推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:19 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
你鍾意鬼妹仔 / xx瑪利亞 (av)
個d呀

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:21 發表
哈.....點解「澳門」會變左「馬會」?

澳門唔好亂咁過呀..... 我覺得人有可能入到去失左理智都唔定.
我同我d fd 過過, 一齊換左 1千蚊泥碼, 輸哂...
騙人...
買單雙大細樣樣輸...
早知玩21點

不過, 我真係覺得香港d 女仔有時都幾寸...
唉....點解我唔係日本人呢...

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:33 發表

藍蝶已走了嗎?

um.... 呢個我都覺.... 不過我諗唔係全部的....
係, 我都有讀過 logic , 唔可以以偏概全.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:36 發表

可能你都有份...
吟, 藍蝶!
你有無覺你身邊d 女仔, 好x寸

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 00:38 發表

我開始有點累,都要走,要去瞓喇﹗
good night

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:44 發表

其實遇到呢d女仔都無辦法.....唯有盡量減少講野機會.... 眼不見為淨
這個問題, 有事無份避免, 他可以是你的上司, 老闆, 不能當睇佢唔到...
有時, 我不自覺會當了我是他們的奴僕, 多於我是他的下屬....

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 00:47 發表

我就好少比人串,因為佢地知我會還拖,一定串過佢地,之但係我本身就唔會先串人,都係玩玩下開玩笑口吻而己。
但d女仔會串你,是否問題出自你本身呢﹗?
我覺得: 佢地會好過份, 因為我相信無野是在他們的眼中是100分的,
(除左佢地個樣), 佢地會將她們的評論, 在你的耳邊或借d E, 找機會寸
下你....
其實, 都係因為吟, 我俾D 女同事話我唔合群....最後比人炒左

本帖隱藏的內容需要積分高於 92036 才可瀏覽

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-20 11:31 發表

你睇得日本AV片太多, 諗多左囉
本帖隱藏的內容需要積分高於 92036 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 112307 才可瀏覽

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-20 15:58 發表

咁得意?被人串到你唔合群就被炒尤?乜唔係自己炒佢尤既?
一般係個員工唔做得野又做錯晒d野兼被警告左都仲唔改錯先會被炒尤。
以上是指即炒果種,當然仲有係比一個月通知又或者補一個月比你走。
你講一個月待通知金, 多數要過左三個月 / over 試用期先有....
果次無什麼賠償, 果日即走, 都唔算係比人炒....
因為, 果次自己知道能力的極限, 要不能完成她們的期望...
都怪自己讀書不多

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-20 16:46 發表

但大約兩日後你就唔可以編輯, 你就唔可以睇番架啦
唉! 玩聊天室都唔會睇番自己吹過d 咩o架啦...
唔通你會成日由 p.1 ........>19xx??

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-20 16:49 發表

好多因素既, 可能他係初初返工不久,
又或老板的至愛唔鍾意佢....................

不過, 年輕人, 衝動少少係正常
係我考完會考, 未考什麼職業培訓試前,
我每份工太多都過不了試用期...
但考完後, 個老闆唔知點解會開始重用你,
可能, 真的有好多打工仔 (大學生), 以為讀飽書,
人地一定重視你, 因為有好多因素會影響你的工作素質.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 21:23 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
hello! 柑仔, 你來左呢處...

如果世界有吭美好就好了, 想要什麼有什麼

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 21:36 發表

不是為作名而作名啊....初頭會好好玩, 好快就悶
有深度的野就玩好耐都得...

世界當然有好多不完美, 但爭取過同乜都唔做比起上黎, 從日後回顧的角度黎睇, 前者的結果會比較美好一點.

我想爭取的, 但有時往往是神女有心, 襄王無夢...
以家d 囡囡真係好難追...
都怪我們港男太多惡習.....令他們討厭.

本帖隱藏的內容需要積分高於 57185 才可瀏覽

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 21:51 發表

我咁叫....係因為佢對賭波唔熟悉.....做埋一d我地d業餘/專業賭仔一定唔會做的野......
佢唔熟o奇咩....
佢連馬都賭...
我仲以為佢係職業賭徒

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 21:54 發表

你再亂叫,我唔啋你!
你睇到我打咩?
如果你 post 出來, 我就唔叫

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 21:56 發表

你先職業賭徒!
波,唔係買左就買右!
馬,就揀一個number都ok!
你真係唔識賭馬 +波
不過, 我都兩年無入馬會了

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 21:57 發表

你又講綠豆仔囉!
只係仲中左一半, 你輸左
綠豆仔

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 22:01 發表

點為之識賭?
會好似讀書吟, 睇下d 資料先落飛
我覺得

吟, 我比你個遊戲, 你有無玩?

藍蝶中左波, 請食野

唔制, 我要食 媽咪麵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。