番不到家
同橙兄爭辯甚麽問題呀

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-29 22:06 發表

係浴缸洗碟  h:" />
係呀..蝴蝶响浴缸用番簡 (肥皂)...卒.....卒.....卒....卒(卒碗碟)

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-10-29 22:35 發表

咁咪好了, 戰機兄比個重任你, 開番個題, 等我地過去講下D 越軌野, 唔好比大眼仔知
你得閒過去踩吓場, 開番個題, 講乜越軌野都得

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-10-29 22:36 發表

唔想講, 唔好問
專重你, 以後我唔再問, 唔再講

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-29 22:47 發表

妳睇到  
系你果日偷睇完靜雞雞話我知的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。