推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-25 01:09 發表

我好唔開心, 估唔到推車出O奇謎語, 今晚唔使訓了
他妈的,猜不到謎語就不开心,如果你是老子你岂非要上吊
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-25 01:23 發表

你欠下人家幾多錢....
要上吊這麼嚴重
UID 177918
性別  男
精華 0
積分 96924
帖子 30085
體力 61046
威望 61065
金錢 57773

老子有的是钱,那用欠人钱

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-25 01:29 發表

要是你在香港有5萬多元, 跟本不可以維持四口子的生活, 三個月的開支
我用的是英磅

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-6-26 09:51 發表

做咩事又提起我! 
因为....呢度你最靓仔嘛

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-26 11:38 發表

都係今朝講 ga ,

隻    唔係個個 click 入去睇 ga ma  
我知,喺朝早睇完贴子加分后再复嘅,我都成日咁做架

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-26 11:47 發表

我 d 落雪野都比你睇到   
基本上有你身影嘅地方就有我老猪那一双含情脉脉的目光望着你

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-26 12:20 發表

因為羨慕(又可能妒忌)你茶客多囉﹗呀哈哈﹗
藍蝶姑娘午安食午饭未

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-26 12:23 發表

衰鬼 , 小心人地.......  
吃醋呢度得唔大哥会吃我醋啫

白话点打

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-6-26 12:36 發表

呷醋   
一睇到就识番喇,其实我都识打,只不过一时谂唔起点打

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-26 23:07 發表

一見靚靚就分晒心
分心好喇...唔好多心喎
人在世上走,还是多个心眼比较好,不用那么容易被人马扁

蓝蝶姑娘晚上好
回我时不要叫我小猪,因为我已是入而立之年的老猪了

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-26 23:38 發表
呃 post                              .
你总共呃了多少个OST,快快从实招来,否则大刑侍候

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-26 23:44 發表

叫做豬豬可愛得多,但比叫小豬更難接受
糊塗先生晚上好
那也说得是,贱肉横生,凶神恶煞,身材矮阔脸容形丑,毛孔粗犷而多油,腐虫易生之,溃处流脓杂之虫泄,味极臭,一丈之内,人畜不堪其浊气而昏厥,数里之外亦闻之,还胆敢叫猪猪,真的不怕笑大人家的口

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-6-27 18:54 發表

但係葉翠翠整容後可以買三千萬豪宅
是被人家包了吧

蓝蝶姑娘晚上好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-6-28 01:41 發表

姐姐用心良苦,想你吃些苦頭...
吃得苦中苦,方為人上人
人上人是不用吃苦的

HI ,美丽的藍蝶姑娘晚上好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 00:40 發表
比張肥左既依姐姐相你睇
边个喺依姐姐呀 ,唔识添

蓝蝶姑娘晚上好

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 00:45 發表

糊塗先生你好
不好意思,刚才死机了

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 00:49 發表

5165# 果個囉
原来喺佢
不过都喺唔识

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-7-8 01:07 發表

我剛剛都斷了線
我以为我部机中咗毒添
好彩你又喺咁

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:12 發表

唔關你部機事...係forum問題
我好紧张我部机架,因为个拍档成日趁我唔喺度入嚟上咸网,搞到经常中毒
有一次连机都关唔到

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:19 發表

乜唔係你自己搞到中毒咩
我而家好少睇呢啲嘢喇 ,因为......我结咗婚啦

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:23 發表

咁你又覺得圖中的有幾大年紀呢
我估25岁左右,不过而家啲人好难估,咁多保健品食,好多三,四十岁信口雌黄好似二几岁咁

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:27 發表

真老實...可能過多幾年又睇番
过多几年?过多几年可能死咗未定囉 谁能保证今晚睡下了明天就能醒过来

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:30 發表

你無比錢都睇到
乜唔喺讲紧糊仔上传果张咩

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-7-8 01:32 發表

相反...有好多廿幾卅幾...已經似阿嬸...似阿毛
呢啲....多数喺低下层捱到残架喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。