推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

3月25-27日的網聚

3月25-27日的網聚

3月25-27日的網聚

晚上7:00左右開始

地點:佐敦卜維廉自助餐

費用:約$150-$170左右

有興趣的網友請報名

在25日至27日中揀出很出席的日子,然後以多人為準

如果大家仲有興趣,時間亦許可的話,可再到咖啡店or書屋等再聚(睇情況而定)

報名後請pm我留下聯絡電話.

請多多支持!!!

=================================
例:

亞佳佳(25-27均可)

相關搜索目錄: 咖啡 咖啡店

oh.....................

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-3-15 15:24 發表
7點我未收工......
最快要八點幾至蒲到頭
無問題,到時見.請留言比電話號碼我
我再找你

已確認:
冰河
亞佳佳
imkennyger(8:00後)
tangoho

另一個網
coffee

未知:
wan1
休谷客

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-3-18 13:43 發表
我到.謝謝亞佳佳~~~~
你好,很久不見~

歡迎~歡迎~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-20 01:46 發表

EEEEE~~係咪新民書院,白英奇o個度>>????
yes~

來嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-3-23 15:31 發表
我廿六七都ok
請問邊日先正式呢
27日先係正式的~

我再打比你聯絡啦

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-3-25 03:38 發表
佳哥,多謝你o既邀請。但因為要返學緣故,所以應該黎唔到。希望你地傾/玩得盡情 d !
我仲諗住睇你御劍飛行添..........

最後落實~

冰河
wan1
iamkennyger
不平凡人
tangoho
亞佳佳

友網:coffee

7個人~

七俠四義................

時間晚上7:00開始~

如果網友有空想到,可留言通知我

引用:
原帖由 ruger 於 2008-3-26 18:33 發表
27號晚我返1000pm,可以黎得嘛
當然可以啦~

你留電話比我好嘛?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-27 03:19 發表

我可能7點半~8點先黎到...
因我公司係變態公司...D人OT O到傻先走....
本凡人平時最早都係6點半先放工....亦唔敢早過6點半走人.....
無問題,我地成班人等你得架啦~

你來既時候見到貌似王小苦,石黑虫,王風雷等人果檯就係~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-27 09:18 發表

咁你地見到個似大水牛。。O個個就係我
d女話我似老邪神.........

非常愉快地結束~

玩到2點!強!!!!!

6個壯男

網友coffee的落腳點如下

http://www.oldcake.net/forumdisplay.php?fid=305

某某某及某需要既網址如下

http://new-3lunch.net/forum-30-1.html

多謝各網友~

引用:
原帖由 冰河 於 2008-3-28 13:32 發表
估唔到幾條電車男可以由晚上七點「吹」到深夜兩點幾仲意猶未盡!
我估計.....傾多2個點都未係問題

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-29 03:36 發表

下次再去玩囉..到時一路傾..一路抱住囡囡黎玩..
仲有野傾到?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-3-29 18:17 發表

我自問未能夠做到一心二用
到時怕顧住同囡囡傾冷落左你地
張單到時貴囉..........

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-6 04:35 發表

見到啦...多謝支持.....得閒上去多d...因o個度冇乜人講漫畫.....得小猫幾隻o係度講下....
點去?你send比我好嗎?

引用:
原帖由 07662 於 2008-4-7 13:05 發表
各位請收聽 或 重溫
玩具迷乘 x by Comic World香港

http://hk.uonlive.com/review.php?id=3366

http://www.uonlive.com/program/TOY
引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-7 02:26 發表

O係呢個網址
HIHI~

你地2個都支持~~~~~~~

相關搜索目錄: 玩具

好野不妨再推介!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。