推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-18 23:21 發表

但很多人已擁有以上, 但都不斷去尋找快樂
多 尋 便 成 煩 惱 啊 ﹗
又 可 能 是 去 尋 別 人 開 心 唧 ﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-18 23:34 發表

人之心胸,多欲则窄,寡欲则宽.把烦恼,忧虑,分别,执着,通通放下就是快乐
看來你是隻快樂的豬啊﹗呵呵﹗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-19 00:02 發表

是只对人欢笑背人愁的猪
豬竟也懂愁滋味﹗還是蝶前強說愁?

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-19 23:32 發表

出面咪有個傻仔人格分裂囉.......早知之前唔晒咁多口水喇...
你都好留意佢既去向咁喎﹗由得佢自娛玩下,無須在意﹗
你無晒口水咖,你係我唯一一個加過你分既人,都有得著,得左16分嘛﹗哈…

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:01 發表
藍蝶, 都未加過我分....
你都唔識氹我,慘揮雖然都無氹我,但佢言詞正義,係女嘅都應該加下佢分,哈……

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:05 發表

都唔使刻意留意.... 初頭有個咁的富豪出黎....以為佢只係大發謬論.

跟住佢一出「傷心人」....就已經估到係同一人.
其實一睇就知大約,也不用深究此人。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:01 發表
藍蝶, 都未加過我分....
話時話,你未都無加過我分,我分數比你少得多,
不過我都唔識氹人,你都知格,哈……
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:15
  • Orange+Fai 威望 +20 兩個都加~ ^^ 2008-3-20 00:15

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:12 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
你都係比心機讀好d書先啦﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:16 發表
應該有
你 check check e-mail
都係無喎﹗你呃人既﹗嬲死你﹗
本帖最近評分記錄
  • ktwu2005 體力 +20 依家加比你, 俾叔叔鍚番啖啦! 2008-3-20 00:22
  • ktwu2005 威望 +20 依家加比你, 俾叔叔鍚番啖啦! 2008-3-20 00:22

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:17 發表
多謝晒﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:19 發表
希望, 我買個場 5串1 都中..
如果中, 我都要聽日去馬會買番場 3串1 先
祝你好運﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:19 發表
也祝你好運﹗﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:26 發表

唔指點下迷律.. .........
我唔係乜Ling Ling,又唔係 So乜Fung,同埋我唔會指指點點人地咖﹗哈…

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:28 發表
不過, 我真係覺得香港d 女仔有時都幾寸...
唉....點解我唔係日本人呢...
我都係香港女喎﹗你話緊我呀﹗哈……

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:33 發表
藍蝶已走了嗎?
um.... 呢個我都覺.... 不過我諗唔係全部的....
我都覺呀﹗呀哈哈…
不過真係唔係全部…

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:33 發表

藍蝶已走了嗎?

um.... 呢個我都覺.... 不過我諗唔係全部的....
我開始有點累,都要走,要去瞓喇﹗

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:36 發表
如果幫得到我都會樂意幫人。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:36 發表

可能你都有份...
不過我唔會過份……

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:39 發表
吟, 藍蝶!
你有無覺你身邊d 女仔, 好x寸
我就好少比人串,因為佢地知我會還拖,一定串過佢地,之但係我本身就唔會先串人,都係玩玩下開玩笑口吻而己。
但d女仔會串你,是否問題出自你本身呢﹗?
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 但d女仔會串你,是否問題出自你本身呢﹗ .. 2008-3-20 11:43
  • 唔易做 威望 +60 但d女仔會串你,是否問題出自你本身呢﹗ .. 2008-3-20 11:43

真係走喇﹗good night!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-20 11:43 發表

係咪你個樣係串妹型, 所以冇人敢自找麻煩
我係淑女型,唔好串我﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-3-20 00:54 發表

我覺得: 佢地會好過份, 因為我相信無野是在他們的眼中是100分的,
(除左佢地個樣), 佢地會將她們的評論, 在你的耳邊或借d E, 找機會寸
下你....
其實, 都係因為吟, 我俾D 女同事話我唔合群....最後比人炒左
咁得意?被人串到你唔合群就被炒尤?乜唔係自己炒佢尤既?
一般係個員工唔做得野又做錯晒d野兼被警告左都仲唔改錯先會被炒尤。
以上是指即炒果種,當然仲有係比一個月通知又或者補一個月比你走。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-20 00:25 發表

其實我唔多中意鬼妹.... emma watson真係一個好例外的例子喇 ...

好似西方話係靚女的Angelina Jolie, 我覺得好樣衰...
仲有就係始終文化背景唔同, 可能佢地做的野我未必接受得到.
看來你喜歡的是清純活潑小女孩型而不是性感成熟女人味型,哈……

定時定候上吓網都ok,對每樣事情唔好過度沉迷便行。
要努力,才有進步,不進則退﹗
我正在每況愈呢﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-20 16:47 發表
你係熟女型,我就唔會串你﹗
何止熟,仲爛埋......
我知你唔串唔得,仲一定要n串一,唔係就無派彩,哈.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。