推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2017-12-29 00:41 發表

美麗是吹水專家。

打字慢些跟唔上。
不是專家 只係上來支持下
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 藍蝶 於 2017-12-31 11:35 發表
那麼我是錯了,錯在寫錯字,但妳也有錯啊!
是啊!! 我已錯了兩次, 妳也錯了四次, 人誰無錯, 犯錯真容易

引用:
原帖由 藍蝶 於 2017-12-31 11:37 發表
得到妳的支持,我也上來支持妳的支持。
哈哈~~~咁多支持, 就快支持唔住

引用:
原帖由 藍蝶 於 2017-12-31 11:57 發表
不打緊,我跟圖中的美女很相似,我指的是畫畫時專注的神情
妳就像這美女般模樣畫畫, 神情專注地畫, 其他人就神情專注了妳的美腿

引用:
原帖由 bluedance 於 2018-1-6 20:06 發表
果然是好主管,不忙推介美腿。
就送上張美腿照分享下...
**** 本內容被作者隱藏 *****
妳這美腿, 果然又白又滑

可能好多人經過都會回覆一下, 為左睇妳的美腿

引用:
原帖由 bluedance 於 2018-1-6 19:58 發表
犯錯容易,知錯唔改都唔難
有時越改越錯

靚靚藍蝶, 祝妳新年快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-2-17 03:10 發表

跟著下句; 一旦無常至,方知夢中人。世人無論是誰都一樣。
百年世事三更夢, 萬里江山一局棋。

引用:
原帖由 藍蝶 於 2018-3-6 10:29 發表

不是元宵節,我閒時間中都會食湯圓
食湯圓 , 怕食甜野

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-3-25 07:07 發表

清明又到喇
你清明才上來                     

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-3-25 07:08 發表

怕甜,鍾意飲幾杯㗎
日日都飲幾杯水  

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-3-20 01:21 發表

在下呢邊都係怕糖、鹽、油,提倡三少一多; 少食甜、咸、肥食品,多食纖維質食物。
我不吃糖, 少咸, 不吃油, 但我不吃飯的

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-3-26 14:59 發表

重陽都會探你,請放心
好呀, 我買定d燒肉

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-3-26 15:01 發表

你唔咸,我唔信
你講你呀

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-3-26 06:24 發表

不吃飯可吃燕麥 (俗稱麥皮) 它性味甘平,低糖高營養,多吃無妨
你又知, 好醒

我上午食粉 + 素齋菜 + 沙律 ,  晚上食燕麥或大麥 + 素齋菜 + 生果

引用:
原帖由 bluedance 於 2018-4-12 14:34 發表

現在多數食自家出品
**** 本內容被作者隱藏 *****
好正 ....教我整

引用:
原帖由 bluedance 於 2018-4-4 10:15 發表

我剛好相反,很喜歡吃甜

唔理有無益, 間中食下自己喜歡的食物, 這才是享受人生

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2018-4-14 15:05 發表

代佢話..歡迎
代言人

靚蝶, 生日快樂, 身體健康

引用:
原帖由 藍蝶 於 2018-6-8 15:36 發表
這美麗的香格里拉
風景好靚, 要坐幾耐飛機

引用:
原帖由 藍蝶 於 2018-6-28 13:46 發表

在這裡跟妳一樣的多啊!
妳講一樣的多"錢" 借d比多

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-7-13 06:57 發表
過嚟請個安先,噓寒問暖
我都請個安先

引用:
原帖由 bluedance 於 2018-7-20 23:54 發表
講錢邊夠妳多,妳有8位數字。
借d比妳, 計番利息

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-7-17 22:40 發表

咁夜至嚟,俾鬼睇咩
好夜咩, 你都未食完飯........

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-7-17 22:42 發表

我推薦你搵鞍訊兄弟,介紹人有$50百鷄禮券送呀
50蚊有一百隻雞咁好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。