推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-28 21:09 發表

這個小芙蓉好多了吧﹗
大鬧廣昌隆

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-29 09:51 發表

周海媚当年也算是美人一个
依家你就是覺得陳佩琳就是你的夢中情人

嘩, 姐姐你好壞, 貼d 三級野,
因著千千 ban 你 acc. , 快d 改番佢 la!

車!
海媚尼類唔 ARM 我

我鍾意陳淑怡 / 黃芝蓉

你條5串1死左

利華古遜 對 法蘭克福  29/03/2008 0 : 1  0 : 2

呢個都唔錯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-30 00:40 發表

你都幾有taste喎﹗
車! 你要找我 post 個d, 第一張真係幾差....
第二張....
我都唔知佢依家點解咁殘, 你 seach 下去之前個d, 都ok o架!
不過而家我諗芝蓉, 比人 cut 左做 part time....
一星期都係番得兩三日....好慘

藍蝶, 支持下 fredng 做版主!!!

http://forum.timway.com/f/thread-180508-1-1.html

你可以將個 POST 改一改
DEL. 左 ktwu2005嗎.....
你好似係支持我, 多d....

保保, 你唔睇埋曼聯先訓?

早抖, 藍蝶, 保保

用外掛 la....
你唔係唔識呀

OK

WAIT 我, PM 條 LINK 比你
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +60 我很贊同 2008-3-30 01:28
  • 唔易做 威望 +60 我很贊同 2008-3-30 01:28

依家個 SEVER 都好多人,
唔包你一定入到

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-30 01:31 發表

超級慢
試下轉第二台

要一早入....
霸定頭位

老豬, 你想睇咩?
場波得返 10分鐘左右

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-30 08:35 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
你去番主播區就會見到 jackies 仔講咩理由

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-3-30 15:46 發表

響邊個帖的主題可以睇番
我都唔係同 jackies 仔好 friend >"<
但是在支持 fredng 做版主o個一個板,
都有佢的一個離開的理由.

如果要講都得...
因為 kidhung 佢係電視 post,
唔會係主播區貼圖.
因為我地想有一個專門的版主, 負責管理主播區的事務!

係呀!
不過, 你個句野, 好似是支持我, 多過支持 fredng 兄

都ok la!
今晚有咩節目?

買左森美的 show, 都無咩錢...
今晚, 都係留係屋企睇掌門人

嘩, 你好 wild 呀!
我貼番兩張陳苑淇先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。